[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

ofds1905

Üye
Hocalarım size bir sorum olacak telefonu modem yapiyoruz ya ister orjinal rom olsun ister custom rom ekran kapali oldugu halde çok şarj yiyor sebebi nedir acaba?

evet omniyi denedim boot gerçekleşti fakat touchscreen çalışmadı
@blackcat67 doğukan'da aynı sorunla karşılaşmıştı muhtemelen

sorunu derinlemesine inceledim ve çözümü buldum(tabi emin değilim inşAllah öyledir)
wonder legacy_touchscreen kullanıyor fakat omni legacy_touchscreen desteklemiyor işte bu yüzden dokunmatik çalışmıyor (cm desteklediği için cm'de sorun olmuyor)

omninin kaynak kodlarına sadece 30 satır kod ekleyerek bu sorun çözülecek inşAllah

Tepkiler: alieroglu04

bir önceki mesajımda dediklerimi unutun artık wonder legacy_touchscreen kullanmıyor

T.serdar

Üye
bir önceki mesajımda dediklerimi unutun artık wonder legacy_touchscreen kullanmıyor
Hocam ne zamana gelir bir gerceklesti vir gerceklesmedi anlamadim valla bize ne zaman sunarsiniz?

Teşekkürler arkadaşlar evet sonunda oldu Allah'a şükür
Birkaç sorunlar var ki ilerde inşAllah çözebilirim
Hayırlı akşamlar

Tepkiler: bayfeat ve kosovali41
ne gibi sorunlar hocam bu akşam denemek istiyorum.sizden ve hakan sayesinde çıkan bi rom daha oldu sonuçta gelişmesinde payımız olsun

genco15

Üye
arkadaşlar son cm11 surumunden ve omnı romdan ss atacak yok mu elımde tel yok cok merak edıyorum

ofds1905

Üye
Kardeşlerim bu omni romun cihazımıza getireceği artılar neler olacak biraz bahsedebilir misiniz?

aJHier

Üye
Usta Şimdiden hayırlı Olsun Omni Rom.
Telefonu degiştirdiğim için deneyemiyeceğim ama Stabil olucagından eminim.

Tepkiler: sir mordred
Oğuzhan omni ile cm arasında fark ne açıklasana biraz paşam bir de ne sıkıntısı kaldı ufak sorunlar var yazmışsın