Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

aryscat

aryscat

Üye
romun şimdiki hali gayet stabil geldi. yalnız root problemim devam ediyor. CWM ye her girmemde root fix soruyor , Yes diyorum. SuperSu cwm den yükledim. izin verdiğim halde root isteyen uygulamalar çalışmıyor.

kosovali41

kosovali41

Üye
romun şimdiki hali gayet stabil geldi. yalnız root problemim devam ediyor. CWM ye her girmemde root fix soruyor , Yes diyorum. SuperSu cwm den yükledim. izin verdiğim halde root isteyen uygulamalar çalışmıyor.

Geliştirici seçeneklerindeki "Root Erişimi" kısmından Uygulamalar yaparsan düzelecektir.

genco15

genco15

Üye
beanstalk mı daha stabıl yenı surum mu birde beanstalk kullanıom tel 5 saatte sarj lmuyor sorun ne olabilir ? kalibrasyon mu acaba

L3q3nD7

Üye
arkadaşlar romu flashlıyorum sonra telefon açılırken android update yazıyor sonra bi yazı çıkıyor

Encryption unsuccessful

Encryption was interrupted and cant be completed. As a result,the data on your phone is no longer accessible

To resume using your phone, you need to perform a factory reset. when you set up your phone after the reset,you'll have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google Account.

Altındada reset phone çıkıyor ve tıklayınca recovery moda yönlendiriyo ne yapıcamı bilemedim bi yardımcı olurmusunuz cwm 6.0.5.1 yüklü şuan
Factory reset yapıp yeniden başlatıncada samsung yazısı geliyor sonra siyah ekran sürekli tel kendine reset atarmış samsung yazısı geliyor 6 7 dk de bir.

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar romu flashlıyorum sonra telefon açılırken android update yazıyor sonra bi yazı çıkıyor

Encryption unsuccessful

Encryption was interrupted and cant be completed. As a result,the data on your phone is no longer accessible

To resume using your phone, you need to perform a factory reset. when you set up your phone after the reset,you'll have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google Account.

Altındada reset phone çıkıyor ve tıklayınca recovery moda yönlendiriyo ne yapıcamı bilemedim bi yardımcı olurmusunuz cwm 6.0.5.1 yüklü şuan
Factory reset yapıp yeniden başlatıncada samsung yazısı geliyor sonra siyah ekran sürekli tel kendine reset atarmış samsung yazısı geliyor 6 7 dk de bir.
Konuda ki CWM'yi anlatıma göre kurup yeniden işlemleri tekrarlayın

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye

426 MB ram ve herşey çalışıyor :)
beklemede kalın ;)

• Beğen
Tepkiler: burak_102, kosovali41 ve ONUR5544
genco15

genco15

Üye
Arkadaşlar yeni sürüm cm mi yoksa LiquidSmooth ile BlissPop bunlardan biri mi hangisi daha stabil deneyen var mı içinizde

ismailozcn

ismailozcn

Üye
clash of clansa bir türlü giremedim onun dışında güzel

aryscat

aryscat

Üye
clash of clansa bir türlü giremedim onun dışında güzel
Clash of Clans da bi sorun yok. Ben giriyorum. Sadece xmod games hilesinde sorun var. O da dalvik kullanıyo. ART desteklemiyo. O yüzden.

burak_102

burak_102

Üye
Beyler wonder'dan emekliyim ama anneme verdiydim telefonu stock rom yüklemiştim kasıyor diyor. Arco Abiye devam edeceğiz galiba da cm12 de facebook, youtube kasıyor mu mu yoksa cm11 mi yükleyeyim

genco15

genco15

Üye
cm 12 kur facebook lite yukle tas gibi oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: ONUR5544 ve burak_102
eren2934

eren2934

Üye
Tam olarak ismi ne anlayamadım?

True Games TURKEY

Üye
bende orjinal recovery var yüklesem ne olur?

EnisBerkPolat

Üye
Beyler bir sürü sorun var 1: Arayüzü çok yavaş
2: Sarj daha bitmeden bazen %50 bazen %20 iken telefon kapanıyor.
3: Uygulama geçişleri çok kasıyor vs.

Bu gibi sorunların çözümü var mı ? özellikle şarj probleminin ?

Üst Alt