CM11 Modu denedim...Pil şarjı iyi değil maalesef...Kamerayıda çok kaliteli bulmadım...ama ses diğer modlara göre kaliteli...Şimdilik cm9 a dönüyorum...
üstelik her 2 uygulamada aynı kamera sensörünü kullanmasına rağmen(5 mp) ...Bu nasıl olur anlamış değilim bir kısmımız(ben,ajhier,lafactorial) bu hataları almazken diğer kısmımız (melodileriyakar ve scope123) ise bu hataları alıyor
Anladım muhtemelen rom hatası olabilir doğru teşhis etmek için birde lpa kapalı iken deneyebilirmisin rica etsem bakalım sonuç aynımı
Müziği hoparlöre verme olayını ben de yaşadım. arkadaşın dediği gibi yapınca da oluyor. beyaz nokta sorunu da olmuştu sıfırdan kurunca geçti şimdilik ama eskiden sol üstte beyaz bir nokta ve ekranın en solunda boylu boyunca ince bir ekran kayması oluyorduayrıca ben şöyle bir hatayla daha karşılaştım hatta baya uğraştırdı beni. telefona depolama bölümünden swap yapıp yeniden başlattım sonra uygulamaları link2sd ile sd karta taşıdım yeniden başlatınca telefonu yeni kutrmuşum gibi cm nin dil saat seçim ekranı geldi dondurduğum uygulamalar çözüldü launcheri yeniden seçtim. ama yinede buna şükür eskiden taşıdığım uygulamalar tamamen yok oluyordu. Arconun romlarında ilk defa bu durumla karşılaştım
Cm11 in kamerasi diger surumlere kotu mu desem biraz kalitesiz mi desem... Kamera cekerken cok takiliyor bu sebeple ne kadar sabit durabilsem de net ciksin diye hala bi bulaniklik oluyor goruntude ama diger hicbir surumde bu durum yok gayet net cikiyor foto
Gapps kaynakli olabilirmi ustaKesinlikle bende cm11'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ama ne beyaz nokta nede ekran kayması sorunuyla karşılaşmadım(hasanenes arkadaşımızın dediğini yaptım dokunmaları gösterden denedim yine sorun yoktu) bu sebepten xda'daki rapora eklemedim
1-bazı arkadaşlar beyaz ekran,ekran kayması ve kulaklık sorunuyla karşılaşmıyor bazıları ise karşılaşıyor bu yüzden ortak olarak karşılaştığımız hata değil bu yüzden rapor edemeyiz
2-Cm11'de ayarlar>depolama bölümünde swap işlemi yok swap işlemini ancak build.proptan yapabilirsin sen depolama bölümünden nasıl yaptın anlamış değilim
3-swap yapınca zaten sd kartın ile ikincil depolama biriminin(dahili depolama birimi) alanları değiş tokuş yapılıyor bu yüzden neden link2sd kullandınki ayarlar>uygulamalardan istediğin uygulamayı rahatlıkla sd kartına taşıyabilirdin sen hem swap yapıp hemde link2sd kullanmışsın(hem zaten link2sd kullanımı için sd kartta ext4 biçimiyle formatlanmış ikincil bir alana(partition'a) ihtiyaç var sen ikincil alanı oluşturmadan link2sdyi nasıl kullandın sorununda bence burdan kaynaklanıyor)
Bende de beyaz nokta sorunu hiç olmadı. Yapacak pek bişey yok diğer sürümü bekleyip sorunların giderilip giderilmediğine bakıcaz. Zaten arco farketmiştir hatta nadir görülen bu hataların neden çıktığını bile biliyo olabilir.
Rapora yazmanız için dememiştime
Depolama seçenekler Advanced storagge settings/swap system vold primary'den swap yapılıyor cm9 da olduğu gibi. ext4 alanı olması lazım ama yine açıp deneyeyim hemen. Ayrıca swap'a gerek yok demişsin ama swap yapmayınca uygulamayı telefonun içindeki dahili hafızaya (1,7 gb) taşıyor swap yapınca 8gb lik sd kartıma taşıyor
Rom Gayet Güzel Tek Sorun Root yok. Romu kurmak için cwm sürümünü 6.0.4.5 e yükselttim şimdi root atmak istiyorum installion aborted (status 0) hatası alıyorum. Normal daha önce yaptığım şekilde deniyorum uptade.zip i yüklemeye çalışırken alıyorum bu hatayı yardımcı olursanız çok iyi olacak
Rom Gayet Güzel Tek Sorun Root yok. Romu kurmak için cwm sürümünü 6.0.4.5 e yükselttim şimdi root atmak istiyorum installion aborted (status 0) hatası alıyorum. Normal daha önce yaptığım şekilde deniyorum uptade.zip i yüklemeye çalışırken alıyorum bu hatayı yardımcı olursanız çok iyi olacak
Kötü değilde, az bişey bulanık...Titretmeyle ilgisi yok bence..Cm11 in kamerasi diger surumlere kotu mu desem biraz kalitesiz mi desem... Kamera cekerken cok takiliyor bu sebeple ne kadar sabit durabilsem de net ciksin diye hala bi bulaniklik oluyor goruntude ama diger hicbir surumde bu durum yok gayet net cikiyor foto
Dogru secimKötü değilde, az bişey bulanık...Titretmeyle ilgisi yok bence..
Yedek pili buldum...cm9 a dönmüyorum...cm11 e devam...
Play Store dan Supersu yu indirdim sıkıntı kalmadı uygulama kurulu değilmiş sadece teşekkür ediyorum yardımlarınız için