Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

by_sen

by_sen

Üye
Amacını anlamış değilim:s
Ekran goruntu almayi sordum cevabini verdin. Bende dedim ki bu kombinasyonu degistirebiliyor muyuz? (Srs kisma + guc tusunu home + guc tusu gibi yapabilir miyiz) umarim anlatabilmisimdir ;) bu arada anasayfaya extra sayfa ekleye biliyor muyuz bakindim ama bulamadim

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Ekran goruntu almayi sordum cevabini verdin. Bende dedim ki bu kombinasyonu degistirebiliyor muyuz? (Srs kisma + guc tusunu home + guc tusu gibi yapabilir miyiz) umarim anlatabilmisimdir ;) bu arada anasayfaya extra sayfa ekleye biliyor muyuz bakindim ama bulamadim
Amacımdan kastım neden değişiklik yapmak istediğini anlamış değilim()Sonuçta iki tuşa basacaksın

sevda sena

sevda sena

Üye
lütfen gereksiz mesajları silin ve bir surun varsa özelden halledin konuyu kirletmeyin lütfen unutmayın hiç bir zaman. Aranızda bu formu takip eden bayanlarında olabileceği saygıyı asla eksik etmeyin ben bu siteyi çok severim aynı zamanda yıllardır takip ederim lütfen rica ederim bu güzel sitemize güzel bir şekilde sahip çıkalım .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkurt5878 ve isoy
WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun yeni CM12 daha denemediğim için konu açmadım deneyip en kısa sürede konuyu açmayı düşünüyorum.Bir çok hatalar giderilmiş ve özellikler eklenmiştir.

ROM begin download'a tıklayın.Sonrasında primary downloada tıklayın inmeye başlayacaktır

Gapps

Kurulumu konumuzdaki anlatım gibidir.

Son düzenleme:

T.serdar

Üye
Buyrun yeni CM12 daha denemediğim için konu açmadım deneyip en kısa sürede konuyu açmayı düşünüyorum.Bir çok hatalar giderilmiş ve özellikler eklenmiştir.

ROM begin download'a tıklayın.Sonrasında primary downloada tıklayın inmeye başlayacaktır

Gapps

Denedinmi deneyen varmi?

sevda sena

sevda sena

Üye

Gapps

teşekkürler indirip deneyeceğim inşallah iyidir

EnisBerkPolat

Üye
Beyler ben dosyaları indirip telefona attım fakat format atınca gitti bu dosyalar. Şu anda rom'u yükleyemiyorum da telefonda açılmıyo. Acil yardım edin :D
CWM sürümünü güncellemeden Romu yüklemeyin.

İlk açılışta telefon biraz kasacaktır.Sebebi fu ll gapps paketinden kaynaklı telefon açıldıktan sonra kullanmadığınız uygulamaları( map,street, play oyunlar vs) silin arka planda ram tüketmesin.Şuan için Boş ram 250+ üzerinde ilk versiyona göre gayet stabil.Şarj süresi gayet mükemmel.

Not:Ayarlar->Hakkında Android Sürümüne seri seri dokunun ekrana gelen "lollipop" üzerine de seri seri dokunun ve basılı tutun açılan ekrana bir defa dokunun ve flappy bird tarzı bir oyun bizi karşılıyor.

ilk açılış 30-40 dakika sürebilir.Sabırlı olun konuda belirtilmiştir.(Şarjınızı kontrol edin)
(Telefonun ilk açılışı 34 dakika sürdü.)

Öncelikle Pil(Mobil Veri Zaman Zaman açıktır.) ve Ram durumunu inceleyelim.(Konudaki Kernel kullanılmıştır.)

Çalışanlar :

- Ses
- Arama ve çağrı alma
- GPS
- Pusula
- Yakınlık Sensörü
- Wifi
- Bluetooth
- MTP depolama
- HW hızlandırılmış GUI
- HW hızlandırılmış video
- Kamera
- El feneri(3. parti yazılım kullanın)
- Wifi/USB tethering
- USB OTG (Harici güç kaynağı gerektirir)
- Hybrid ION/PMEM

Bilinen Sorunlar
* Kamera Buglu
* 720p kaydı Sorunlu
* Güç Kapalıyken Şarj Sorunu
* Bildirim panelindeki el feneri sorunlu(3. parti bir yazılım kurup kullanın)
* Aygıt USB depolama aygıtı olarak bağlanmıyor(Media aygıtı olarak kullanın).Pc bağlantısı
yaptığınızda Depolama türünü seçmeyin Sd kartı Devre dışı bırakıyor.Yanlışlıkla yaparsanız
sd kartı tekrar takıp çıkarmalısınız yada "sd kart ekle" den düzeltebilirsiniz.

CM-12.0 Yükleme Rehberi

Not: Burdan itibaren uygulacaklarınız cihazınızı garanti dışı bırakacaktır.Bu tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

CM-12.0 ve gapps paketini indirin ve hafıza kartınıza atın(external sd card)
  • 2014-12-30: CM-12.020141230-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 51c2548c0cfaa5e0d58b53055bf58ded
    • ilk yayın.
    • Yeni bölüm düzeni ve Sanal Depolama diyebiliriz

Aşağıdaki işlemi yaparken tüm verilerinizi yedekleyiniz.

