Galaxy W i8150 Wonder [ROM][LP][5.0.2][LRX22G] CyanogenMod 12.0 (20150523-UNOFFICIAL) [Final]

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN ABİ
Peki Şuan 1 GB lik alana bi işe yarıyomu romu yüklüyom 700 mb alan kalıyo artık böyemi olcak

1 GB lık alan şuan /sistem alanı ve rom + gapps yükledikten sonra 500-600 mb boş yer kalıyo evet ama o alana yüklenebilecek birşeyde yok(sistem uygulamaları haricinde) diğer türlü uygulamalar /data'ya yani 1.7 gb lık alan yükleniyorlar yani böyle kalıcak evet

genco15

genco15

Üye
dosya yöneticisi olarak mi explorer öneririm 5.x sürümü süper

oguzhan8686

Üye
sd karta dosya atamıyorum hata veriyor ayrıca telefonda sd kart ekle yeri beyaz renk yani üstüne basılmıyor ne yapmalıyım ?

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Bu rom'da temalar nerede bulabilen var mı ? Yeni tema yüklüyorum fakat seçemiyorum.

sevda sena

sevda sena

Üye
:tşk: ya bu Kerneli demi yükleyeceğiz bide indiremedim site İngilizce yardım ederseniz iyi olur
Yükleme Talimatı1) Kerneli indirin ve cihazınızın hafızasına atın
2) CWM ye girin
3) Kerneli flaşlayın
4) Wipe cache ve dalvik cache
5) Sistemi yeniden başlatın.

Kernel Kaynak:

T.serdar

Üye
Sd karti dahili hafizaya nasil cevirebiliriz ?

leqowas

leqowas

Üye
Arkadaşlar cm12 yi telefonuma yükledim bi kaç gün oldu kullanıyorum google play hizmetleri vs play videolarını falan kaldırdım şimdi google play store açılmıyor tıkladığımda 3 saniye sonra atıyor kendini yardım edermisiniz :zzz:

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: ya bu Kerneli demi yükleyeceğiz bide indiremedim site İngilizce yardım ederseniz iyi olur
Yükleme Talimatı1) Kerneli indirin ve cihazınızın hafızasına atın
2) CWM ye girin
3) Kerneli flaşlayın
4) Wipe cache ve dalvik cache
5) Sistemi yeniden başlatın.

Kernel Kaynak:
Buyrun burdan indirebilirsiniz.
Arkadaşlar cm12 yi telefonuma yükledim bi kaç gün oldu kullanıyorum google play hizmetleri vs play videolarını falan kaldırdım şimdi google play store açılmıyor tıkladığımda 3 saniye sonra atıyor kendini yardım edermisiniz :zzz:
Play hizmetlerini silmeyin sadece maps vs. kullanmadığınız hizmetleri silin.Romu tekrar kurmalısınız.

kenant

Üye
WarLox arkadaşım root explorer ilk defa kullanacağım proğramı kurdum fakat istemediğim uygulamaları nasıl sileceğimi bilemiyorum tarif edermisiniz saygılar

axpe

axpe

Üye
şimdi yükledim gerçekten baya iyi 4.4de bin basar kurulumdan sonra geç başlamasının sebebi dalvik in kaldırılması programların optimize süresi nedeniyle uzun bir açılışı var ama ram de artık ikinici bir aracı program çalışmıyor. çok iyi hatlar düzeltildikce dahada iyi olur 1-2 aya baya stabil olur

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Sd karti dahili hafizaya nasil cevirebiliriz ?
Uygulamaları Hafıza Kartına Yükleme:
"Ayarlar->Uygulama" ve menü tuşuna bastığımızda "Tercih Edilen Yükleme Konumu" "çıkarılabilir SD kart" olarak ayarlayabiliyoruz.
WarLox arkadaşım root explorer ilk defa kullanacağım proğramı kurdum fakat istemediğim uygulamaları nasıl sileceğimi bilemiyorum tarif edermisiniz saygılar
ayarlar-uygulamalar-tümü'nden istemediğiniz uygulamaları devre dışı bırakabilirsiniz.

axpe

axpe

Üye
facebook yüklenmiyor

genco15

genco15

Üye
facebook yüklenirken sıkıntı cıkarıo verileri temizle diyin sonra kurulmasını bekleyın baya suruyor

axpe

axpe

Üye
Gapps in yeni sürümü çıkmış:

leqowas

leqowas

Üye
gappsi sadece yüklesem düzelmez mi kardeş? rom baya uzun sürüyor :)

WarLox

WarLox

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
leqowas

leqowas

Üye
tamam teşekkürler :)

zemcom

Üye
Rom genel anlamda nasil kasma oluyomu yüklemeye değermi kitkat kullaniyorum Kullanan arkadaşlar bilgi verebilirmi.

leqowas

leqowas

Üye
Kardeş rom tam olarak stabil değil bence biraz bekle :)

• Beğen
Tepkiler: genco15

Üst Alt