[ROM][5.0.2][ALPHA 2][UNOFFICIAL][E610/P700][LRX22G]CyanogenMod 12.0 ÇIKTII (sadece e610 için)

Sponsorlu Bağlantılar

erdo535

erdo535

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][5.0.2][ALPHA 2][UNOFFICIAL][E610/P700][LRX22G]CyanogenMod 12.0 ÇIKTII (sadece e610 için)
Güncelleme: ROM güncellendi, P700 desteği geldi, linkler yenilendi. Bazı Hatalar giderildi.

Evet arkadaşlar yalnış duymadınız e610 ve p700 için lollipop çıktı fakat daha e612 için çıkmadı o yüzden ben yükleyemedim, bunuda yüklemenizi tavsiye etmem çok eksiği var. Yeni güncellemeler olunca konuyu güncelleyeceğim. EĞER TELEFONUNUZA BİR ŞEY OLURSA SORUMLU DEĞİLİM eğer geri dönmek isterseniz BURADAKİ konuya göz atın. NOT: ROOT ATMA BOOTLOADER KİLİDİ KIRMA ANLATMIYORUM ÇÜNKÜ FORUMDA ANLATILMIŞ. TEKRAR DİYORUM BENCE KURMAYIN BİRAZ DAHA BEKLEYİN ÇÜNKÜ ÇOK EKSİKLERİ VAR ROMUN. GELİŞME OLURSA KONU GÜNCELLENECEK. KURMADAN ÖNCE MUTLAKA BİRKAÇDEFA OKUYUN İYİ ANLADIKTAN SONRA KURULUMA BAŞLAYIN.

ÇALIŞAN

• Ekran
    • Sensorler
    • Google Apps
    • Bluetooth
    • Bluetooth tethering
    • All native apps
    • Uçak Modu
    • GPS
    • WiFi
    • Sdcard

• ÇALIŞMAYANLAR
    • Kamera (photos, camcorder & panorama)
    • Kamera
    • NFC
    • Stock browser
    • Most audio
    • RIL
    Sceenshots

NOT cihazız e610 ve v20 olmalı e612 de kernel olmadığı için henüz destek yok yakında gelecektir.ÖNEMLİ NOT EĞER CİHAZINIZDA MEVCUT CWM İLE ROM KURULMAZ İSE Cyanogenmod recovery ile deneyin
    Cyanogenmod recovery link:
    cyanogenmod recovery i kurmak için telefonunuzu mevcut recovery moda alın ve install zip den bu dosyayı flashlayın.

Bu rom linki e610 ALPHA 2:
  • Buda p700 ALPHA 2:
  • Buda gapps linki:
    şimdi tekrar recovery moda alalım ve sırasıyla
    • Karşımıza gelen ekranda Wipe data'ya tıklıyoruz.Yes diyoruz.(ses açma/kapama tuşu ve açma/kapatma tuşunu kullanıyoruz bunları yaparken)
    • Daha sonra Wipe cache diyoruz.Yine yes diyoruz.
    • Daha sonra install zip diyoruz.
    • choose zip from storage/sdcard. Sonra hafıza kartımızdan romumuzu bulup yüklüyoruz.
    • Telefonu yeniden başlatıyoruz.Recovery moda alıyoruz tekrar.
    • Şimdi aynı şekilde hafıza kartından gappsleri yüklüyoruz.
    • telefonu yeniden başlatıyoruz ve yeni romumuz hayırlı olsun

EĞER TELEFONUNUZA BİR ŞEY OLURSA SORUMLU DEĞİLİM
    eğer geri dönmek isterseniz BURADAKİ konuya göz atın.
    Bir sorunuz olursa sorabilirsiniz eksiğim varsa bena bildirin iyi forumlar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Üst Alt