[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

aJHier

aJHier

Üye
FxCamerada iyi.

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

melodileriyakar

melodileriyakar

Üye
Arkadaşlar sizce dark cm nasıl? normal cm den farkı ne? İkisini de indirdim, şimdi flashlıcam da siz ne derseniz ona göre. Bi de iyi bi kernel önerirseniz süper olur.

aJHier

aJHier

Üye
Darkcm denedim. Khan kernel in son iki vers. Denedim.

En iyisi saf cm11 ve stock kernel.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

T.serdar

Üye
Arkadaslar tarayiciyi sildim bir kac uygulamayi sildimde geri dondurmek icin romu tekrar flashliyimmi? Hangi islemleri yapmam lazim biri yardim etsin :)

aJHier

aJHier

Üye
Arkadaslar tarayiciyi sildim bir kac uygulamayi sildimde geri dondurmek icin romu tekrar flashliyimmi? Hangi islemleri yapmam lazim biri yardim etsin :)
Hangi uygulamaları sildin.
tarayıcıyı google playden herhangi bir uygulamayı yükleyerek telafi edebilirsin.

burak_102

burak_102

Üye
beyler kilit ekranı resmini nasıl değiştiriyorduk

anadolulu03

Üye
nasıl yuklendiğini anlatabilecek varmi gapss ve roma nasıl ve nerelere girererk kuruyoruz. kendi hafızasına mı atıyoruz yoksa hafıza kartının hafızasınamıHafıza kartına erişim yapamıyorum :8 :( :(

scope_123

Üye
nasıl yuklendiğini anlatabilecek varmi gapss ve roma nasıl ve nerelere girererk kuruyoruz. kendi hafızasına mı atıyoruz yoksa hafıza kartının hafızasınamıHafıza kartına erişim yapamıyorum :8 :( :(
Telefondan girerek yazdigim icin link veremicem fakat bu forumfa bulursun. Clockworkmod kur telefonuna. Gapps ve romu external hafizaya at. Teli kapat. Ses acma + menu tusu + guc tusuna basili tut ekrana yazi geldiginde tuslari birak. Wipe data + dalvik cache + system mount system format data format cache format sdcard0 format yap. En alttan advanced e tikla wipe dalvik cache yap. En basa gel install zip de external zip from de romu flashla ardindan gappsi flashla tamamdir. Yanlisim olabilir kafadan yazdim forumda var bu bilgiler ben yine de yazayim dedim.

• Beğen
Tepkiler: anadolulu03

anadolulu03

Üye
Telefondan girerek yazdigim icin link veremicem fakat bu forumfa bulursun. Clockworkmod kur telefonuna. Gapps ve romu external hafizaya at. Teli kapat. Ses acma + menu tusu + guc tusuna basili tut ekrana yazi geldiginde tuslari birak. Wipe data + dalvik cache + system mount system format data format cache format sdcard0 format yap. En alttan advanced e tikla wipe dalvik cache yap. En basa gel install zip de external zip from de romu flashla ardindan gappsi flashla tamamdir. Yanlisim olabilir kafadan yazdim forumda var bu bilgiler ben yine de yazayim dedim.

yaptık kardesim sagol ama rom pek hosuma gitmedi daha cok eksıgı var

wonderall

Üye
Yapt
Sorun kernelin temiz yüklenmemesinden kaynaklanıyor olabilir

Ben şuan khan 1.9'u kullanıyorum dediğin gibi yeniden başlatma sorunuyla hiç karşılaşmadım. Kerneli yüklemeden önce ve yükledikten sonra wipe cache + wipe dalvik cache yaptınmı
Yaptim aslinda sorunsuz bir kurulum oldu. Ne deniyorsa aynen uyguladim hepsini. Surumden cok memnunum cm9 a gececektim ama vaz gectim o derece iyi

