[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Khan kerneli kurarken 2link var biri 362 mb ram yaziyor alttaki link stock ram yaziyor hangisini indiriyoruz?

2 versiyon var biri 362 mb ram içeren bigmem kernel diğeri 342 mb ram içeren stock kernel. İki kernelin tek farkı içerdiği ram miktarı
Not:bigmem kerneller her ne kadar daha fazla ram içersede ve bu yüzden oyunseverler için iyi olsada stabil değildir(yani bigmem kernel yüklerseniz video izlemede,kaydetmede ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz) bu sebeplerden stock versiyon khan kernel daha stabildir
Ya biri en iyi şarj ve performans ayarlarını söykeyebilirmi ? Oyun falan oynamıyorum genelde internet üzeri takılıyorum wifi yada mobil cogunlukla

Oyun oynamayıp sadece internette takılıyorsan performans senin için önemli değil şarj önemli şarjının daha uzun gitmesini istiyorsan ekran parlaklığını düşür, işlemciyi powersave'e al, Ayarlar > diğer > mobil veri > tercih edilen ağ türünü 2g'ye al, greenify kullan, istiyorsan ART'a geç, custom kernel kullan(yeni güncellenmiş khan kernel kullanabilirsin)

bursam16

Üye
2 versiyon var biri 362 mb ram içeren bigmem kernel diğeri 342 mb ram içeren stock kernel. İki kernelin tek farkı içerdiği ram miktarı
Not:bigmem kerneller her ne kadar daha fazla ram içersede ve bu yüzden oyunseverler için iyi olsada stabil değildir(yani bigmem kernel yüklerseniz video izlemede,kaydetmede ve çeşitli sorunlarla karşılaşabilirsiniz) bu sebeplerden stock versiyon khan kernel daha stabildir

Oyun oynamayıp sadece internette takılıyorsan performans senin için önemli değil şarj önemli şarjının daha uzun gitmesini istiyorsan ekran parlaklığını düşür, işlemciyi powersave'e al, Ayarlar > diğer > mobil veri > tercih edilen ağ türünü 2g'ye al, greenify kullan, istiyorsan ART'a geç, custom kernel kullan(yeni güncellenmiş khan kernel kullanabilirsin)
Dostum şu khan kernelin linkini verebilirmisin burdan ben bulamadım :D

cadde19

cadde19

Üye
Usta su transparan durum cubugunu isaretini tikledim ama ilk surumun dede hic birsey anlamadım simdi de olmadı bir yardım edin

sir mordred

sir mordred

Üye
Usta su transparan durum cubugunu isaretini tikledim ama ilk surumun dede hic birsey anlamadım simdi de olmadı bir yardım edin

Romu temiz kur daha sonra force high end graphics seçeneğini işaretle ve teli yeniden başlat olması lazım

artistsefa

artistsefa

Üye
kardeşim ben cm11 khan karnel telefon açılmadı cm logosu geliyor ama açılmıyor romu yeniden yükedim mecburen daha cm 10.1 beta 3 güncelleme gelince olmuştu önceki sürümlerde olmamıştı cwm 6.0.4.5 yüklü güncelle me geldikçe yüklüyorum sorun bundan mı kaynalanıyor yardıncı olusanız sevinirim ram ve kasma sorunuda var şimdi güncellemeyi yükleyeceğim 2014-01-22: CM-11.0 20140311-UNOFFICIAL

aJHier

aJHier

Üye
Çözümü Söyleleyim hemen,
eger build.prop'dan low ram i aktif edersen hig-end grafik göremiyorsun ama tekrar deaktif edersen geliyor.Yani Sıfırdan kurmanıza gerek yok.
sadece ro.low.ram'i deaktif edin

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar
EnverYigit

EnverYigit

Üye
Ana ekrandaki simgelerdeki sıkıntı giderilmemiş, telefon yeniden başlatınca sadece sd karta taşınan uygulamaların simgesi yok oluyor.

• Beğen
Tepkiler: melodileriyakar

bursam16

Üye
Bu khan kernel için ayarları söyleyebilirmisiniz şarj ve perf icin teşekkürler :D

scope_123

Üye
Mhz en dusuk 122 yap. En yuksek 1.4 olarak kalsin. Sarj cok dayansin diyorsan powarsave ama ikisinin ortasi bir sey diyorsan da intreactive.

themotto

themotto

Üye
en iyi performans için hangi ayarları kullanıyorsunuz siz ? ( şarj sıkıntı değil isterse 2 kat hızlı bitsin :) )

sir mordred

sir mordred

Üye
en iyi performans için hangi ayarları kullanıyorsunuz siz ? ( şarj sıkıntı değil isterse 2 kat hızlı bitsin :) )

Khan kerneli yükleyip işlemciyi 1.8'e aldıktan sonra performance seç daha sonra g/ç zamanlayıcısı için sio seç 16 bit şeffaflık aktif , bellek yönetiminden KSM ve varlıkl temizleyicisi aktif bu kadar(ama şarjın aşırı hızlı gidecektir)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

ahmetsalih37

Üye
Arkadaslar xda dan cm11 yukledim fakat iki tane problemim var birincisi kamera calismiyor kameraya girdigimde malesef kamera durdu diyor ikincisi sd karti gormuyor telefon bilen arkadas varsa yardimci olabilir mi acill

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar xda dan cm11 yukledim fakat iki tane problemim var birincisi kamera calismiyor kameraya girdigimde malesef kamera durdu diyor ikincisi sd karti gormuyor telefon bilen arkadas varsa yardimci olabilir mi acill

Romu temiz olarak tekrar yükle
Cwm recovery 6.0.4.5 kullan daha sinra recoveryden
-wipe data/factory reset
-wipe dalvik cache
-format system
-format sdcard0 > default

İşlemlerini yap daha sonra install zip'den ilk önce romu daha sonra gapps'ı yükle reboot et bu kadar

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
cm11 hataları konusunun önceki sayfalarını oku anlarsın :)
Valla yukledim öyle duruyor kullanmiyorum artık

evet en az hatayla romu kullanmak için temiz kurulum şart. temiz kurulum içinse cwm sürümünün 6.0.4.5 olması şart

artistsefa

artistsefa

Üye
Kardeşim ben sorunu hallettim artık karnel yükleyebiliyorum teşşekkür edrim

yokartk

Üye

yeni kerneli çıkarmış khan

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
3-5 gundur yoktum buralarda telefonumu tamir ettim kendi çapımda :D
Simdi okudum tum cevaplari sanirim sms ve arama sikintilari var denemelimiyim?

Üst Alt