Beyler romu yukledim krneli yukselttim on numara olmus emegi gecenlerin eline saglik ben begendim. Bi kac sorum olacak biri whisperpush diye program var ne ise yariyor bu digeri mesela mesaj gelince ustune basip cevapliyorum ama bildirim hala okunmadi olarak gosteriyor ?
Beyler romu yukledim krneli yukselttim on numara olmus emegi gecenlerin eline saglik ben begendim. Bi kac sorum olacak biri whisperpush diye program var ne ise yariyor bu digeri mesela mesaj gelince ustune basip cevapliyorum ama bildirim hala okunmadi olarak gosteriyor ?
bende CM 10.1'de oluyordu ama şuan pek sıkıntı yok bende olanlarıda sağolsun @themotto Haydar Abim sağolsun halletim Romu sağlıklı kur istersen.. (Özelden Mesaj Atabilirsin Bro)
Yok kardeşim onu demiyorum hani status barı aşağı çekince parlaklığı ayarlama çubuğunu diyordum. (s3 deki gibi) Cm9 için xda da yeti12 diye bir arkadaş s3 statusbarı yapmıştı bizim telefon için onun gibi yapamaz mıyız?
Cyanogenmod kullanıcıları arasında whatsapp türü ama kriptolu,şifrelemeli bir güvenli mesajlaşma hizmeti,uygulaması
Eğer sizde mit veya nsa'nın mesajlarınızı izlememesini istiyorsanız whisperpush işinizi görecektir
Bu dediğinin wifi gücüyle alakası yok maalesef. O anki indirme hızı modeminin bant genişliğine ve o anki trafiğe kadar herşeyden etkilenir bu sebeptende bağlantı hızı bazen yüksek olur bazen düşük.