sir mordred
Üye
bu arada benim indirdigim gapss dosyası arızalıymiş bi link verirseniz bende art geçince o yüzden hata veriyor telefonu bi istedigim gibi kullanamıyorum
ram ddr3 8 gb
Stock romdan vazmı geçtin?

bu arada benim indirdigim gapss dosyası arızalıymiş bi link verirseniz bende art geçince o yüzden hata veriyor telefonu bi istedigim gibi kullanamıyorum
ram ddr3 8 gb

ya şu romu düzgünce bi kursam stoc romu sevmiyorum zatenStock romdan vazmı geçtin?![]()
3 gb verirseniz sorun olmaz. Size tavsiyem cm9 kullanın 4.2.2 ve 4.3 sürümleri finalleri çıkana kadar.bu arada benim indirdigim gapss dosyası arızalıymiş bi link verirseniz bende art geçince o yüzden hata veriyor telefonu bi istedigim gibi kullanamıyorum
ram ddr3 8 gb
ram ddr3 8 gb
Al paranoid android gapps dosyasıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yada öneride bulunun bu romu tekrar kurayım kurduktan sonra hangi uygulamaları yükleyim sistem için hızlandırma vs ayarları ne yapayım gibi
ya şu romu düzgünce bi kursam stoc romu sevmiyorum zaten

iste benim demek istedigimde buydu tesekkurlerBenim sana tavsiyem bu romu yükle ustüne hurtsky normal ram içeren versiyonu kur cm11 gerçekten kullandığım ve en sevdiğim romdur diyebilirim cm10.1den hata bazında daha iyi diyebilirim(üstelik cm11 daha yeni olmasına rağmen) ayrıca cm11 yükleyip kullanarak hata bildiriminde bize yardımcı olabilirsin cm11 hataları konusu var oraya bak derim böylelikle ileriki cm11 versiyonlarında karşılaştığın hatalar çözülmüş olur daha hatasız bir rom kullanmış olursun yine ayrıca o konunun ilk mesajında nasıl yüklemen gerektiğini adım adım var ordaki adımları takip ederek romu temizce kurabilirsin ION ile gelen daha yüksek grafik performansini ART ile gelen şarj iyileştirmesini tadabilirsiniz ve ok google dahil sesli komutlari kullanarak telefonu nexus gibi kullanabilirsin saydam durum çubuğu kullanarak ekranin daha büyük gibi görünmesibi sağlayabilirsin daha saymamı istermisin![]()
parandroid gapps yükledim de saydam durum çubuğu nasıl yapılıyor
Bu konuda 1 yada 2 sayfa önce nasıl yapılacağını anlatmıştım bi göz at derim
gördüm lowram false yaptım da diğerini anlamadım
hotword nerede bulamiyorum
eyvallah baya yordum seni dostum da ben lowram false yapiyorum kaydet diyorum cikip girince yine true...Ana ekranda iken uzun bas ayarlardan google now açık olmasi lazim sonra ses kismindan dili eng us olarak ayarla özelkelime algilayici secenegi var onun isaretli olmasi lazim
wipe daTamamen orijinal 1500 mah lik bataryayi 45 liraya aldim. Ayni saticinin sarttigi galaxy w icin bi batarya daha vardi 30,tl idi nedenini sordum ucz olanyari orijinalmis. Yani paradan kacma batarya onemli telefon patlasa cebinde ne olacak. ? 1500 mahliksa elindekin baya fazla.beyler sonunda titanium backup sorununu çözdüm. benim gibi sorun yaşayanlar, önce saf cm11 kursun ardından art'ye geçsin . en sonda arkadaşlarımızın vermiş olduğu pagapps dosyasını flash'ladınız mı bitti.
ha bu arada konu dışı olacak ama aklıma çok takıldı. peder beyden orjinal batarya istedim gitmiş 75 liraya almış. gidip iade etmeli miyim yoksa fiyat normal midir?
hurtksy rebornv2 bigmemsiz olanını flashladım reboot ekranında kaldı telefon.wipe da
Tamamen orijinal 1500 mah lik bataryayi 45 liraya aldim. Ayni saticinin sarttigi galaxy w icin bi batarya daha vardi 30,tl idi nedenini sordum ucz olanyari orijinalmis. Yani paradan kacma batarya onemli telefon patlasa cebinde ne olacak. ? 1500 mahliksa elindekin baya fazla.