[ROM+KERNEL][4.0.4|3.0.101] ProjectK-V4 [GÜÇLÜ & AKICI & BATARYA & PERFORMANS]

Sponsorlu Bağlantılar

merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
[ROM+KERNEL][4.0.4|3.0.101] ProjectK-V4 [GÜÇLÜ & AKICI & BATARYA & PERFORMANS]

Merhaba çocuklar. Ben Arco tarafından CyanogenMod 9 tabanlı, size benim özel rom sunuyorum (Önceliklle belirtmek isterimki Rom daha once xda yayınlanmıs ve ben burda sadece maxicep üyelerine sunmaktayım .)

Özelliklerine gelirsek Romda daha önce karsılasmadıgım bir dizayn ve akıcılık var

Ram Tam olarak 371 mb VE tüm özellikler calısıyor.

Uğraşanlar için öncelikle teşekkürler....

-arco68
-Christopher83
-Hadi Djapri
-Adi Aisiteru Reborn
-Rizalleon
-vpart_aeip
-adikasgw
-Arya Ruby
-CM team
-XDA Developers

Buyrun link : mediafire linki

Alternatif link

Fotoğraflar :

Yüklenişi :

Rom indirin
Sdcarda atın
Nandroid yedekleme yapmak, önce rom yanıp

• Wipe : data,cache,dalvik
    • Format: System, Cache, data
    • Flash the rom
Rom flaş
İlk açılışta, sen siyah statusbar görürseniz / SystemUI ForceClose
Ayarı gidin> depolama> Menü> depolama yapılandırması> dahili depolama kullanabilirsiniz
Bundan sonra, kurtarma calısmayabilir
sonra önbelleği & Dalvik silin
reboot
ve tadını çıkarın!

Buyrun Buda Konunun Orjinali :

(Xda Üyesi )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dursun dogan

ismailnayir

Kapalı Hesap
Behzat Ç
Faruk K
Sahin K
Project K

• Beğen
Tepkiler: osicik
bayfeat

bayfeat

Üye
Gaps ile birlikte 81 mb mi boyutu ? :)

bayfeat

bayfeat

Üye
Walla kullandım şuanana kadar hiçbir sıkıntıya rastlamadım gerçekten performan konusunda on numara.angry birds go yu kurdum onu açtı ama tam olarak oyatmıyor. diğer romlarım hiç birisi angry birds goyu bilene açmıyor.pil konusu gayet iyi :) farklı tasarımıda çok hoş :)

• Beğen
Tepkiler: merica06
CANGO97

CANGO97

Üye
bu vodafone 945 yüklenir mi yüklenirse hemen indiriyorum :D

merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
Walla kullandım şuanana kadar hiçbir sıkıntıya rastlamadım gerçekten performan konusunda on numara.angry birds go yu kurdum onu açtı ama tam olarak oyatmıyor. diğer romlarım hiç birisi angry birds goyu bilene açmıyor.pil konusu gayet iyi :) farklı tasarımıda çok hoş :)

Bende tasarim acisindan hic bir romda boylesine bir ayar menusu veya stabil gecise rastlamadim oyun performansi ise bana gore denedigim tum romlardan iyi basarili bir calisma olmus islemci hizini 1800lere cikartmadan bile gta sanandreas oynayabildiysem ufak kasmalar disinda sorunda yoktu sarji 100 de iken rahat tel bosta iken 5 saat olmustu 99 olmadi bile sirf deneme
Behzat Ç
Faruk K
Sahin K
Project K
ilginc bir yaklasim adini ben vermedim sadece xda da gordum deneyim edindikten sonra romun cok iyi olmasindan dolayi paylastim yapimcisi verdi ismi :)
bu vodafone 945 yüklenir mi yüklenirse hemen indiriyorum :D

telefon ayni marka bile degil sanmiyorum hocam samsung dizayn ve performanslarina gore ayarlanmistir ha denersen tel brick yani acilmama soz konusu bisey olmaz diyorsan sansini dene ben brick olacagini dusunuyorum daha once denemismisdin samsung galaxy w custim romlarini vodofone945e

• Beğen
Tepkiler: bayfeat

mem034

Üye
Hocam ROM'u çok beğendim. Performans ayarları önerir misin?

Son düzenleme:
bayfeat

bayfeat

Üye
Aynen kardeş Rom gerçekten çok iyi hayla zorluyorum bir kusur bulamadım :D

asilasil

Üye
dizaynı güzel :) kullanışlılığı zaman içinde görücez :)

merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mem034
KELGER

KELGER

Üye
Gta sanandreas denedim diyen arkadaş linki burda ve özelden atarmısın?

cadde19

cadde19

Üye
İlk açılışta, sen siyah statusbar görürseniz / SystemUI ForceClose ne demek istemiş

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Touchwi3 romundan iyi mi kullanan ne karşılaştıran var mı

merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
Gta sanandreas denedim diyen arkadaş linki burda ve özelden atarmısın?

buyur arkadasım link burda :D torrent linki
Touchwi3 romundan iyi mi kullanan ne karşılaştıran var mı

1 ay öncesine touchwiz kullanıodum ama ilerde kasmalara ve oyunlarda bozukluklara sebeb oldu romu kötülemek istemem ancak touchwiz den daha iyi performans ve pil bakımından
İlk açılışta, sen siyah statusbar görürseniz / SystemUI ForceClose ne demek istemiş

status bardaki kısyolları kaldırmak için ama isteyenler kaldırsın bende duruo problem yaratmaz

cadde19

cadde19

Üye
ya arkadaşlar duvar kağıdı net ayarlanmıyor görüntü bozukluğu yapıyor nasıl halledebilirim

aynur1

Üye
Hocam Performance ayarlarına giriyorum ondemand/row işaretli onları performance/vr yapıyorum kaydetme yeri yok telefonu yeniden başlatıyorum yeniden ondeman/row oluyor başka program varmı daha rahat değiştirebileceğimiz ?

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
bayfeat

bayfeat

Üye
Hocam Performance ayarlarına giriyorum ondemand/row işaretli onları performance/vr yapıyorum kaydetme yeri yok telefonu yeniden başlatıyorum yeniden ondeman/row oluyor başka program varmı daha rahat değiştirebileceğimiz ?
kardeşim ayarları yaparken altta "set on boot" diye bir seçenek var onu aktif etmen gerek. yoksa eski haline geri döner. hangi ayarı yapıyorsan onu aktif etmek zorundasın :)

merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi

hemen altinda set le baslayan secenegi isaretleyiniz
ya arkadaşlar duvar kağıdı net ayarlanmıyor görüntü bozukluğu yapıyor nasıl halledebilirim
yukledigin fotoraflarin cozunurulugu dusuk olabilir ama walpaper wizard programi var onu yukleyip deneyin

Üst Alt