[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Hemen demiyorm üstad

Arkdaşlar ben art kullanıyorum ancak program yükledikçe kasmaya başlıyor yani art nin biraz daha gelişmesi lazım.

Gayet iyi calisiyor :-)

Tepkiler: sir mordred
Ewt tam ortada yuvarlak var sag sol asagi kaydirabiliyorz aynen facebook home gibi super aldu valla üstad bi sey soracam bu sd swap nasil yapilir bu romda ?

Evet Active display gerçekten mükemmel bir özellik katılıyorum sd swap olayına gelirsek xda'daki rom konusunda henüz sd swap'ın çalışmadığı belirtilmiş ayrıca aklında bulunsun parlaklığı sakın en düşük seviyeye çekme yoksa ekran tamamiyle kararıyormuş ve sadece cwm'den factory reset bu sorunu çözüyormuş aklında bulunsun güle güle kullan

Tepkiler: -aLoNeDarK-

ozakin70

Üye
active display dediğiniz olay süper yanlız sadece amoled ekranda olduğunu bilirdim bunun bide bu romun farklı konuda açılması lazım @sir mordred çünkü çok karışıyor romlar kim ne hakkında bahsediyor anlaşılmıyor

saol suan karanlikta yuksek sevidede parlaklik :-) sd swap kotu oldu simdi tum oyun data lari ordaydi tsk ustad boyle dewam artik takii final cikana kadar ...cumleten iyi geceler arkadaslar...

Doğru diyorsun kardeşim fakat şuan mobilden yazıyorum(yani tam bi işkence ) ama rom konusunu açmak isteyen varsa açsın çevirilerde elimden geldiğince yardım ederim sen aç istiyorsan @ozakin70 ne dersin

ozakin70

Üye
Doğru diyorsun kardeşim fakat şuan mobilden yazıyorum(yani tam bi işkence ) ama rom konusunu açmak isteyen varsa açsın çevirilerde elimden geldiğince yardım ederim sen aç istiyorsan @ozakin70 ne dersin

wonder bende ikinci planda kaldı artık fazla yardımcı olamam ama gelişmesi beni memnun ediyor
bu arada active display olan romu kuranlar karanlıkta bakabilir mi o anki ekrana yani amoled ekran gibi sadece gerekli pixellerimi açıyor yoksa arkaplanı siyah mı gösteriyor

Tepkiler: -aLoNeDarK- ve sir mordred

drag10

Üye
Bu active display nerde 11 de tarof edermisiniz cogu yer ing bi sey anlamiym

ozakin70

Üye

oky zaten amoled olmayan bi ekranda bunun olması imkansızdı

yokartk

Üye
sir bu romu denedin mi yada yorumlarına baktın mı hiç nasıl acaba.

yokartk

Üye
aynen bende senin dediğini yada bunu deneyeceğim yarın. bu daha stabil gözüküyor bundan başlarım sanırım

Son düzenleme:
Beam Kat i ben denedim onermem cok ivir ziviri var stabilligini kaybediyor boylelikle.

Tepkiler: -aLoNeDarK-