[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

alieroglu04

alieroglu04

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tedirgin1111, lavasoft95, sir mordred ve 2 diğerleri
burak_102

burak_102

Üye
telefon ultra sd card çalıştırıyor değil misd kartlarla başım dertte biri bozuldu yenisini aldim kullanirken takilip rest. atiyor

sir mordred

sir mordred

Üye
telefon ultra sd card çalıştırıyor değil misd kartlarla başım dertte biri bozuldu yenisini aldim kullanirken takilip rest. atiyor

ultra sd kart derken 64+ gb sd kartı kastediyorsan evet çalıştırıyor ama exfat olarak formatlaman lazım
İyimiş o zaman hocam. :) Bu arada niçin xda da paylaşmıyorsunuz?

paylaşıcam fakat şu aralar biraz yoğunum hem de biraz üşengeçim de denilebilir(konuyu yazmak zor geliyor :))bu arada 2011 yılının xperia telefonları official cm11 alacaklar muhtemelen :)

fakat bazı kod değişikliklerinin cm depolarına kaynaştırılması gerekiyor
ve o gerekli kod değişiklikleri bizim içinde gerekli.

bu şu anlama geliyor eğer o kod değişiklikleri cm depolarına kaynaştırılırsa bizde official cm11 alabiliriz :bira:
o kod değişiklikleri şunlar

bu kod değişiklikleri hala "merge" olmayı bekliyorlar yani cm depolarına kaynaştırılmayı.

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
alieroglu04

alieroglu04

Üye
ultra sd kart derken 64+ gb sd kartı kastediyorsan evet çalıştırıyor ama exfat olarak formatlaman lazım

paylaşıcam fakat şu aralar biraz yoğunum hem de biraz üşengeçim de denilebilir(konuyu yazmak zor geliyor :))bu arada 2011 yılının xperia telefonları official cm11 alacaklar muhtemelen :)

fakat bazı kod değişikliklerinin cm depolarına kaynaştırılması gerekiyor
ve o gerekli kod değişiklikleri bizim içinde gerekli.

bu şu anlama geliyor eğer o kod değişiklikleri cm depolarına kaynaştırılırsa bizde official cm11 alabiliriz :bira:
o kod değişiklikleri şunlar

bu kod değişiklikleri hala "merge" olmayı bekliyorlar yani cm depolarına kaynaştırılmayı.
Anladım hocam. Allah kolaylık versin. :)Bu arada hocam yeni gördüm. Acaba bizim için bi ümit var mı? :aha:

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Anladım hocam. Allah kolaylık versin. :)Bu arada hocam yeni gördüm. Acaba bizim için bi ümit var mı? :aha:

çok azda olsa evet cyanogenmod'un politikası artık yeni cihazlara destek vermek üzerine ve eski(legacy) cihazlara desteklerini kesiyorlar o sebepten eski cihazlar için gerekli kod değişikliklerini kaynaştırmıyorlar bunun kod kirliliği vs. yaratacağını düşünüyorlar
o sebepten yukarda belirttiğim bizim için gerekli 3 patch(yama) hala kaynaştırılmadı(yüksek bir ihtimalle de kaynaştırılmayacak) ama küçükte olsa bir ümit var

• Beğen
Tepkiler: alieroglu04
alieroglu04

alieroglu04

Üye
çok azda olsa evet cyanogenmod'un politikası artık yeni cihazlara destek vermek üzerine ve eski(legacy) cihazlara desteklerini kesiyorlar o sebepten eski cihazlar için gerekli kod değişikliklerini kaynaştırmıyorlar bunun kod kirliliği vs. yaratacağını düşünüyorlar
o sebepten yukarda belirttiğim bizim için gerekli 3 patch(yama) hala kaynaştırılmadı(yüksek bir ihtimalle de kaynaştırılmayacak) ama küçükte olsa bir ümit var
İnşallah hocam. Bu arada benim telin ekranı kırıldı. Ekrana 80lira dedi telefoncu ama bana fazla geldi. Hocam ebaydan alsam sıkıntı olur mu ki?

sir mordred

sir mordred

Üye
İnşallah hocam. Bu arada benim telin ekranı kırıldı. Ekrana 80lira dedi telefoncu ama bana fazla geldi. Hocam ebaydan alsam sıkıntı olur mu ki?

Ebay bana göre gerçekten güvendiğim bi site o yüzden öneririm.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Ebay bana göre gerçekten güvendiğim bi site o yüzden öneririm.
Sağolun hocam. Fiyatları da gerçekten çok çok uygun. Bir de hocam yeni ekran alıp çalışmamasında korkuyorum açıkcası o yüzden biraz tedirginim. :(

T.serdar

Üye
Paranoid android 4.4.2 son surumu nasil deneyen arkadaslar varmi? Bide saf cm11 den daha iyimidir?

burak_102

burak_102

Üye
16 gb ama recovery den sd katttaki herhangi birşey. flashlayınca yeniden başlatmıyo swap yapınca telefon donuyor 3 kez formatladım bi sd kartı bozdu telefon durduk yere

stackbyte

stackbyte

Üye
oğuzhan yeni sürümü mü kullanıyorsun yaptığın yamalar ile sıkıntısız oldu mu geçeceğim öyleyse ?

sir mordred

sir mordred

Üye
oğuzhan yeni sürümü mü kullanıyorsun yaptığın yamalar ile sıkıntısız oldu mu geçeceğim öyleyse ?

Evet yeni sürümdeyim trim kernel+kk adreno sürücülerini kullanıyorum. Crashfix yüklü bakalım şuana kadar herhangi bir donma ile karşılaşmadım :)
Ayrıca ne zamandır telefonu ART modunda kullanmıyordum 1 saat önce geçtim :)
Şükür genel olarak sistemim çok iyi şuan

stackbyte

stackbyte

Üye
Sadece Crashfix mi var öteki de yüklü mü ?

Mücteba

Mücteba

Üye
Evet yeni sürümdeyim trim kernel+kk adreno sürücülerini kullanıyorum. Crashfix yüklü bakalım şuana kadar herhangi bir donma ile karşılaşmadım :)
Ayrıca ne zamandır telefonu ART modunda kullanmıyordum 1 saat önce geçtim :)
Şükür genel olarak sistemim çok iyi şuan
cm11 yeni surum ne zaman geliyo

hasaneness

hasaneness

Üye
Diğeri derken? Systemui fix'i diyorsan ikiside aynı dosyalar hangisini flaşlarsanız o yeterli

Perşembe saat 3.45'te gelicek... :)
Ben nerden bilebilirim ki arco ne zaman çıkarırsa o zaman
Aksam Aksam hic guleceğim yoktu Hahaha :) :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
ismailozcn

ismailozcn

Üye
Son sürüm cm11 in şarjı nasıl cm10.1 beta4 göre kıyaslarsak?

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Son sürüm cm11 in şarjı nasıl cm10.1 beta4 göre kıyaslarsak?
Kardeşim ben kernel v3.4.91 kullanıyorum ancak cm10.1 in şarj performansı biraz daha iyi gibi geldi bana. Bence kendin kullanarak karar ver daha iyi olur. cwm den yedek al beğenmezsen eskisine dönersin. :)

burak_102

burak_102

Üye
sd kart yüzünden telefonu kullanamıyorum ya

Üst Alt