[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Şu en alttaki uygulamalar, kamera gibi şeylerin sıralaması değişmiyor mu?

cadde19

Üye
valla cm 10.1 yüklü ama şarj çok yiyorsa ve çok sıkıntı varsa gerek varmı 11.0 a bilemiyorum sizce varmı yardımcı olabilirmisiniz?

cadde19

Üye
Peki şarjı cm10.1 e göre nasıl ayrıca normal kullanım da rahatsız eder mi bu hatalar

Tepkiler: -aLoNeDarK-
art'a geçince titanium backup hata veriyor. yok mudur çözümü?

genco15

Üye
Yeni sürümü indir ama prosuz bi ise yaramıyor patchlisini bulabilirsin googledan

emrah166

Üye
Bnde titanium backup hata vermedi artta

cadde19

Üye
Kullanan biri soruma cevap verebilir mi.acaba :-)

Hocam ana sayfayı sola çekince direkt asistan açılıyor mu Nexus 5 gibi? Eğer açılıyosa yeniden kurcam da.

cadde19

Üye
-adkardeşim t: 6790625' Alıntı:
şarj konusunda cm 10.1 gore iyi hatalara gelınce canını sıkmaz ufak laglar var

Eyvallah kardesim şuan telefonda rom indirdim ama emin olamiyorum şarj konusunda ve hatalarda :-)

Hocam ana sayfayı sola çekince direkt asistan açılıyor mu Nexus 5 gibi? Eğer açılıyosa yeniden kurcam da.

Aynen öyle çalisiyor hatta birkac sesli komut soyleyeyim mesela telefona call Annem dediginizde direk annenizi ariyor(tabi rehbere annenizi Annem diye kaydetmis olmaniz lazim) yada open angry birds dediginizde angry birds oyununu açiyor(angry birds oyununun yüklü olmasi gerekiyor) muhtesem bisey deneyin gözlerinizle görün

cadde19

Üye
Peki sesli komut internet istiyor mu kardesim

Vay baya sağlammış, bi önceki sayfada eklediğin gappsla birlikte kurcam yeniden şimdi sağolasın.

cadde19

Üye
İnternet gerekmiyor oylemi müthiş ya ne diyorsun sen sarj performansı nasıl cm10.1 e göre

İnternet gerekmiyor oylemi müthiş ya ne diyorsun sen sarj performansı nasıl cm10.1 e göre

Aynen öyle sarj ve performans konusunda sunu söyleyebilirim performansta daha iyi hissetdim sarja gelirsek cm11 ART kullanirken cm10,1den daha iyi bunu kesin olarak söyleyebilirim

Tepkiler: yokartk

Şuan paranoid android gapps I kurdum, dediğin kadar varmış on numara oldu şuan, android 5 e kadar değişmem daha

Tepkiler: ozakin70 ve -aLoNeDarK-