[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

scope_123

Üye
Android te benim ilk teleofnum galaxy w dir. Atsan atılmaz satsan satılmaz. iPhone 6 gümbür gümbür geliyor ilk defa ekranı büyüttüler (5 inç) ve ram i 2gb olacak ayrıca ekran yan taraflardan çerçevesiz. Fiyatı yine uçuk olur. Ama sıradaki alacağım telefonda artık rom olaylarını tamamen bırakıcam. Note 3 büyüklüğü biraz düşündürüyor. S4 olabilir. Z1 olabilir. Yani bu 3 model versiyondan biri. Suanj için final cm11 ve ART Galaxy W nin en uç noktası olacaktır ve yeni bir telefon alana kadar biz kullanıcılarında..

cadde19

cadde19

Üye
hocam ben english us yaptım ama açık kapalı yeri pasif kalıyor açtım kapattım telefonu ama olmadı hala pasif acaba önce arta mı gececegiz

sir mordred

sir mordred

Üye
Neyse bugünlük benden bu kadar olsun lcd'ye bakmakdan gözlerim ağrıdı :) herkese iyi uykular ..

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
cadde19

cadde19

Üye
biri yardımcı olsa soruma google asistan ülkenizde kullanılmıyor diyor aktif edemiyorum

Son düzenleme:
cadde19

cadde19

Üye
yok kardeş illa basman gerekiyor anlamadım ki

burak_909

burak_909

Üye
Beyler art'a gecince titanium backup uygulamasi yuklenmiyor, google play hata veriyor. Yok mudur cozumu?

sir mordred

sir mordred

Üye
Beyler art'a gecince titanium backup uygulamasi yuklenmiyor, google play hata veriyor. Yok mudur cozumu?

Titanium backup sanırım ART uyumlu değil ama eğer ART uyumlu gapps yüklediysen playstore'un ART'ta hata vermemesi lazım bende hiç öyle bir sorun olmadi
hocam ben english us yaptım ama açık kapalı yeri pasif kalıyor açtım kapattım telefonu ama olmadı hala pasif acaba önce arta mı gececegiz

Yok ART'la ilgisinin olmamasi lazim ama ana ekranda iken uzun bas ayarlardan dili eng us ayarla ok google dahil sesli komutlarin çalişmasi lazim

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
telefonu download modda bilgisayara bagladım tanımıyor windows 8.1 pro yardımcı olabilecek varmı sürücülerini aradım bikaçtane denedim kies dahil olmadı

sir mordred

sir mordred

Üye
telefonu download modda bilgisayara bagladım tanımıyor windows 8.1 pro yardımcı olabilecek varmı sürücülerini aradım bikaçtane denedim kies dahil olmadı

Maalesef samsung usb driverları windows 8 ve üstünde çalışmıyorlar

sir mordred

sir mordred

Üye

Sana yardım edebilirim ama şunu bilmem lazım odini orijinal stock roma dönmek içinmi kullaniyosun yoksa recovery güncellemek içinmi?

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Sana yardım edebilirim ama şunu bilmem lazım odini orijinal stock roma dönmek içinmi kullaniyosun yoksa recovery güncellemek içinmi?
orjinal roma dönüş içinrecovery sanırım telefondan da güncelleniyor diye biliyorum ama stoc rom yüklemek için kalkıştım telefona bi güzel format attım windows tokadı yapiştirdi :dayak:

tarık_07

Üye
orjinal roma dönüş içinrecovery sanırım telefondan da güncelleniyor diye biliyorum ama stoc rom yüklemek için kalkıştım telefona bi güzel format attım windows tokadı yapiştirdi :dayak:
Windows 8 üzerinde, virtualbox kurup sanal makinayla windows 7 kurup orda odin çalıştırıp halledebilirsin. Bi göz atarsan, windows 8 üzerinde virtualbox windows 7 ile odin diye.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve AlperTunga87
sir mordred

sir mordred

Üye

Recovery güncelliyorsan odinden farklı olarak yapabilirsin diyecektim ama stocl roma dönüyormuşsun ve bildiğim kadarıylada stock yüklemek için odinden başka yol yok gibi duruyo. Ama windows 7 iso dosyası bulabilirsen hızlıca windows 8.1 üzerinde ikinci bir işletim sistemi olarak windows 7 kurabilirsin daha sonra odinden işlemlerini yaparsın

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
Windows 8 üzerinde, virtualbox kurup sanal makinayla windows 7 kurup orda odin çalıştırıp halledebilirsin. Bi göz atarsan, windows 8 üzerinde virtualbox windows 7 ile odin diye.
bu benim sistemde bir etki yaratırmı yavaslama gibi
Recovery güncelliyorsan odinden farklı olarak yapabilirsin diyecektim ama stocl roma dönüyormuşsun ve bildiğim kadarıylada stock yüklemek için odinden başka yol yok gibi duruyo. Ama windows 7 iso dosyası bulabilirsen hızlıca windows 8.1 üzerinde ikinci bir işletim sistemi olarak windows 7 kurabilirsin daha sonra odinden işlemlerini yaparsın
:tşk: bütün isolar var araştırıp öyle yapıcam artık

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
bu arada benim indirdigim gapss dosyası arızalıymiş bi link verirseniz bende art geçince o yüzden hata veriyor telefonu bi istedigim gibi kullanamıyorum
Ram miktarın ne kadar, eğer 2 gb ise sanal makinaya 512 ram ver, 4 ise 1, 1.5 ver sorun olmaz.
ram ddr3 8 gb

Üst Alt