[ROM][KK][4.4.2][KOT49H] CyanogenMod 11.0 (20140122-UNOFFICIAL)

Yaklaşık 1 saattir kullanıyorum verdiğin fixle şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım

eyvallah geri dönüşün için kardeşim
diğer arkadaşlarda geri bildirim yaparlarsa sevinirim

hayırlı günler
Bende anlayamadim lpa suan deaktif sarji cok fena somuruyo

bilmiyorum arkadaşlar bende şuan herhangi bir sorun yok şarjda da yaptığım testte iyileştirme gördüm(ama çok büyük bir farkda değil)@kosovali41 zamanın varsa apollo'dan müzik dinlemeye çalışırmısın kardeşim
bakalım sende de çalışacakmı yoksa çalışmayacakmı?
kulaklıkla ve hoparlör ile

Tepkiler: bayfeat ve kosovali41
Kulaklık ile mi hocam? Bir de bu lpa nereden aktifleştiriliyor göremedim de?

Sadece müzik mi dinleyeyim yoksa şunu yap bak bakalım hata alıyor musun dediğiniz bir şey var mı kardeşim?

yok müzik dinlersen yeter(apollonun lpa aktifken çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorumda)
Hocam siz fix dosyasını yayınladıktan sonra ben de son sürümü yükledim. Evet Apollo da bir sıkıntı var. Müziği açtığım zaman çok yüksek sesle çalıyor ve sesi alçaltıp yükseltemiyorum.

Tepkiler: bayfeat, kosovali41, hasaneness ve 1 kişi daha
Hocam çok değişik şeyler oldu. Şöyle ki:

*Sesi azaltıp arttıramıyorum. Hem kulaklıkta hem hoparlörde. Ses azaltma çubuğunda seviye artıyor azalıyor ama etki etmiyor ses. Ayrıca sesi en aza aldığımda ses komple kapanıyor sonrasında açtığımda ise ses gelmiyor.

*Apolloyu açıp hoparlördeyken şarkı başlatıp kulaklığı takınca 5 saniyelik bir duraksamadan sonra hem şarkı değişiyor hem yine sesi azaltıp arttıramıyorum(kulaklıktayken)

Tepkiler: alieroglu04 ve sir mordred
Oguzhan arkadas anlatmis bende de aynisi var build prop deaktif yaptim suan duzgun calisiyor.

Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
Aynen kardeşim bu sorunlar bende de oldu maalesef.

Tepkiler: bayfeat ve kosovali41

hmm bu ortak sorunları cm11 hataları konusuna ekleyelim o zaman

Tepkiler: bayfeat, alieroglu04, kosovali41 ve 1 kişi daha
Deaktif etmek için build.prob ' da lpa ile başlayan iki satır var onları false mi yapmamız lazım ?

Teşekkürler kardeşim.
aynen.lpa deaktifken herhangi bir sorun varsa onlarıda bildirin arkadaşlar ve muhabbete cm11 hataları konusundan devam edebiliriz Galaxy W i8150 Wonder - Cm11 hatalari bu baslikta | Sayfa 46 - MaxiCep

Deaktif edince bahsettiğim sorunlardan hiçbiri kalmadı kardeşim. Olur da bir sıkıntı olursa o başlıkta belirtirim, teşekkür ederim kardeşim tekrar yardımların için

Tepkiler: sir mordred
Ben başka bi.muzik programı kullanıyorum öyle bi sorun yok bendeBide 04.13 surumu için trim destekli kerneli kullanacahımız bilir miyiz

Ben başka bi.muzik programı kullanıyorum öyle bi sorun yok bendeBide 04.13 surumu için trim destekli kerneli kullanacahımız bilir miyiz
Kullanabilirsin kardeşim ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok.@sir mordred hocam var mı cm11 hakkında yeni haberler? Yakında gelecek mi bize güncelleme?

Tepkiler: sir mordred
Ayrica dedigin gibi dinma sorunu kalkti ama kasilma yapiyor 1-2 dk ve sonra
Boyle bi uyari vermeye basladi tamam diyince statusbar ve duvar kagidi 15 snligine kayboluyor

Tepkiler: bayfeat
Samsung Galaxy w diye bi tablet çıkarıyor. W'ların sonu pek iyi olmuyo yaklaşmayın.

Tepkiler: sir mordred ve hasaneness