root da nasıl bir sıkıntı var ben bişey farketmedim yoksa otomatik root yetki verme ayarladığım için mi öyleEvet root yetkisi sıkıntılı. İnşallah yeni güncelleme geldiğinde bu soruna da çözüm bulunur...
Konuda belirtilmiştir.Yükleme 30-40 dakika kadar sürmektedir.
Evet root yetkisi sıkıntılı. İnşallah yeni güncelleme geldiğinde bu soruna da çözüm bulunur...
Superuser yüklemiştim olmadı. Bir de onu deneyelim olmazsa.

Kardesim normalde 30-40 dakikada acilan telefon bataryasi cikartildiginda 5 dakikada nasil acilsin denedinmi? 5 dakikada acildimi??Yüklememi yoksa açılış ekranımı bu kadar bekletiyor?
Açılış ekranında bekliyor ise bataryayı çıkarıp takın 5 dakikada uygulamaları güncelleyip cihaz açılır.
Supersu yüklerseniz sorun yaşamazsınız.
Kardesim normalde 30-40 dakikada acilan telefon bataryasi cikartildiginda 5 dakikada nasil acilsin denedinmi? 5 dakikada acildimi??
Bunda problemler ve ve buglar giderildi mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Romuda deneyebilirsiniz.Bir çok özellik aktif
Rom:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sıkıntılı olabilir ama biz hataları görüp yazarsak ve bildirirsek hatalar böyle çözüme kavuşur ve daha stabil bir Rom'a sahip olabiliriz.Lütfen deneyin.bence şimdi yüklemeyin çok sıkıntılı
Son Cwm sürümünü yüklediyseniz Eski CWM sürümüne dönüp tekrar CM9 yükleyin ve yüklerken Format sdcard0 işleminide uygulayın.arkadaşlar telefona cm9 yükledim ama ne hikmetse ana hafıza gözükmüyor hafıza kartım gözüküyor sadece çözümü var mıdır ?
Son Cwm sürümünü yüklediyseniz Eski CWM sürümüne dönüp tekrar CM9 yükleyin.
En son CWM yükleyse eski cwmye dönün 6.0.4.5 Buyrun5.0 sürümü ile yükledim 4.5e mi çekeyim
denedim ama çok kasıyordu eski roma geri döndüm çok fenaydı gelen aramalardan tutun donmalardan ne bileyim gürselik güzel ama yavaş ve dunma çok var.Sıkıntılı olabilir ama biz hataları görüp yazarsak ve bildirirsek hatalar böyle çözüme kavuşur ve daha stabil bir Rom'a sahip olabiliriz.Lütfen deneyin.
hafıza yine gözükmüyorEn son CWM yükleyse eski cwmye dönün 6.0.4.5 Buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-> Flaştan kurulum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız-> Odin ile kurulum