Recovery indirin:Recovery nasıl kuracam
Galaxy Ace 2 i8160 - CyanogenMod12!Lollipop5.0.2 - MaxiCepAce 2 android l 5.0.2 surumu icin var mi bu kernel
Yardimci olursaniz sevinirim
Resim doqrudur.İhtiyaç duymadığım için Gapps uygulamalarını devre dışı bıraktım.Diğer resimde de çalışanları, ayarlar ve klavye olarak görebilirsiniz.(mobil veri paketi zaman zaman açık).Normalde 2 gün gitmiştir.(Mobil veri daima açıktır.)Kesin birşey denemez sizin kullanımınıza kalmıştır.ya arkadaşlar resimde şarj %91 ken yaklaşık 5 gün kaldı diyor. bu doğrumu acaba. doğru ise nasıl oluyor. benim telefonda öyle gözükmüyor. nedir bu işin sırrı. yoksa resim uydurma mı
Ses Kısma+ Açma Kapama Tuşu.Ekran goruntusu nasil aliyoruz bunda ya da alabiliyor muyuz![]()
yaptım olmuyor xposed installer de çalışmıyor başka nasıl yapılabilirArkadaşlar bu arada durum çubuğunu , kilit ekranını ve hızlı ayar çubuğunu siyah düz görüntüden kurtulmak şeffaf,transparan yapmak için
google play den terminal emulatör indirin ve açın
su yazıp enter e basın ve root hakkı verin sonra altta açılan yere
echo -n true > /data/property/persist.sys.force_highendgfx
yazıp enter e basın ve cihazı yeniden başlatın.![]()
yaptım olmuyor xposed installer de çalışmıyor başka nasıl yapılabilir
bu kombinasyonu değiştirme imkanımız var mıdır acaba?Ses Kısma+ Açma Kapama Tuşu.
sağolasın bu arada.Amacını anlamış değilimbu kombinasyonu değiştirme imkanımız var mıdır acaba?sağolasın bu arada.