Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
Evet root yetkisi sıkıntılı. İnşallah yeni güncelleme geldiğinde bu soruna da çözüm bulunur...

ghost37

Üye
Evet root yetkisi sıkıntılı. İnşallah yeni güncelleme geldiğinde bu soruna da çözüm bulunur...
root da nasıl bir sıkıntı var ben bişey farketmedim yoksa otomatik root yetki verme ayarladığım için mi öyle

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Konuda belirtilmiştir.Yükleme 30-40 dakika kadar sürmektedir.

Yüklememi yoksa açılış ekranımı bu kadar bekletiyor?
Açılış ekranında bekliyor ise bataryayı çıkarıp takın 5 dakikada uygulamaları güncelleyip cihaz açılır.

Supersu yüklerseniz sorun yaşamazsınız.

aryscat

aryscat

Üye
Superuser yüklemiştim olmadı. Bir de onu deneyelim olmazsa.

T.serdar

Üye
Yüklememi yoksa açılış ekranımı bu kadar bekletiyor?
Açılış ekranında bekliyor ise bataryayı çıkarıp takın 5 dakikada uygulamaları güncelleyip cihaz açılır.

Supersu yüklerseniz sorun yaşamazsınız.
Kardesim normalde 30-40 dakikada acilan telefon bataryasi cikartildiginda 5 dakikada nasil acilsin denedinmi? 5 dakikada acildimi??

mefa4745

Üye
link değiştirsen

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi

Bu Romuda deneyebilirsiniz.Bir çok özellik aktif

Rom:

Gapps :

by_sen

by_sen

Üye

Bu Romuda deneyebilirsiniz.Bir çok özellik aktif

Rom:

Gapps :
Bunda problemler ve ve buglar giderildi mi?

sevda sena

sevda sena

Üye
bence şimdi yüklemeyin çok sıkıntılı

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
bence şimdi yüklemeyin çok sıkıntılı
Sıkıntılı olabilir ama biz hataları görüp yazarsak ve bildirirsek hatalar böyle çözüme kavuşur ve daha stabil bir Rom'a sahip olabiliriz.Lütfen deneyin.

• Beğen
Tepkiler: spazmol
spazmol

spazmol

Üye
arkadaşlar telefona cm9 yükledim ama ne hikmetse ana hafıza gözükmüyor hafıza kartım gözüküyor sadece çözümü var mıdır ?

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefona cm9 yükledim ama ne hikmetse ana hafıza gözükmüyor hafıza kartım gözüküyor sadece çözümü var mıdır ?
Son Cwm sürümünü yüklediyseniz Eski CWM sürümüne dönüp tekrar CM9 yükleyin ve yüklerken Format sdcard0 işleminide uygulayın.

Son düzenleme:
spazmol

spazmol

Üye
5.0 sürümü ile yükledim 4.5e mi çekeyim

sevda sena

sevda sena

Üye
Sıkıntılı olabilir ama biz hataları görüp yazarsak ve bildirirsek hatalar böyle çözüme kavuşur ve daha stabil bir Rom'a sahip olabiliriz.Lütfen deneyin.
denedim ama çok kasıyordu eski roma geri döndüm çok fenaydı gelen aramalardan tutun donmalardan ne bileyim gürselik güzel ama yavaş ve dunma çok var.

spazmol

spazmol

Üye
En son CWM yükleyse eski cwmye dönün 6.0.4.5 Buyrun
-> Flaştan kurulum

-> Odin ile kurulum
hafıza yine gözükmüyor
başka yardımcı olacak varsa makbule geçer

Son düzenleme:

bozkurt5878

Üye
arkadaşlar benim telde cwm 6.0.5.1 yüklü zaten bunu güncellememmi gerekiyor romu yükledim olmadıda bide nasıl güncellenir bi yardımcı olabilirmisiniz

spazmol

spazmol

Üye
En Son sürüm yüklü zaten sende birsey güncellemene gerek yok ki

Üst Alt