sir mordred
Üye
Yaklaşık 1 saattir kullanıyorum verdiğin fixle şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Bende anlayamadim lpa suan deaktif sarji cok fena somuruyo
S.a arkadaşlar birşey danışıcam cm 11 e pa_gapps-modular-mini-4.4.2-20140111 kursam iyimi olur diger gapslara göre yoksa kötümü performansda sıkıntı olurmu ?
he ya bende kullanmıştım lpa lı sürümünü dediğin gibi şarjda bir fayda görmemiştim su gibi gitmişti
Lpa zaten aktif romu ilk yukledigindeKulaklık ile mi hocam? Bir de bu lpa nereden aktifleştiriliyor göremedim de?
Kulaklık ile mi hocam? Bir de bu lpa nereden aktifleştiriliyor göremedim de?
Sadece müzik mi dinleyeyim yoksa şunu yap bak bakalım hata alıyor musun dediğiniz bir şey var mı kardeşim?
Hocam siz fix dosyasını yayınladıktan sonra ben de son sürümü yükledim. Evet Apollo da bir sıkıntı var. Müziği açtığım zaman çok yüksek sesle çalıyor ve sesi alçaltıp yükseltemiyorum.yok müzik dinlersen yeter(apollonun lpa aktifken çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorumda)
Oguzhan arkadas anlatmis bende de aynisi var build prop deaktif yaptim suan duzgun calisiyor.Hocam çok değişik şeyler oldu. Şöyle ki:
*Sesi azaltıp arttıramıyorum. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor ama etki etmiyor ses. Ayrıca sesi en aza aldığımda ses komple kapanıyor sonrasında açtığımda ise ses gelmiyor.
*Apolloyu açıp hoparlördeyken şarkı başlatıp kulaklığı takınca 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltıp arttıramıyorum(kulaklıktayken)
Aynen kardeşim bu sorunlar bende de oldu maalesef.Hocam çok değişik şeyler oldu. Şöyle ki:
*Sesi azaltıp arttıramıyorum. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor ama etki etmiyor ses. Ayrıca sesi en aza aldığımda ses komple kapanıyor sonrasında açtığımda ise ses gelmiyor.
*Apolloyu açıp hoparlördeyken şarkı başlatıp kulaklığı takınca 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltıp arttıramıyorum(kulaklıktayken)
Hocam çok değişik şeyler oldu. Şöyle ki:
Hocam siz fix dosyasını yayınladıktan sonra ben de son sürümü yükledim. Evet Apollo da bir sıkıntı var. Müziği açtığım zaman çok yüksek sesle çalıyor ve sesi alçaltıp yükseltemiyorum.
Lowram bisiler yaziyor onu false yapman lazimDeaktif etmek için build.prob ' da lpa ile başlayan iki satır var onları false mi yapmamız lazım ?
Deaktif etmek için build.prob ' da lpa ile başlayan iki satır var onları false mi yapmamız lazım ?
Teşekkürler kardeşim.aynen.
aynen.lpa deaktifken herhangi bir sorun varsa onlarıda bildirin arkadaşlar ve muhabbete cm11 hataları konusundan devam edebiliriz Galaxy W i8150 Wonder - Cm11 hatalari bu baslikta | Sayfa 46 - MaxiCep
Kullanabilirsin kardeşim ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.@sir mordred hocam var mı cm11 hakkında yeni haberler? Yakında gelecek mi bize güncelleme?Ben başka bi.muzik programı kullanıyorum öyle bi sorun yok bendeBide 04.13 surumu için trim destekli kerneli kullanacahımız bilir miyiz
Ayrica dedigin gibi dinma sorunu kalkti ama kasilma yapiyor 1-2 dk ve sonraHerkese hayırlı sabahlar arkadaşlar
Takip ettiğim kadarıyla cm takımı sonunda donma hatalarını çözmüş ve çözüm 16 mayısta cm depolarına kaynaştırılmış
Bende hotfix yayınlayayım dedim
İlk önce 4/13 tarihli yani en son sürüm cm11'i kurun
Daha sonrada aşağıda vereceğim dosyayı cwm'den flaşlayın
Bu son sürümde(4/13) karşılaşılan donma hatalarını çözecek
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haydi millet yeni sürüme geçmenin zamanı geldi
Yeni sürümde sorunsuz çalışan lpa desteği gibi birçok yenilik var unutmayın
Ayrica dedigin gibi dinma sorunu kalkti ama kasilma yapiyor 1-2 dk ve sonra
Boyle bi uyari vermeye basladi tamam diyince statusbar ve duvar kagidi 15 snligine kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?