[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

burak_102

burak_102

Üye
Farkı olmaz olurmu arkadaşlar paranoid android aynı cyanogenmod ve omnirom gibi farklı bir rom platformu. halo,floating mode,pie control,phablet feature(telefonu tablet gibi yapmada denebilir) gibi birçok kendine has özelliği var şahsen denemeyi düşünüyorum tavsiye ederim

Yorumlarını bekliyoruz

stackbyte

stackbyte

Üye
Sd kart ile swap yapma yok şu anlık kernel ile destekleyecekmiş galiba kurmak isteyenler göz önünde bulundursunlar

-Güzel yanı pa takımı güncelledikce madridii arkadaşımız da güncelleyecek olması güzel bence :)

aJHier

aJHier

Üye
deneyen yok mu?

stackbyte

stackbyte

Üye
valla zor geldi tekrar ayarları yapmak :)

Podcast

Üye
merabalar efenim bi sorum olucaktı bu acid sound mod var onu kullanıyormusunuz telefonda ses iyileştirmesi ve yükseltmesi için ben daha önceki sürümlerin hepsinde kullanıyordum ses artışı ve iyileşmede fark ediyodu ama bu romda kullanmadım daha kulaklıktan halliyle baya az ses geliyo ama bu seferde spirit fm kullandıktan sonra telefonun sesi gidiyordu çaldığından ses çıkmmıyordu ve açınca gelen çağırıyı karşı tarafın sesini alamıyordum bi çözümü varmı bunun yada önerebiliceğiniz başka bişeyler teşekkürler şimdiden

Yeni rom olayları gelince yazım arada kaynamış sanırım alıntı yapıyım bidaha :O :D teşekkürler :)

aJHier

aJHier

Üye
melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Ben Nexus 7 ye defalarca kurmuşumdur Paranoid Android, Nexus 7 gibi bi cihaz olmasına rağmen zamanla çok fazla kasmaya başlıyor bu romlar. Pa için bence elinizdeki cihazın güçlü olması gerekir, çok fazla özelliği var çünkü. Bizim Galaxy w yolda kalır gibi. :) bakalım düzgün bişey olması için harikalar yaratmaları gerek. Cm 11 de bile işkence olabiliyor kimi zaman kullanmak.

aJHier

aJHier

Üye
Dün kurdum.
Bana güzel geldi. Cm11 den pek farklı yok.
ama sd kartı okumuyordu.
Silmek zorunda kaldım.eski Rom'a dönünce sd kartı okumaya başladı.
ayrıca galiba rootsuzdu.

alieroglu04

alieroglu04

Üye
@sir mordred hocam Galaxy Ace Style diye bi telefon varmış sanırım bizim telefonun özelliklerine yakın bir telefon ve kitkat güncellemsi almış. Bu telefon bizim telefona portlanabilir mi? Daha önce SII yi portlamak çok zor olabilir demiştiniz. Bu arada hocam siz portlama işinden anlıyorsanız bizler bi takım oluşturup çalışma yapsak olmaz mı? :konus:

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred hocam Galaxy Ace Style diye bi telefon varmış sanırım bizim telefonun özelliklerine yakın bir telefon ve kitkat güncellemsi almış. Bu telefon bizim telefona portlanabilir mi? Daha önce SII yi portlamak çok zor olabilir demiştiniz. Bu arada hocam siz portlama işinden anlıyorsanız bizler bi takım oluşturup çalışma yapsak olmaz mı? :konus:

Evet o telefonu duydum ama maalesef o cihazın stock romuda bizim cihaza portlanamaz çünkü portlama için ilk olarak anakartın(motherboard,platform) aynı olması lazım bizim kullandığımız platform snapdragon s2 msm8255t (msm7x30/8x55 diye de geçiyor) Ace style'in işlemcisine bakılırsa 1.2 ghz dual core olduğu için krait msm8960 olması lazım yani anakartlarımız farklı o yüzden maalesef portlamak imkansız.
Donanımlar ilk bakışta aynı gibi gelebilir fakat sensörler kesinlikle farklıdır örneğin bizim kamera 5 mp fakat 5 mp kapasiteli birbirinden farklı onlarca sensör vardır mesela bizim kamera sensörü s5k4ecgx.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
stackbyte

stackbyte

Üye
Amma cins telefon almışız ha hepimiz gerçi iş görüyor yine de ama insan oğlu hep istiyor yenilik :-)

alieroglu04

alieroglu04

Üye
Evet o telefonu duydum ama maalesef o cihazın stock romuda bizim cihaza portlanamaz çünkü portlama için ilk olarak anakartın(motherboard,platform) aynı olması lazım bizim kullandığımız platform snapdragon s2 msm8255t (msm7x30/8x55 diye de geçiyor) Ace style'in işlemcisine bakılırsa 1.2 ghz dual core olduğu için krait msm8960 olması lazım yani anakartlarımız farklı o yüzden maalesef portlamak imkansız.
Donanımlar ilk bakışta aynı gibi gelebilir fakat sensörler kesinlikle farklıdır örneğin bizim kamera 5 mp fakat 5 mp kapasiteli birbirinden farklı onlarca sensör vardır mesela bizim kamera sensörü s5k4ecgx.
Hocam valla başka bi telefon alayım diyorum ama wonder dan geçemiyorum nedense :)
Amma cins telefon almışız ha hepimiz gerçi iş görüyor yine de ama insan oğlu hep istiyor yenilik :-)
Aynen kardeşim samsung 4.0+ güncelleme bari verseydi çok iyi olurdu :)

burak_102

burak_102

Üye
real madrid finale çıktı bu sevinçle madridii darkcyanogenmod'a güncelleme yapar inşallah

• Beğen
Tepkiler: emrah166
Bysalih41

Bysalih41

Üye
:)

eagle661903

Üye
cm11 yüklüyorum Recovery moda hata veriyor hata veriyo

• Beğen
Tepkiler: mertekin34
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bu CM11 in Şarj ve Performans durumu nasıl CM10.1' den CM11' e geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Anladım abi saol peki kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz iyi bir kernel varmı ?

aJHier

aJHier

Üye
khan v2.0

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

Üst Alt