scope_123
Üye
arkadaslar ben o romu kurdum fakat begenmedim teli cok zorluyor ram surekli 200 un uzerinde programlari kaldirdim yine ayni cm9 a geri dondum
lowram false durumunda ayrıca bende anlamadım saydam durum çubuğu aktif ama ekran kilitliyken aktif kilidi açınca saydamlık yok oluyor.
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran kilidini açmadan saydamlık var açınca yok oluyor ve lowram buıld prob da false durumda. Dediğin gibi olabilir.Teli çok zorlayıp zorlamadını ram yüzdesine bakarak anlayamazsın aksine google android 4.4'ü temelde 512 mb rama sahip cihazlar için optimize etti (bu gerçekten devrimsel bir değişiklik hatta bu sayede firmalar eski telefonlarına 4.4 orijinal rom verebilecekler örneğin smasung eski s3 miniye orijinal kitkat verecek)bunu gözardı etme. Ayrıca androidde ram kullanımı farklıdır sen bir uygulamayı açınca lmk(low memory killer) diğer arkaplan işlemlerini öldürerek boş rami artırır ve kullanılan ram 200mb'den 120-130'a düşer.
Bu muhtemelen bir hack(mod yada xposed kullanılarak yapılmış) lowram False iken gerçek saydamlık gerçekleşmez Ama lowram true iken saydam durum çubuğu olur(hem ekran kilitliyken hemde kilidi açınca)
veet samkat te çok program var keşke bir iki tane koyup yapsalardı ben ben toucchwiz haricinde kullanamıyorum s4 launcher var cm11 e flaslıyorum fakat docks kısmındakli uygulamaların adı gözümüyor sam kat ı yapan kişide aynı launherı kullanmış ama onda isimler gözüküyor nasıl yaptı acaba ?v1 linkini paylaşırsan sevinirim.bi deneyeyimBen antutu puanlarına pek güvenmediğim gibi boş ram yüzdesinede pek güvenmiyorum ben şuan saf cm11 kullanıyorum boş ram bazen 50mb'ye kadar duşüyor fakat şuana kadar geçişlerde ve uygulamalarda herhangi bir kasılmayla karşılaşmadım ayrıca samkat romunda çok fazla uygulama var bu sebeptendirki ram kullanimi çok fazlaHurtsky en baştan kernel derleyerek V1 versiyonlu yeni sürümü çıkardı onuda deneyebilirsin
veet samkat te çok program var keşke bir iki tane koyup yapsalardı ben ben toucchwiz haricinde kullanamıyorum s4 launcher var cm11 e flaslıyorum fakat docks kısmındakli uygulamaların adı gözümüyor sam kat ı yapan kişide aynı launherı kullanmış ama onda isimler gözüküyor nasıl yaptı acaba ?v1 linkini paylaşırsan sevinirim.bi deneyeyim
teşekkürler umarım bu sefer olmuşturTahmin ettiğim gibi sam katta art olmadı touchwiz durduruldu saf a dönüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar sailfish os ne zaman portlanacakmış bilen varmı
Uzun basip duvarkagidindan sectigin resimle olur galeriden girersen olmaz kirparArkadaşlar duvar kağıdı nasıl tam ekran yapılıyor yada hangi uygulama gerekli yardımcı olabilir misiniz normalde yapınca ekran çözünürlüğü düşüyor
Beyler telefon sim kartını görmüyo napabilirim yardım pm atınBeyler yardımmmmm
link verirsen iyi olurArkadaşlar greenify pro versiyonu kullanmanızı öneririm pro versiyonla birlikte sistem uygulamalarınıda uyutabiliyorsunuz örneğin google play store ve google play hizmetleri bu sayede hem boş ram artıyor hemde pil ömrü artıyor ayarlar>uygulamalar>çalışanlarda sadece android klavye çalışıyor böylelikle ram yarı yarıya boş kesinlikle tavsiye ederim gerçekten çok yararlı bir uygulamaUbuntu os androidden tamamen farklı olduğu için portlanması uzun zaman alabilir ama üzerinde şuan çalışılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?