burak_102
Üye
beyler cm'nin stock klavyesinden sıkıldıysanız xperia z2 nin klavyesi var bence çok kullanışlı ben vazgeçemiyorum yaklaşık bir aydır kullanıyorum türkçe karakterleri de koymuşlar ve dilerseniz metin tahmini de gayet iyi. konu açacaktım ama zaten biri açmış denemek isterseniz linki burda:
Xperia Z2 Klavye [JB][KK] 6.3.A.0.18 - MaxiCep
Sağ ol kardeşim aradığım bir şeydi. Marketteki klavyeler gibi arayüz olarak sırıtmıyor. Gayet güzel
S.a
Khan kernel 2.0 çıkmış sanırım bu cm 11 in son sürümü için geldi değilmi onun üzerine kurmamızda bi sakınca varmıdır acaba ?
Donmaları falan düzeltiyorsa hiç bi alt sürüme geçmiyip üstüne onu kurucam direk
Hiç bi zaman üstüne kurmayın. Evi hanımın ustune yapmak gibidir, ayazda kalabilirsiniz.
Akşam akşam güldürdün be kardeşim
Senin sayende kazandım bu alışkanlığı, temiz kurdun mu diye sorma diye.
Cwm 6.0.4.5 Kurulu olması gerek.
Ohh sonunda aradığım cevabı buldum. Bir önceki sayfada bende aynı hatayı aldığımı yazmıştım da
Peki 6.0.4.5'in linkini verebilir misin kardeşim bulamadım da
Anakonusu burdaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızama karışık gelirse play store dan rashr uygulamasını indirip ordan da yükleyebilirsiniz.
Arkadaşlar instagrama resim yüklerken telefon kitleniyor, ekran kayıyor zar zor kapatıyorum. Bazende pili çıkarmak zorunda kalıyorum. Bunu benden başka yaşayan var mı ? Çözümü varsa söyleyebilir misiniz?
Arkadaşlar ben de odin ile kurdum fakat ne gelen aramalarda ahizeden ses alabiliyorum ne de giden aramalarda. Sadece handsfree moduna alınca karşı tarafın sesini alabiliyorum. Benim ses yine gitmiyor. Sıkıntı nedir acaba
Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkürler. Ben odin ile cwm'yi kurdum. Sonrasında sd karta belirttiğiniz nisan sürümü cm11'i kopyaladım ve cwm ile kurulumu yaptım. Dediğim gibi odini sadece cwm'nin kurulumu için kullandım. Bu custom rom işlerini ilk kez yapıyorum. Birşeyler yanlış ama çözemedim.Burdaki romu odinle mi kurdun
Romlar sadece cwm ile kurulur cwm'den romu temizden tekrar yüklemeyi dene temiz kurulum birçok sorununu çözer
Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkürler. Ben odin ile cwm'yi kurdum. Sonrasında sd karta belirttiğiniz nisan sürümü cm11'i kopyaladım ve cwm ile kurulumu yaptım. Dediğim gibi odini sadece cwm'nin kurulumu için kullandım. Bu custom rom işlerini ilk kez yapıyorum. Birşeyler yanlış ama çözemedim.
Öncelikle hızlı cevap için çok teşekkürler. Ben odin ile cwm'yi kurdum. Sonrasında sd karta belirttiğiniz nisan sürümü cm11'i kopyaladım ve cwm ile kurulumu yaptım. Dediğim gibi odini sadece cwm'nin kurulumu için kullandım. Bu custom rom işlerini ilk kez yapıyorum. Birşeyler yanlış ama çözemedim.
Üstat öncelikle cwm 6.0.45 kullanıyorum. Recovery menüsündeTemiz Kurulum yapman gerekiyor.@sir mordred Usta .
Bugun xda 'da cm10.1 beta iki tabanlı MIUI rom gördüm.
görsel olarak çok zengin geldi bana.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan bilmeyen arkadaslar inceleyebilirler mıuı görselliğini.
Düşündümkü acaba bunun Cm11 olanını yapabilirmiyiz?
yada varda ben mi görmedim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?