sir mordred
Üye
Şuan paranoid android gapps I kurdum, dediğin kadar varmış on numara oldu şuan, android 5 e kadar değişmem daha
Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gir ordan hotword detection seçili olmasi lazim degilse seçili yap.ayrîca eger daha fazla nexus özellikleri istiyorsan(örnegin saydam durum çubugu gibi) build.proptan lowram=true satîrinin sonundaki true'yu false yap sonr kaydet ve telefonu yeniden baslat yine ayrica eger oyun oynarken daha fazla pil ömrü istiyorsan ART'a geçebilirsin ART'a geçmek için ilk önce ayarlardan telefon hakkinda kisminda bulunan derleme noya 7 kez ardarda basman lazim daha sonra telefon hakkinda kismindan çikinca gelistirici seçenekleri bulacaksin ona gir ve en altlarda isleyici seç türünden bir kisim var ordan ART'i seç ve telefonun yeniden baslamasina izin ver
Süper hocam, o satır nerede nereden yapıcam onu? Diğerlerini yaptım. Sayende acayip özelleştirdim valla.
Peki telefonu art a geçirince sürekli bu şekilde mi kullanıyoruz art a geçince her uygulamayı kullanabiliyormuyuz örnek olarak greenify link2sd vs kuruluyormu
dostum bu gappsın lınkı varmıŞuan paranoid android gapps I kurdum, dediğin kadar varmış on numara oldu şuan, android 5 e kadar değişmem daha
art bende olmadı gectim google play durdu launcher durdu sürekli hata geliyor
Yükleme olur ama uygulamayi açmaya çalisirsan uygulama açilmaz uygulama durduruldu ve zorla kapat hatasi verirÇalışmazsa yükleme olmuyormu
Ana ekranda iken uzun bas ayarlara gir ordan hotword detection seçili olmasi lazim degilse seçili yap.ayrîca eger daha fazla nexus özellikleri istiyorsan(örnegin saydam durum çubugu gibi) build.proptan lowram=true satîrinin sonundaki true'yu false yap sonr kaydet ve telefonu yeniden baslat yine ayrica eger oyun oynarken daha fazla pil ömrü istiyorsan ART'a geçebilirsin ART'a geçmek için ilk önce ayarlardan telefon hakkinda kisminda bulunan derleme noya 7 kez ardarda basman lazim daha sonra telefon hakkinda kismindan çikinca gelistirici seçenekleri bulacaksin ona gir ve en altlarda isleyici seç türünden bir kisim var ordan ART'i seç ve telefonun yeniden baslamasina izin ver
dostum bu gappsın lınkı varmı
Hepsi tamamdır hocam, ama bi tek hotword detection u bulamadım ve ok google olayı olmadı. Sayfayı sola çekince asistan geliyo ama.
tm gapss art uyumlupanoroid onu bilmiyorum amaART uyumlu gapps yüklemezsen by hatalari alman normal ART uyumlu gapps ile dene (bu konudaki gapps dosyasini yada paranoid android gapps dosyasini kullanabilirsin
Yükleme olur ama uygulamayi açmaya çalisirsan uygulama açilmaz uygulama durduruldu ve zorla kapat hatasi verir
Google asistana gir ve Dili eng-us olarak ayarla telefonu yeniden baslat
şu anda dalvik ile devam etmek gerekiyor fikrim bu yönde çünkü henüz tam anlamıyla art kullanmak mümkün değilHer şey tamam ama art ye geçince bütün uygulamalar çökmeye başladı. Paranoid gapps senin verdiğin, bile böyle yaptı acep, geri mi döneyim dalvike
ART kullanılmayacaksa eğer cm11 e geçmenin hiçbir anlamı yok bence.şu anda dalvik ile devam etmek gerekiyor fikrim bu yönde çünkü henüz tam anlamıyla art kullanmak mümkün değil
Her şey tamam ama art ye geçince bütün uygulamalar çökmeye başladı. Paranoid gapps senin verdiğin, bile böyle yaptı acep, geri mi döneyim dalvike
Bu nasil olur anlamis degilim Ben 1 haftadir cm11 + verdigim gapps dosyasini kullaniyorum ve telefon 2-3 gündür ART modunda ve suana kadar hiçbir sorunla karsilasmadim romu temiz yüklediginden eminsin degil mi?
Eminim, baya uğraştım ama her seferinde problem çıkarttı. Sonra dalvike dönünce düzeldi böyle kullanıyorum şimdilik. Ikimizde de aynı gapps var ama böyle oldu o kadar önemli değil ya biraz uğraşıp çözümünü bulurum.
Hocam sadece uygulamalar mı oyunlarda dahil mi bu art ta calışması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?