[rom][4.3.1]growl V7.1 Oyun/batarya/performans

Sponsorlu Bağlantılar

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
[rom][4.3.1]growl V7.1 Oyun/batarya/performans
BU KONUDA ANLATILAN HERŞEY İÇİN CWM RECOVERY KULLANILMASI GEREKLİ VE ZORUNLUDUR.CWM KULLANILMAMASINDAN KAYNAKLI SORUNLARLA İLGİLENİLMEYECEKTİR.
CWM YÜKLEMEK İÇİN:Samsung Galaxy W CWM Yükleme

Merhaba arkadaşlar XDA da dolaşırken bu rom dikkatimi çekti ve maxicep te paylaşılmamasından paylaşma gereği duydum.Romu 1 hafta önce indirdim kurdum gayet stabil (ICS Kadar), 4.3.1 olması , görsellik ve batarya konusundan iyi olması romun en iyi özelliklerinden birkaçı. Rom CM 10.2 üzerine kurulmuştur.Bu yüzden CWM sürümünüzün 6.0.4.4 olması tavsiye edilir.
Çalışanlar :
SES
ÇAĞRI ALMA/VERME
GPS
PUSULA
YAKINLIK SENSÖRÜ
Wİ-Fİ
BLUETOOTH
USB YIĞIN DEPOLAMA
KAMERA
TAŞINABİLİR Wİ-Fİ ALANI(AP)
VSYNC
USB OTG

ÇALIŞMAYANLAR:
---------------------------------------

V7.1 YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER :
*CM 10.2 ALPHA 4 TABAN ALINDI
*MADRİDİİ V1.8 KERNEL GÜNCELLENDİ
*4.4 KAMERASI EKLENEREK YEŞİLLENME SORUNU ÇÖZÜLDÜ
*FİLE MANAGER GÜNCELLENDİ
*APOLLO MUZİK PLAYER A DÖNÜLDÜ
*QUİCKPİC EKLENDİ

LİNKLER :

KURULUMU :
WİPE DATA
WİPE CACHE
İNSTALL

ORJİNAL KONU :

Son düzenleme:

tarık_07

Üye
Şarj süresi ne kadar? Oyun performansı nasıl? Cm9 kullandı iseniz, cm9 a göre bi kıyaslama yaparmısınız?

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
hemen hemen cm9 ile aynı diyebilirim performansı gayet iyi hızlı ve akıcı şarj süresi olarakta 3g-parlaklık orta ayar-mesaj-müzik kullanarak full time 15-16 saat gidebiliyor..

bilen19

bilen19

Üye
şarj süresi olarakta 3g-parlaklık orta ayar-mesaj-müzik kullanarak fu ll time 15-16 saat gidebiliyor..

hocam öncelikle konu için sağol zaman ayırmışsın merak ediyorum da müzik ve 3g full açık 15 saat gidiyor demişsin sen ciddimisin çok zor bu dediğin ?

tarık_07

Üye
Oynadığınız test ettiğiniz oyunlar varmıdır? Oyun performansı nasıl?

furo122

furo122

Üye
4.3 te swap (hafıza kartı telefon hafızası değiştirme) nasıl yapılıyo????

mhmtenes

mhmtenes

Üye
Buradaki kamera uygulamasını yüklerseniz kameranın yeşil olması sorunu çözülüyor.
Fakat iki adet kamera uygulaması olacaktır yazılımın kendisinde olan kamera uygulamasını titanium backup pro ile kaldırabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: safo95
safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki kamera uygulamasını yüklerseniz kameranın yeşil olması sorunu çözülüyor.
Fakat iki adet kamera uygulaması olacaktır yazılımın kendisinde olan kamera uygulamasını titanium backup pro ile kaldırabilirsiniz.
Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: mhmtenes
basatoguz

basatoguz

Üye
swap olayını yapamadım ayrıntılı anlatabilir misiniz

mhmtenes

mhmtenes

Üye
swap olayını yapamadım ayrıntılı anlatabilir misiniz
build.prob dosyasını düzenleyebilmek için Mi File Explorerden Root>system>build.prob yolunu takip ederek düzenleyebilirsiniz.# Change to 1 for swapping SD Cards
persist.sys.vold.switchexternal=0 normalde böyledir 0 yerine 1 yazıp kaydederseniz Hafıza kartınızı depolama alanı olarak kullanabilirsiniz.

• Beğen
basatoguz

basatoguz

Üye
Teşekkür ederim hallettim.
Bu arada şarj felaket çabuk bitiyor sizde de öyle mi? Şarj için yapabileceğimiz birşey var mıdır?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Şu anlık kernel yükleyebilirsin. Grennify kullanabilirsin. Senkronizasyonu kapatabilirsin. Mobil veri kullanıyorsan 3g den 2g ye çevirebilirsin. Yapılacak bişey yok şu anlık ilerki sürümlerde daha çok dayanacaktır.

safo95

safo95

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hallettim.
Bu arada şarj felaket çabuk bitiyor sizde de öyle mi? Şarj için yapabileceğimiz birşey var mıdır?
bataryanda eskimiş olabilir bende o kdrda su gibi gitmiyor 2g ve wifi açık orada ss lerle belirttim ...

basatoguz

basatoguz

Üye
bataryanda eskimiş olabilir bende o kdrda su gibi gitmiyor 2g ve wifi açık orada ss lerle belirttim ...

Ben de yeni aldım bataryayı cm 9 ile 15-16 saat rahat buluyordu ama bununla 6-7 saati zor çıkarıyorum mutlaka bir sıkıntı var.

basatoguz

basatoguz

Üye
Şu anlık kernel yükleyebilirsin. Grennify kullanabilirsin. Senkronizasyonu kapatabilirsin. Mobil veri kullanıyorsan 3g den 2g ye çevirebilirsin. Yapılacak bişey yok şu anlık ilerki sürümlerde daha çok dayanacaktır.

Greenify kullanıyorum batarya ile ilgili aksiyonları yapıyorum ama rom ile ilgili mutlaka. kernel demişsin romun içindeki kernelden farklı mi yüklemem gerek. Hangisi iletebilir misin?

uaxoy

Üye
bu roma google uygulamaları ekli mi? değilse nerden ekleyecez?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Kernelinde çok yardımı dokunur şarj konusunda ama kernel yüklüymüş meğersem daha yeni fark ettim.

doganhu

doganhu

Üye
Arkadaslar birkac tane 4.2.2 rom kurdum ama hicbiri 4.0.4 kadar stabil değildi. Birde bu romu kullanalım umarım dediginiz kadar stabil ve batarya konusunda iyidir. Yoksa, tekrar iyi bir rom cıkana kadar 4.0.4 de doneceğim.

bayfeat

bayfeat

Üye
indirdim deniyeceğim görsellik bakımından hoş özellik bakımındanda bana göre geniş geldi :)evet denedim izlenimlerim şuana kadar hiçbir hata görmedim günde toplam 40 dk 3g ile facebok a girdim en azda 150 sms attım 30 dk da konuşmuşumdur ayrıca internet üzerinden konuşmamda oluyor o saateleri geçiyor bu şekilde kullanımda pil durumu 14-16 saat gidiyor bana göre normal,herhangibi bir hata yok rahat rahat kullanabilirsiniz diye düşünüyorum iyi günler bu arada gerçekten kamera hatası çözülmüş :)

Son düzenleme:
  • Beğen

maygel

Üye
foursquare desteklemiyor...

Üst Alt