[ROM+KERNEL][4.0.4|3.0.101] ProjectK-V4 [GÜÇLÜ & AKICI & BATARYA & PERFORMANS]

Sponsorlu Bağlantılar

asilasil

Üye
most wanted oyununu rahatlıkla oynattım .) Ayrıca şarj süresi full kullanım ile rahatlıkla 16 saat ve eminim teli fazla kurcalamadan kullanırsanız 2 gün şarjı bitmez . programa ek olarak play storeden power toggles ve greenify programlarını tavsiye ederim( greenify için xposed scripti gerekiyor) :) power toggles üst kısayol çubuğu , greenify ise arkaplan uygulamalarını dondurma programıdır (siz tekrar programınızı çalıştırana dek otomatik çalışamazlar )

• Beğen
Tepkiler: merica06

aynur1

Üye
ondemand ve row altindaki set on boot isaretliyorum performance vr yapiyorum teli baslatiyorum eski haline donuyor baslatmayincada ayarlara cikip giriyorum yine ayni.

ali.clay

ali.clay

Üye
most wanted oyununu rahatlıkla oynattım .) Ayrıca şarj süresi fu ll kullanım ile rahatlıkla 16 saat ve eminim teli fazla kurcalamadan kullanırsanız 2 gün şarjı bitmez . programa ek olarak play storeden power toggles ve greenify programlarını tavsiye ederim( greenify için xposed scripti gerekiyor) :) power toggles üst kısayol çubuğu , greenify ise arkaplan uygulamalarını dondurma programıdır (siz tekrar programınızı çalıştırana dek otomatik çalışamazlar )

aga sen ciddimisin :D 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim :D biraz abartı sanırım. full kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var :D

asilasil

Üye
aga sen ciddimisin :D 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim :D biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var :D
Yok kardes mesaji dogru okuduysan :)) full kurcalama ile 16 saati goruyor en dogrusu deneyip gormen baskalarinin dedigi ile inanmak zor haklisin :) tek sikintisi yazitipi :)

• Beğen
Tepkiler: ali.clay ve merica06
merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
aga sen ciddimisin :D 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim :D biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var :D
ben full wifi ack disarda 3 g acik gunu cok rahat bitiro %30 fln kalio

• Beğen
Tepkiler: ali.clay
ali.clay

ali.clay

Üye
bi denemek lazım o zaman :D

Üst Alt