Recovery indirin:

CWMyi flaşlayın ve sonra "advanced" menusunden " reboot recovery" seçelim. CWM açıldığında "select wipe data/factory reset," "mounts and storage" ,"format /system","format /data and /data/media" yapınız.Sonrasında yükleme talimatını uygulayarak ROM'u yükleyebilirsiniz.
  • Google Apps ()
CM-12.0 yüklemeden önce hazırlık(ilk 3 isteğe bağlıdır)
  1. Uygulamalarınız "uygulama yedekleme" programlarıyla yedekliyiniz.
  2. Sms'lerinizi rehberinizi takviminizi yedekleyin(Tam bir yedek alın)
  3. Arama kaydınızı yedekleyin.
  4. En önemlisi CMW den tam bir yedek alın.Bu Romda sorun çıkarsa geri dönüş için gerekli olacaktır

Yükleme Talimatı

(Rom ve Gapps'ı Hafıza kartına atıp devam edin)

1. kullanın.
  2. Wipe data ve cache.
  3. Format /system (Yeni CWM yi kuranlar mutlaka yapmalı)
  4. Format /data and /data/media (Yeni CWM yi kuranlar mutlaka yapmalı)
  5. Flash update*.zip.(sdcard1)
  6. Flash gapps*.zip.(sdcard1)
  7. Yeniden başlatın
  8. İlk açılış 30-40 dakika sürebilir.Sabırlı olun
  9. Almış olduğunuz yedekleri geri yükleyin(Rehber,Sms vs..)

[KERNEL][3.4.105][LP][ION] K^Kernel 3.4.105 v1.0 for LP 5.0 [31/12/2014]

Stock Kernele göre bir çok özellik ve stabilite getirilmiştir.

416 MB ram alanı mevcuttur.

Kernel Yükleme Talimatı
1) Kerneli indirin ve cihazınızın hafızasına atın
2) CWM ye girin
3) Kerneli flaşlayın
4) Wipe cache ve dalvik cache
5) Sistemi yeniden başlatın.

Kernel Kaynak:

Uygulamaları Hafıza Kartına Yükleme:
"Ayarlar->Uygulama" ve menü tuşuna bastığımızda "Tercih Edilen Yükleme Konumu" "çıkarılabilir SD kart" olarak ayarlayabiliyoruz.

Credits
CyanogenMod Team
AriesVE DevConnection Team

Beyler ben dosyaları indirip telefona attım fakat format atınca gitti bu dosyalar. Şu anda rom'u yükleyemiyorum da telefonda açılmıyo. Acil yardım edin :D

Son düzenleme:
WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi

Rom dosyalarını Hafıza kartına bir kart okuyucu aracılığıyla tekrar atıp hafıza kartından yükleme yapınız.
Denedinmi deneyen varmi?
Kismi Perfomance menüsü ve geliştirici seçenekleri aktif.Liste menüsü animasyonları dahil edilmiş bir kaç güzel özellik eklenmiş.Bilinen sorunlar devam ediyor.

T.serdar

Üye
Rom dosyalarını Hafıza kartına bir kart okuyucu aracılığıyla tekrar atıp hafıza kartından yükleme yapınız.

Kismi Perfomance menüsü ve geliştirici seçenekleri aktif.Liste menüsü animasyonları dahil edilmiş bir kaç güzel özellik eklenmiş.Bilinen sorunlar devam ediyor.
Saol aciklamalarin icin tesekkurler

EnisBerkPolat

Üye
Sizde güncelleme işlemi ne kadar sürdü ? 25 dakikadır bekliyorum kapatıp yeniden denemelimiyim ?

genco15

genco15

Üye
yeni romu deneyen var mı

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
yeni romu deneyen var mı

genco15

genco15

Üye
anlasılan arco guncelleme vermeden stabıl halde goremeycegız bu romu artık adam akıllı bı rom alalım ya sıkıldım bu ıslerden hıc bırı tatmın etmıyor en kısa surede yenı tel alacam ama yınede bu telı saglam stabıl gormeyı cok ıstıyorum yıllarım bunu beleyerek gectı :D

sir mordred

sir mordred

Üye
yeni güncelleme multi-user desteği ile gelecek muhtemelen ;)

Umarım arco değişikliği kaynak kodlarına kaynaştırır
beklemede kalın

emrah166

Üye
arkadaslar paylasılan kernel yeni surume uyumlu mu ? ve uygulamaları kaldırmak için titanium backp dısında kullanabilecek bir program var mı ? root yetkisi bazı yerlerde calışmıyo nasıl giderebiliriz?

genco15

genco15

Üye
yeni güncelleme multi-user desteği ile gelecek muhtemelen ;)

Umarım arco değişikliği kaynak kodlarına kaynaştırır
beklemede kalın
biraz acıklar mısnız hocam

T.serdar

Üye
arkadaslar paylasılan kernel yeni surume uyumlu mu ? ve uygulamaları kaldırmak için titanium backp dısında kullanabilecek bir program var mı ? root yetkisi bazı yerlerde calışmıyo nasıl giderebiliriz?
Link2sd ile herseyi kaldirabilirsin :)

emrah166

Üye
Root yetkisi ilgili sikinti yasadiniz mi ?

Üst Alt