Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

spazmol

spazmol

Üye
Kernel de yükledin mi? kurulumda hata ROM flaslandığında hata verip kuruluma devam etti mi? şuan tekarar kuracağım umarım problem çözülür.
wipe data/factory reset yapınca E:unknown volume for path [/sd-ext] hatası aldım ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek biri var mı?
ben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettim
diğer hatayı bilmiyorum
Kernel de yükledin mi? kurulumda hata ROM flaslandığında hata verip kuruluma devam etti mi? şuan tekarar kuracağım umarım problem çözülür.
wipe data/factory reset yapınca E:unknown volume for path [/sd-ext] hatası aldım ne yapmalıyım? yardımcı olabilecek biri var mı?
ben karnel yüklemedim kurulumda hata verdi tekrar format atıp tekrar yüklediğimde sorun yoktu devam ettim
diğer hatayı bilmiyorum

by_sen

by_sen

Üye
diğer hatayı bilmiyorum

diğer hatayı bilmiyorum
Teşekkür ederim stock rom'a döndüm şuanda gayet stabil donma olmadan devam ediyorum. CM12 Stabil sürüm yayınlandığında muhakkak kuracağım :)

• Beğen
Tepkiler: spazmol
darbe190767

darbe190767

Üye
Biri bana cm12 zil sesi ve bildirim seslerimi upload edebilir mi aralarinda cok guzel sesler var :)

genco15

genco15

Üye
Millet telefonu degistirdim ama aliskanlik hala arada bakiyorum su telefonu bi stabil goremedim ya icimde kaldi

isoy

isoy

Üye
Arkadaşlar CM11'e göre şarj tüketimi açısından nasıl sizce CM12?

spazmol

spazmol

Üye
3g açınca biraz çekiyor ama günlük kullanıma gayet uygun

• Beğen
Tepkiler: isoy

T.serdar

Üye
Lg G3 32 gb gold 2000 tl :)
Bencede pahali ayrica oyun cok oynuyorsan kotu bir secim olmus 2k ekrandan dolayi oyun oynadiginda asiri isinma sorunu var g3 lerde telefon patlayacak hissi veriyor

genco15

genco15

Üye
Hayirli olsun ama pahalıya almışsın :D

Bencede pahali ayrica oyun cok oynuyorsan kotu bir secim olmus 2k ekrandan dolayi oyun oynadiginda asiri isinma sorunu var g3 lerde telefon patlayacak hissi veriyor
Ya deyim olarak oyle dedim [emoji5] 1400 e aldim istanbul bilisimden oyun olarak ilk gunler cok oynuyordum da simdi aa felan takiliom hatta android programlaya basladim pek oyun oynamıyorum artik

spazmol

spazmol

Üye
Ya deyim olarak oyle dedim [emoji5] 1400 e aldim istanbul bilisimden oyun olarak ilk gunler cok oynuyordum da simdi aa felan takiliom hatta android programlaya basladim pek oyun oynamıyorum artik
Deyim dediğin 600 lira :D neyse tekrar hayırlı olsun bu arada bende telefon siparişi verdim Allah izin verirse gelecek bir haftaya :D

spazmol

spazmol

Üye
Yuh nerden alican ben cok aradim bulamadim ne kadara
valla 1 yıl para biriktirdim ama dolar artınca zarara girdim :D amerikadan tanıdık aracılığı ile gelecek 700$ 64gb
birde sahibinden de satılıyor olması lazım yada gittigidiyorda

• Beğen
Tepkiler: genco15
genco15

genco15

Üye
valla 1 yıl para biriktirdim ama dolar artınca zarara girdim :D amerikadan tanıdık aracılığı ile gelecek 700$ 64gb
birde sahibinden de satılıyor olması lazım yada gittigidiyorda
isviçreden isedim iki ay kadar önce bulamadık dediler :s bende g3 aldım hayırlı olsun bu arada iyi seçim

eren2934

eren2934

Üye
Hersey guzelde temiz kurulum yapmama ragmen her acilista 1 uygulama optimize ediliyor demesi ve bu islemin bes dakika surmesi kesinlikle sinir bozucu

ismailozcn

ismailozcn

Üye
43 mb lık gappsı paylaşabilir misiniz
verilen link kırık

Üst Alt