[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
Sen bildigin halde konusuyorsun hocam bir de buil prop ve luncher degistirip kendini gelistirici sayaanlar var onlara ne demeli herkes gelistirici olmus sen ve bende kullanici olalim bari ne yapalim

çok doğru söylüyorsun rom dosyasının içini açıp dosya ekleyip çıkararak rom yapılmaz editlenir sadece ama işte bazıları bu yöntemle egolarını tatmin ediyo :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Cok guzel soyledin ama bunlari yapamayanlarda var ben ikisinede gelistirici diyorum bunu usta cirak diye ayirabilirsin kimseyi kirmadan sonucta herkez acikis ekrani degistirerek basliyor bu islere;)
Ben gelistirici degil kullaniciyim arkadas bilgim var az yada cok kendime yetecek kadar bildigim konuya cevap veririm bilmedimide bilene sor derum ama gercekten bazilari insani cok kizdiriyor

• Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
hayır xda'da da var böyle mesela ipromeh(touchwi5 romunun falan yapımcısı) burda da var ha yanlış anlaılmasın ben editlenen romlara emeğe falan saygısızlık yapmıyorum böyle romların baya kullanıcısı var ama mesela burda yapılan editlenmiş romları gördükçe arco'nun yaptığı ne diyorum kendi kendimce. eğer bu yöntemle rom yapılıyor ise arco insanüstü bişey yapıyo olmalı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
hayır xda'da da var böyle mesela ipromeh(touchwi5 romunun falan yapımcısı) burda da var ha yanlış anlaılmasın ben editlenen romlara emeğe falan saygısızlık yapmıyorum ama mesela burda yapılan editlenmiş romları gördükçe arco'nun yaptığı ne diyorum kendi kendimce. eğer bu yöntemle rom yapılıyor ise arco insanüstü bişey yapıyo olmalı.
Arco bu isin mimari ipromeh editleyici diyelim hadi arconun yaptigi isi kimse yapamaz bu bir gercek her projede imzasi var

• Beğen
Tepkiler: sir mordred

scandall20

Üye
arkadaşlar şimdi bnde cwm 6.0.1.0 kurulu ve ben bu romu kurmak istiyorum.anladığım kadarıyla cwm 6.4 kurmak gerekiyor ve bn bunu nasıl kurarım yada nasıl yükseltirim cvp verirseniz sevinirim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
arkadaşlar şimdi bnde cwm 6.0.1.0 kurulu ve ben bu romu kurmak istiyorum.anladığım kadarıyla cwm 6.4 kurmak gerekiyor ve bn bunu nasıl kurarım yada nasıl yükseltirim cvp verirseniz sevinirim
Xdadan cwn son surum indir zip olani recuvery programini indir google playdan zip li dosysyi cikar img olarak kalsin marketten indirdigin program ile kur

burak_102

burak_102

Üye
Whatsapp art uyumlu olmuş deneyen var mı?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
bi sürüm daha gelse artık enne

stackbyte

stackbyte

Üye
arco yeni telefon için çalışmalara başladı bence biraz zor gelecek artık
için çalışmalara başladı wonder e zaman harcamaz gibi artık

scandall20

Üye
Xdadan cwn son surum indir zip olani recuvery programini indir google playdan zip li dosysyi cikar img olarak kalsin marketten indirdigin program ile kur
hocam simdi xda dan indirdim 5 mb lik bi zip dosyasi ama playdan hangi recovery programini indircem bulamadim bi link atarsan sevinirim ayrica bunu cwm 6.0.1 gibi odin den kurmamiz gerekmiyomu ve kurarsak ayni odinden kurdugumiz gibi mi olcak yoksa her seferinde cwm 6.0.4 kurup durcakmiyiz
hocam simdi xda dan indirdim 5 mb lik bi zip dosyasi ama playdan hangi recovery programini indircem bulamadim bi link atarsan sevinirim ayrica bunu cwm 6.0.1 gibi odin den kurmamiz gerekmiyomu ve kurarsak ayni odinden kurdugumiz gibi mi olcak yoksa her seferinde cwm 6.0.4 kurup durcakmiyiz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Eminmisin o birakirsa bu rom isleride biter wonder icin
Root recovery tools yesil logoluZipi cikar recovery.img seklinde sd karta at program turkce zaten dosyayi goster kur

scandall20

Üye
Root recovery tools yesil logoluZipi cikar recovery.img seklinde sd karta at program turkce zaten dosyayi goster kur
tmm hocam saolun yaptim simdi sira geldi rom yuklemeye o da ayni galiba deniycem yalniz bisi dikkatimi cekti fix permission secenegi yok cwm de onu nasil yapicaz

stackbyte

stackbyte

Üye
github da öyle başlamış o yüzden link de verdim bakabilirsiniz.Durum onu gösteriyor bu şekilde

Bysalih41

Bysalih41

Üye
tmm hocam saolun yaptim simdi sira geldi rom yuklemeye o da ayni galiba deniycem yalniz bisi dikkatimi cekti fix permission secenegi yok cwm de onu nasil yapicaz
Yapmana gerek yokGerek gormedikleri icin son surumde kaldirmislar

sir mordred

sir mordred

Üye

evet arco çalışmalara başlamış öyle görünüyor ama bu wonder'ı bırakacağı anlamına gelmez sadece ayırdığı vakit azalacak bu da romlara(cm10.1 ve cm11) güncellemenin daha uzun süreli olarak geleceği anlamını taşır

cm10.1'i EOL statüsüne kavuşturup cm11'ide EOL'e taşıyınca artık arco'nun wonder'ı bırakacağını düşünüyorum ama belki yanılırım belki arco desteği kesmez(ki umarım yanılıyorumdur) ama artık şu saatten sonra galaxy w için pek birşey beklememek lazım çünkü xda'da herkes bunu belirtiyor artık galaxy w dead device(yani ölü bir cihaz) kategorisinde ve kullanıcılar yavaş yavaş başka cihazlara yöneliyor(bende bu cihazı bıraktıktan sonra arco'nun izinden giderek s4 mini almayı planlıyorum)

scope_123

Üye
Lanet olsun su isler git al bi s4 bak keyfine birilerinin eline bakiyoruz su samsung da guncellemw vermedi ya bize yaziklar olsun birakin s4 u gidicem z1 alicam bnden samsing a para cikmaz artik yeter!! :@

• Beğen
Tepkiler: bilen19
eren2934

eren2934

Üye
Lanet olsun su isler git al bi s4 bak keyfine birilerinin eline bakiyoruz su samsung da guncellemw vermedi ya bize yaziklar olsun birakin s4 u gidicem z1 alicam bnden samsing a para cikmaz artik yeter!! :@
Türkiye s4ünü onermiyorum exynos 5 kullanıyor ve samsung kodlarını yayinlamadi. Snapdragon 600 s4 ü cyanogenmod gibi romlari official alıyor. S3 tede durum boyleydi kullanıcılar samsunga şikayet edince exynos 4 ün kodlarını yayınladı ve şu an cyanogenmod romlarini official alıyor. Ama kimse şu anda şikayet etmediği için samsung tinlamiyor

Üst Alt