Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

geku

Üye
Kardes ace 2 icin de bu kernel gecerli mi degilse ace 2 android 5.0.2 icin cekirdek surumu var mi

lyder53

Üye
Romum Cyanogen Moddan, Allah korusun nazardan.

Suana kadar gordugum tek eksi yonu uyku modunda iken wifi veya mobilveriyi kapatiyor arti yonu sarj iyi gidiyor tabi ama internet saglanmiyor maalesef caresini bilen bilgilendirsin. Onun haricinde goruldugu uzere muhtesem otesi.

genco15

genco15

Üye
aynen kasımalar oluyor durduk yere bi sonraki sürümde azalmasını umuyoruz

geku

Üye
Ace 2 android l 5.0.2 surumu icin var mi bu kernel
Yardimci olursaniz sevinirim

sevda sena

sevda sena

Üye
Recovery nasıl kuracam

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Recovery nasıl kuracam
Recovery indirin:
indirdiğiniz CWMyi flaşlayın ve sonra "advanced" menusunden " reboot recovery" yapın. CWM açıldığında "select wipe data/factory reset," "mounts and storage" ,"format /system","format /data and /data/media" yapın.Sonrasında yükleme talimatını uygulayarak ROM'u yükleyebilirsiniz.
Ace 2 android l 5.0.2 surumu icin var mi bu kernel
Yardimci olursaniz sevinirim
Galaxy Ace 2 i8160 - CyanogenMod12!Lollipop5.0.2 - MaxiCep
bu konu altında sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

gstahsn

gstahsn

Üye
Şarz ı nasıl ve buglar ne zaman düzelir

genco15

genco15

Üye
rom bazen cok stabıl ıos kullanıyormus havası verıyor (cok kısa suruyor bu :D) ama bazende sadecewatsapp acıkken bıle kasabılıyor aramalarda sorun cıkabılıyor yanı su an sagı solu bellı olmuyor

be-cool

Üye
İlk versiyon olmasına rağmen hataları az bir rom olmuş bir kaç versiyon sonra gayet stabil olur. Gelelim incelememize
- ilk açılış yaklaşık 40 dk sürdü
- açılışta çoj kasan rom şimdi gayet akıcı
- Tbackup (6pro) bende sorunsuz çalışıyor
-kamera bir iki kapandı şimdi sorunsuz
- tel arama genelde kasıyor
- kilit ekranını şekil yapmama rağmen ilk kaydırma ardından sekil çıkıyor
-tarayıcısı pek kullanışlı gelmedi opera gayet hızlı
- şarj kk göre iyi gibi ama cok kurcaladığımdan çabuk bitti
Şimdilik bu kadar. Kalın sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: murattopdagi

emrah166

Üye
Yeni surum ne zaman gelir acaba

mugrib

Üye
ya arkadaşlar resimde şarj %91 ken yaklaşık 5 gün kaldı diyor. bu doğrumu acaba. doğru ise nasıl oluyor. benim telefonda öyle gözükmüyor. nedir bu işin sırrı. yoksa resim uydurma mı

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar resimde şarj %91 ken yaklaşık 5 gün kaldı diyor. bu doğrumu acaba. doğru ise nasıl oluyor. benim telefonda öyle gözükmüyor. nedir bu işin sırrı. yoksa resim uydurma mı
Resim doqrudur.İhtiyaç duymadığım için Gapps uygulamalarını devre dışı bıraktım.Diğer resimde de çalışanları, ayarlar ve klavye olarak görebilirsiniz.(mobil veri paketi zaman zaman açık).Normalde 2 gün gitmiştir.(Mobil veri daima açıktır.)Kesin birşey denemez sizin kullanımınıza kalmıştır.

by_sen

by_sen

Üye
Ekran goruntusu nasil aliyoruz bunda ya da alabiliyor muyuz ;)

sevda sena

sevda sena

Üye
ya Mobil veri daima açıktır nasıl kapatacağız.

ghost37

Üye
Arkadaşlar bu arada durum çubuğunu , kilit ekranını ve hızlı ayar çubuğunu siyah düz görüntüden kurtulmak şeffaf,transparan yapmak için
google play den terminal emulatör indirin ve açın
su yazıp enter e basın ve root hakkı verin sonra altta açılan yere

echo -n true > /data/property/persist.sys.force_highendgfx

yazıp enter e basın ve cihazı yeniden başlatın.:biggrin:
yaptım olmuyor xposed installer de çalışmıyor başka nasıl yapılabilir

isoy

isoy

Üye
Merhaba.CM12'yi kurdum.Tüm ayarları yaptım.Telefonu her kapatıp açtığımda ilk açılıştaki gibi uzun süre bekletiyor.Neden olur acaba?

errea23

Üye
yaptım olmuyor xposed installer de çalışmıyor başka nasıl yapılabilir

Kodlari dogru girip enter ile onaylatip reboot attiktan sonra olmamasinin imkani yok.SuperUser izni verdiginden emin ol.Enter e basip biraz bekle.

Üst Alt