Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

darbe190767

darbe190767

Üye
İlk yukledikten sonra hala uzun mu suruyo acilmasi
İlk yukledikten sonra hala uzun mu suruyo acilmasi

T.serdar

Üye
Arkadaslar gapps dosyasi olarak cm12 icin sadece google play store olan gapps dosyasi varmi 20-30 mb googlenin uygulamalarini kullanmiyorum cm12 boylelikle hizlida acilmis olur

yarenefe

Üye
ilk kullanım görüşlerim..

- şarjınız birkaç gün hemen gidebilir... su gibi fakat 2-3 gün sonra o kadar az gidiyorki şaşırırsınız.. tabiki 3g açık olmazsa.. 3 g açıldığında yine fazla gidiyor.. ama sabit durursa 3-4 saatlik kullanımda yüzde 2 gitti..
- gelen aramalarda ekran açılması gibi sorunlar var.. bir tuşa basmalısınız..
- arasıra anlamsız takılmalar çok oluyor.
- program açılışları ızdırap ama açıldıktan sonra su gibi.
- hafıza olayını çözmüş değilim .. yine hafıza dolu hatası veriyor..
- şimdilik bu kadar

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
bayfeat

bayfeat

Üye
merhaba arkadaşlar sizden bilgi alıcaktım ne önerebilirsiniz cm 9 romu olarak bu kernele (Kernel][CM9] HurtSky's Kernel SV3 20/2/2015) linkide burada önerilerinizi bekliyorum :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cm9 final tabiki

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

emrah166

Üye
Yeni surum ne zaman gelir yzun zamandir tik yok

aryscat

aryscat

Üye
CM12 yolda kaldı galiba birbuçuk ay oldu nerdeyse. Ses yok... Yoksa bu cihazı kullanan bitek ben mi kaldım dünyada ;)

spazmol

spazmol

Üye
Cm 10.1 plus çıktı En Son

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
New build.

Son düzenleme:
aryscat

aryscat

Üye
Hayırlı olsun. Yeni sürüm çok bekletti. Deneyen var mı??

isoy

isoy

Üye
Yeni sürümü denedim fakat temalarda problem oluştu :( Romun kendi tması yerine herhangi başka bir temayı uyguladığımda telefon sürekli reset atıyor.Farklı temaları denedim yine aynı sonuç.Sadece "Stil" kısmını uygulayınca dediğim şey oluyor.SystemUI'da mı sorun var anlamadım.

Acaba bu temalar eski dosyalarla yapıldığı için mi bu sorun kaynaklanır yoksa başka bir problem mi var?

Yardımlarınızı bekliyorum :/

Son düzenleme:
aryscat

aryscat

Üye
Yeni sürümü denedim fakat temalarda problem oluştu :( Romun kendi tması yerine herhangi başka bir temayı uyguladığımda telefon sürekli reset atıyor.Farklı temaları denedim yine aynı sonuç.Sadece "Stil" kısmını uygulayınca dediğim şey oluyor.SystemUI'da mı sorun var anlamadım.

Acaba bu temalar eski dosyalarla yapıldığı için mi bu sorun kaynaklanır yoksa başka bir problem mi var?

Yardımlarınızı bekliyorum :/

Tek sorun temalarda mı acaba... performans nasıl. Eski sıkıntılar var mı

spazmol

spazmol

Üye
Bende çok laglı idi donmalar hala devam ediyor takılmalar oluyor root yetkisi yok yine açılış çok yavaş bi yarım saat kullandım sorma eski Roma döndüm

sir mordred

sir mordred

Üye
Bende çok laglı idi donmalar hala devam ediyor takılmalar oluyor root yetkisi yok yine açılış çok yavaş bi yarım saat kullandım sorma eski Roma döndüm

root yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdüm şuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...

isoy

isoy

Üye
root yetkisi ilk cm12'den itibaren vardı sadece aktifleştirmen gerek(bu aktifleştirme işlemide güvenlik gereği çünkü sen izin vererek sorumluluğu üzerine alıyorsun)
aktifleştirmek için: Ayarlar->geliştirici seçenekleri->root access-> apps and adb yada sadece apps
lagın nedeni gapps. o yüzden mümkün olduğunca düşük boyutlu gapps kullanmanızı öneririm ben kendime bir tane yaptım onu kullanıyorum 23 mb sadece playstore ve rehber senkronizasyonu var diğer tüm gereksizleri sildim benim telefonumda şuan cm12 cm11'den iyi diyebilirim
birde son sürümle ram'da ek 26 mb artış oldu bu da telefonu yine rahatlattı diyebiliriz.
yalnız arcoyu anlamak güç. Hatalı olan el fenerini çözdüm şuan gayet iyi çalışıyor fakat arco en son build'e eklemedi neden bilmiyorum garip...

Tema uygulamayı denediniz mi peki?Farklı tema uygulayınca telefon takılıp kalıyor;sürekli reset atıyor kendi kendine :(
Tek sorun temalarda mı acaba... performans nasıl. Eski sıkıntılar var mı

Diğer özellikleri iyi gibi şu anda.Ben gapps kullanmıyorum.Belki o yüzden sorun yaşamamış olabilirim.

spazmol

spazmol

Üye
Sir hocam gapps dosyanizi bizlere paylaşabilir misiniz cm12 yi kullanmayı çık istiyorum ama düzgün bir şekilde kullanmadım bir türlü birde hocam teli yeniden başlayınca bende uzun sürdü öylemi yoksa yanlış yüklemeden dolayımıdır

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Gapps yüklemeden sadece romu yüklerseniz açılış, normal sürecinden çok çok önce açılacaktır.(2-3 dk)

bayfeat

bayfeat

Üye
sagol hocam eline saglık. hocam birşey soracaktım cm12 hafıza kartına kuruluyor takılmaların sebebi hafıza kartının okuma yazma hızı ile olabilirmi ? eğer bu yüzdense size bir sorum olacak bu hafıza kartlarının ayırma boyutları var yüksek ayırma metodu kullanılırsa hızlanırmış okuma hızı, yazma hızıda düşermis bu durumda romun daha iyi çalışması için hafıza kartını ne tür bir ayırma boyutu ile bicimlendirerek cm12 kurmalıyız belki takılma ve hız konusunda bu bilgi yardımcı olabilir. bilginiz varmıdır ? arkadaşlar bu konu ile bilginiz var ise sizdende bilgi almak isterim. :)

spazmol

spazmol

Üye
Gapps yüklemeden sadece romu yüklerseniz açılış, normal sürecinden çok çok önce açılacaktır.(2-3 dk)
sir hocamız kendi gappsını paylaşabilirse direk cm12ye geçeceğim onu bekliyorum şu an :D

Üst Alt