• Beğen
Tepkiler: aJHier
sir mordred

sir mordred

Üye
Yapt

Yaptim aslinda sorunsuz bir kurulum oldu. Ne deniyorsa aynen uyguladim hepsini. Surumden cok memnunum cm9 a gececektim ama vaz gectim o derece iyi

Kesinlikle katılıyorum cm11(dolayısıyla android 4.4 kitkat) hem google'ın düşük ram'li cihazlar için geliştirmiş olması hemde İON desteğinin olması mükemmel bir romu ortaya çıkardı cm11 adeta bizim wonder için second life(ikinci hayat) :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41 ve wonderall
hasaneness

hasaneness

Üye
Kesinlikle katılıyorum cm11(dolayısıyla android 4.4 kitkat) hem google'ın düşük ram'li cihazlar için geliştirmiş olması hemde İON desteğinin olması mükemmel bir romu ortaya çıkardı cm11 adeta bizim wonder için second life(ikinci hayat) :)
Last life olmasin da :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

wonderall

Üye
bazı arkadaşlar anlatımı istemiş cmw 6.0.4.5 i yükledikten sonra bunu takip edebilirler:
Menülerde gezmek için ses açma ve kısma tuşları, seçim yapmak için orta tuşu, bir önceki menüye dönmek için güç tuşu kullanılır.

1.ses açma tuşu, orta tuş ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon açılır açılmaz güç tuşunu bırakıp diğer iki tuşu basılı tutmaya devam edin.

2. "wipe data/factory reset" seçeneğinin üzerine gelin ve orta tuşa basarak bu seçeneği seçin.

3. Yes wipe all user data

4. wipe cache partition

5. Yes - Wipe Cach partition

6. advanced

7. wipe dalvik cach

8. Yes - Wipe dalvik cach

9. Güç tuşuna basarak ana menüye dönün.

10. install zip

11. choose zip from/ storage/sdcard1

12. dosyayı seç

13.yes install

14.complete yazınca choose zip from/ storage/sdcard1

15.gapps seç ve yükle

16.yes install

17. Artık yükleme tamamlanmıştır. Güç tuşuna basarak ana menüye geri dönün.

18. reboot system now

19. telefon açılırken biraz geç açılacaktır. Bekle ve kullanıcı işlemlerini sırası ile yap( dil vs.)

KERNEL YÜKLEME ADIMLARI

1.ses açma tuşu, orta tuş ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, telefon açılır açılmaz güç tuşunu bırakıp diğer iki tuşu basılı tutmaya devam edin.

2. wipe cache partition

3. Yes - Wipe Cach partition

4. advanced

5. wipe dalvik cach

6. Yes - Wipe dalvik cach

7. Güç tuşuna basarak ana menüye dönün.

8. install zip

9. choose zip from/ storage/sdcard1

10. dosyayı seç

11.yes install

12. wipe cache partition

13. Yes - Wipe Cach partition

14. advanced

15. wipe dalvik cach

16. Yes - Wipe dalvik cach

17. reboot system now

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye
Yeni versiyon çıktı :)

Lpa sorunları düzeltilmiş ve lpa aktifleştirilmiş

stackbyte

stackbyte

Üye
  • 2014-04-14: CM-11.0 20140413-UNOFFICIAL [ ]
    MD5SUM: 6a3d12b8278f214ff91c4b51715c3438
    • Fixed some audio routing bugs
    • Enabled LPA (Low Power Audio) again
    • Lockscreen wallpaper
    • New theme engine
    • Kernel 3.4.86

• Beğen

kvpicete

Üye
cm11 üzerine yeni versiyon kurmak için en baştan formatlayıp gapps dosyasını yüklememi lazım yoksa başka yolu varmı ?

stackbyte

stackbyte

Üye
üstten yeni sürümü rom kurar gibi kurabilirsin kurduktan sonra wipe cache partition - wipe dalvik cach yap oluyor. Gapps yüklemene gerek yok üstten kurdun mu

Üst Alt