Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

cutyleader

cutyleader

Üye
Kardeş bizzat senin için araştırdım. Bu linkteki dosyayı indir flaşla. Ben denedim çalışıyor.
Oncelikle size tesekkur ederim daha denemedim ama deniyecegim bunu cok istiyordum
Son durum bundan ibaret
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bendeBay
Oncelikle size tesekkur ederim daha denemedim ama deniyecegim bunu cok istiyordum
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bende
Batarya bin seklinin oyle olmasi icin ne yapmam lazim bide o 45 mb lik zip i kurunce telefinda herhangu bi kasma yada daha fazla sarj tuketme gibi seyler olmuyo demi :-)

verynice

verynice

Üye
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bendeBay
Batarya bin seklinin oyle olmasi icin ne yapmam lazim bide o 45 mb lik zip i kurunce telefinda herhangu bi kasma yada daha fazla sarj tuketme gibi seyler olmuyo demi :-)

buyur kardeş

kusura bakma yeni gördüm mesajı

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
best1905

best1905

Üye

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Xda da ben buldum tele yükledim sadece tema bu

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Konuya linki ve görselleriyle birlikte tema linki eklenmiştir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cutyleader
cutyleader

cutyleader

Üye

Dostum herkesin aklinda olan bi soru var bende dahi tema guzele benziyo diyelim installa flashladik telefona kurduk fakat begenmedik kaldirmak istiyiruz nasil yapaccagiz :-)

Bide indiremedim ben bunuya drive.google ye giriyor onume 100 u gecik png felan filan cikio zip halinnde tek bi dosya cikmiyo baska yere upload etsen dosyayi ?

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Indir butonu yokmu acaba

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Linki çalışıyor ama sizi ugrastirmiyim bi kaç saate yenilerim

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Tema linki yenilendi

• Beğen
Tepkiler: verynice ve gacvokem

gacvokem

Üye
ben bu temayı yükledim na ekranda üstten açılan pencere çalışmıyor saat batarya servis simgesi hiç biri yok, ayar falanmı yapmam lazım resimdeki ekran gözükmüyor

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Olması lazım çünkü direk yükleniyor diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: theeternal

Üst Alt