[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

genco15

Üye
sd kart yüzünden telefonu kullanamıyorum ya
hocam donanımsal olabılır sd kartı baska telde dene calısıyorsa teli stock roma donder oye dene calısırsa romla alakalı eger calısmazsa telin sd kart yuvasında ve ya baska bı yerınde donanımsal sorun var demektir.

sd kartı okuyor onda sorun yok başka cihazda da okuyor ama bazen yeniden başlatınca boot ekranında donuyor animasyon bile donuyor çıkartıp telefonu çalıştırınca telefon hızlı. sd kartı telefonun içinde de formatladım olmadı recovery değiştirdim yine olmadı formatladım başka roma geçtim yine olmadı

sd kartın bozulmuş olabilir kardeşim. Biçimlendirip kullanmayı dene olmazsa bir de başka bir sd card kullan belki telefonun kart okuyucusunda sıkıntı vardır.

sd kartın bozulmuş olabilir kardeşim. Biçimlendirip kullanmayı dene olmazsa bir de başka bir sd card kullan belki telefonun kart okuyucusunda sıkıntı vardır.

eski sd kartı bozdu zaten makine ya da ömrünü tamamladı bilmiyorum artık ben de yenisini aldım sıkıntılı o da. teşekkürler cevap için ben bi telefoncuya baktırayım

eski sd kartı bozdu zaten makine ya da ömrünü tamamladı bilmiyorum artık ben de yenisini aldım sıkıntılı o da. teşekkürler cevap için ben bi telefoncuya baktırayım
Önemli değil kardeşim. Benim de 3 tane sd kartımı bozdu ama şimdilik idare ediyorum.

Buyrun guncellemeyi indirin arne saolsun

Tepkiler: bayfeat
Tepkiler: alieroglu04, emrah166 ve hasaneness
dostum şimdi yazını okudum 4/13 demişsin ama burada bugün çıkan da var?
kaynak:

dostum şimdi yazını okudum 4/13 demişsin ama burada bugün çıkan da var?
kaynak:

4/13 tarihli sürümde donma,yeniden başlatma sorunları mevcuttu o yüzden hotfix yayımladım ama belirttiğin sürüm daha 1 saat önce çıktı ve yeni sürüm(5/21) hotfix entegre olarak geliyor yani eğer 5/21 tarihli sürümü(1 saat önce çıkan sürümü) kurduysanız donma,yeniden başlatma hataları ile karşılaşmayacaksınız bu sebeptende hotfixi kurmanıza gerek yok
Kısaca hotfix sadece 4/13 sürümü için geçerliydi

Tepkiler: wonderall
oo iyiymiş extra işten kurtulduk 4 ayak üstüne düşmüşüm

Vay be çok güzel oluş bu sürüm. Bu arada tema paketini, yazı tipini, simgeleri falan nereden bulacağız? Bilen birileri var mı?

Vay be çok güzel oluş bu sürüm. Bu arada tema paketini, yazı tipini, simgeleri falan nereden bulacağız? Bilen birileri var mı?

Ayarlarda sekmenin olması lazım
Bir bak istersen hatta bizide bilgilendir(henüz kuramadım yeni sürümü )
Ayarlara gir temalar bölümüne git bak bakalım değişiklik varmı?

Ayarlarda sekmenin olması lazım
Bir bak istersen hatta bizide bilgilendir(henüz kuramadım yeni sürümü )
Ayarlara gir temalar bölümüne git bak bakalım değişiklik varmı?
Var hocam biraz önce kurdum. Zaten o yüzden sordum tema paketini, yazı tipini, simgeleri nasıl ekliyoruz diye. Şu an internetten araştırıyorum yeni temaları.

Tepkiler: sir mordred
Var hocam biraz önce kurdum. Zaten o yüzden sordum tema paketini, yazı tipini, simgeleri nasıl ekliyoruz diye. Şu an internetten araştırıyorum yeni temaları.

Bak şimdi beni iyice heyecanlanlandırdın
Yeni sürümü kurmak için sabırsızlanıyorum

Tepkiler: hasaneness ve alieroglu04