Stbil bi sürüm gelse bari. 1 Ay oldu. yeni sürüm gelmesi lazım bu günlerdeYeni surum ne zaman gelir yzun zamandir tik yok
Romun kendi tması yerine herhangi başka bir temayı uyguladığımda telefon sürekli reset atıyor.Farklı temaları denedim yine aynı sonuç.Sadece "Stil" kısmını uygulayınca dediğim şey oluyor.SystemUI'da mı sorun var anlamadım.Yeni sürümü denedim fakat temalarda problem oluştuRomun kendi tması yerine herhangi başka bir temayı uyguladığımda telefon sürekli reset atıyor.Farklı temaları denedim yine aynı sonuç.Sadece "Stil" kısmını uygulayınca dediğim şey oluyor.SystemUI'da mı sorun var anlamadım.
Acaba bu temalar eski dosyalarla yapıldığı için mi bu sorun kaynaklanır yoksa başka bir problem mi var?
Yardımlarınızı bekliyorum :/
Bende çok laglı idi donmalar hala devam ediyor takılmalar oluyor root yetkisi yok yine açılış çok yavaş bi yarım saat kullandım sorma eski Roma döndüm
root yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...

Tek sorun temalarda mı acaba... performans nasıl. Eski sıkıntılar var mı
Sir hocam gapps dosyanizi bizlere paylaşabilir misiniz cm12 yi kullanmayı çık istiyorum ama düzgün bir şekilde kullanmadım bir türlü birde hocam teli yeniden başlayınca bende uzun sürdü öylemi yoksa yanlış yüklemeden dolayımıdırroot yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdümLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...
sagol hocam eline saglık. hocam birşey soracaktım cm12 hafıza kartına kuruluyor takılmaların sebebi hafıza kartının okuma yazma hızı ile olabilirmi ? eğer bu yüzdense size bir sorum olacak bu hafıza kartlarının ayırma boyutları var yüksek ayırma metodu kullanılırsa hızlanırmış okuma hızı, yazma hızıda düşermis bu durumda romun daha iyi çalışması için hafıza kartını ne tür bir ayırma boyutu ile bicimlendirerek cm12 kurmalıyız belki takılma ve hız konusunda bu bilgi yardımcı olabilir. bilginiz varmıdır ? arkadaşlar bu konu ile bilginiz var ise sizdende bilgi almak isterim.root yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)

sir hocamız kendi gappsını paylaşabilirse direk cm12ye geçeceğim onu bekliyorum şu anGapps yüklemeden sadece romu yüklerseniz açılış, normal sürecinden çok çok önce açılacaktır.(2-3 dk)