romun şimdiki hali gayet stabil geldi. yalnız root problemim devam ediyor. CWM ye her girmemde root fix soruyor , Yes diyorum. SuperSu cwm den yükledim. izin verdiğim halde root isteyen uygulamalar çalışmıyor.
Konuda ki CWM'yi anlatıma göre kurup yeniden işlemleri tekrarlayınarkadaşlar romu flashlıyorum sonra telefon açılırken android update yazıyor sonra bi yazı çıkıyor
Encryption unsuccessful
Encryption was interrupted and cant be completed. As a result,the data on your phone is no longer accessible
To resume using your phone, you need to perform a factory reset. when you set up your phone after the reset,you'll have an opportunity to restore any data that was backed up to your Google Account.
Altındada reset phone çıkıyor ve tıklayınca recovery moda yönlendiriyo ne yapıcamı bilemedim bi yardımcı olurmusunuz cwm 6.0.5.1 yüklü şuan
Factory reset yapıp yeniden başlatıncada samsung yazısı geliyor sonra siyah ekran sürekli tel kendine reset atarmış samsung yazısı geliyor 6 7 dk de bir.
Hocam başarılar. Ama boş RAM miktarı dikkatimi çekti neden o kadar az ?
426 MB ram ve herşey çalışıyor
beklemede kalın![]()
şu anda en iyisi bu mu acaba hangisi ,iyiyse onu yükleyeyimNe kadar suruyor?
Clash of Clans da bi sorun yok. Ben giriyorum. Sadece xmod games hilesinde sorun var. O da dalvik kullanıyo. ART desteklemiyo. O yüzden.clash of clansa bir türlü giremedim onun dışında güzel
cm 12 kur facebook lite yukle tas gibi oluyor![]()

FastliteTam olarak ismi ne anlayamadım?
brickbende orjinal recovery var yüklesem ne olur?
Brick kirilabilir mi ?