lavasoft95
Üye
Birazda onlar türk forumlarını gezip araştırsınİyimiş o zaman hocam.Bu arada niçin xda da paylaşmıyorsunuz?

Birazda onlar türk forumlarını gezip araştırsınİyimiş o zaman hocam.Bu arada niçin xda da paylaşmıyorsunuz?

O da doğru kardeşim ama Türklerin de iyi işler yaptığını öğrenmeleri lazım.Birazda onlar türk forumlarını gezip araştırsın![]()

telefon ultra sd card çalıştırıyor değil misd kartlarla başım dertte biri bozuldu yenisini aldim kullanirken takilip rest. atiyor
İyimiş o zaman hocam.Bu arada niçin xda da paylaşmıyorsunuz?
)bu arada 2011 yılının xperia telefonları official cm11 alacaklar muhtemelen 

Anladım hocam. Allah kolaylık versin.ultra sd kart derken 64+ gb sd kartı kastediyorsan evet çalıştırıyor ama exfat olarak formatlaman lazım
paylaşıcam fakat şu aralar biraz yoğunum hem de biraz üşengeçim de denilebilir(konuyu yazmak zor geliyor)bu arada 2011 yılının xperia telefonları official cm11 alacaklar muhtemelen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fakat bazı kod değişikliklerinin cm depolarına kaynaştırılması gerekiyor
ve o gerekli kod değişiklikleri bizim içinde gerekli.
bu şu anlama geliyor eğer o kod değişiklikleri cm depolarına kaynaştırılırsa bizde official cm11 alabiliriz
o kod değişiklikleri şunlar
bu kod değişiklikleri hala "merge" olmayı bekliyorlar yani cm depolarına kaynaştırılmayı.
Bu arada hocam yeni gördüm. Acaba bizim için bi ümit var mı? 
Anladım hocam. Allah kolaylık versin.Bu arada hocam yeni gördüm. Acaba bizim için bi ümit var mı?
![]()
İnşallah hocam. Bu arada benim telin ekranı kırıldı. Ekrana 80lira dedi telefoncu ama bana fazla geldi. Hocam ebaydan alsam sıkıntı olur mu ki?çok azda olsa evet cyanogenmod'un politikası artık yeni cihazlara destek vermek üzerine ve eski(legacy) cihazlara desteklerini kesiyorlar o sebepten eski cihazlar için gerekli kod değişikliklerini kaynaştırmıyorlar bunun kod kirliliği vs. yaratacağını düşünüyorlar
o sebepten yukarda belirttiğim bizim için gerekli 3 patch(yama) hala kaynaştırılmadı(yüksek bir ihtimalle de kaynaştırılmayacak) ama küçükte olsa bir ümit var
İnşallah hocam. Bu arada benim telin ekranı kırıldı. Ekrana 80lira dedi telefoncu ama bana fazla geldi. Hocam ebaydan alsam sıkıntı olur mu ki?
Sağolun hocam. Fiyatları da gerçekten çok çok uygun. Bir de hocam yeni ekran alıp çalışmamasında korkuyorum açıkcası o yüzden biraz tedirginim.Ebay bana göre gerçekten güvendiğim bi site o yüzden öneririm.

16 gb ama recovery den sd katttaki herhangi birşey. flashlayınca yeniden başlatmıyo swap yapınca telefon donuyor 3 kez formatladım bi sd kartı bozdu telefon durduk yereAnladım hocam. Allah kolaylık versin.Bu arada hocam yeni gördüm. Acaba bizim için bi ümit var mı?
![]()
oğuzhan yeni sürümü mü kullanıyorsun yaptığın yamalar ile sıkıntısız oldu mu geçeceğim öyleyse ?

cm11 yeni surum ne zaman geliyoEvet yeni sürümdeyim trim kernel+kk adreno sürücülerini kullanıyorum. Crashfix yüklü bakalım şuana kadar herhangi bir donma ile karşılaşmadım
Ayrıca ne zamandır telefonu ART modunda kullanmıyordum 1 saat önce geçtim
Şükür genel olarak sistemim çok iyi şuan
Sadece Crashfix mi var öteki de yüklü mü ?
cm11 yeni surum ne zaman geliyo

Aksam Aksam hic guleceğim yoktu HahahaDiğeri derken? Systemui fix'i diyorsan ikiside aynı dosyalar hangisini flaşlarsanız o yeterli
Perşembe saat 3.45'te gelicek...
Ben nerden bilebilirim ki arco ne zaman çıkarırsa o zaman

Kardeşim ben kernel v3.4.91 kullanıyorum ancak cm10.1 in şarj performansı biraz daha iyi gibi geldi bana. Bence kendin kullanarak karar ver daha iyi olur. cwm den yedek al beğenmezsen eskisine dönersin.Son sürüm cm11 in şarjı nasıl cm10.1 beta4 göre kıyaslarsak?