theeternal
Üye
hıc denemedım bılmıyorum. Dkayıtları nasıl bulup dinleyebiliriz?
hıc denemedım bılmıyorum. Dkayıtları nasıl bulup dinleyebiliriz?
aktif etmene gerek yok otomatik geliyor. Bi arama yap kayıt seçeneğini görürsün.hocam bunu flaşladıktan sonra nerden aktif edeceğiz?
hocam sdcard/sounds klasöründe bulabilirsinkayıtları nasıl bulup dinleyebiliriz?
çok teşekkürleraktif etmene gerek yok otomatik geliyor. Bi arama yap kayıt seçeneğini görürsün.
hocam sdcard/sounds klasöründe bulabilirsin
Oncelikle size tesekkur ederim daha denemedim ama deniyecegim bunu cok istiyordumKardeş bizzat senin için araştırdım. Bu linkteki dosyayı indir flaşla. Ben denedim çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bendeBaySon durum bundan ibaret
Batarya bin seklinin oyle olmasi icin ne yapmam lazim bide o 45 mb lik zip i kurunce telefinda herhangu bi kasma yada daha fazla sarj tuketme gibi seyler olmuyo demi :-)Oncelikle size tesekkur ederim daha denemedim ama deniyecegim bunu cok istiyordum
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bende
Oncelikle size tesekkur ederim daha denemedim ama deniyecegim bunu cok istiyordum
Benim batarya kismi oyle gozukmuyor ayrica simgelerde oyle degil ve cpu da yok nasil yapicaz usta bunlari kernel ANA2 Yaptim bendeBay
Batarya bin seklinin oyle olmasi icin ne yapmam lazim bide o 45 mb lik zip i kurunce telefinda herhangu bi kasma yada daha fazla sarj tuketme gibi seyler olmuyo demi :-)
hocam bu hangi rom?
Konuya linki ve görselleriyle birlikte tema linki eklenmiştir.
Konuya linki ve görselleriyle birlikte tema linki eklenmiştir.
yavuz bey kardeşim tema linki çalışmıyor , daha düzgün bir yere uplod ederseniz iyi olacak.Konuya linki ve görselleriyle birlikte tema linki eklenmiştir.
Tema için teşekkürler, nasıl şeffaflaştırdınız acaba ?Tema linki yenilendi
temanın ismi ne link varmıkonuya eklemişsin fakat bu carbona geçmeyi düşünüyorum bıde ona bakıyım çalışırmı ondaWeather Widget değişmedi

oldu teşekkürlerTema linki yenilendi
TeşekkürlerTema linki yenilendi