Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellenmiştir (New**)

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Konu gerekli linkleri ekleyerek tekrar guncelleyecegim saolun romu ben takip etmem gerekirken baska arkadaslar
ama hocam iyi birşey değil mi herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyor birbirine :) v10 ıcın ne dusunuyorsun
rom kurulum sırasında otomatık guncelleme dıye bırsey mevcut mu yoksa herseferınde aynı ıslermlerı yapmak mı zorundayız

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben sabah kurdum v10 u direk uygulamalari silmeden direk sadece ota guncellemesi olmaz bu gibi romlarda rom gayet stabil calisiyor v9 cok yavasliyordu. Simdi ram iyicine rahatlamis romu yapan arkadaş hiç bir değişiklik yapmamış sadece romun kurulum esnasındaki menu değişmiş rengi

yavuz14

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
He bide bazı performans artırıcı dokunuşlar yapmış

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Ben sabah kurdum v10 u direk uygulamalari silmeden direk sadece ota guncellemesi olmaz bu gibi romlarda rom gayet stabil calisiyor v9 cok yavasliyordu. Simdi ram iyicine rahatlamis romu yapan arkadaş hiç bir değişiklik yapmamış sadece romun kurulum esnasındaki menu değişmiş rengi

su an için indirmeyi bekliyorum bende bakalım neler olacak
He bide bazı performans artırıcı dokunuşlar yapmış

hayırlı olsun bende yükledim şu an için son dakıkalar

verynice

verynice

Üye
Arkadaşlar yüklemek isteyen olursa bu linkte arama esnasında ses kaydı özelliği var. Denedim çalışıyor. Problemi yok.

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Son durum bundan ibaret

• Beğen
Tepkiler: cutyleader
theeternal

theeternal

Üye
Benim ayarlarda niye cpu control yok v10 dun kurdum

theeternal

theeternal

Üye
hocam şu özelden atacağın bir kaç linki sana zahmet banada ataben virginity karneli kurdum şimdilik akıcı , bakalım zmanla nasıl olacak.
çok fark yok link istemişsin al orcunyilmaz07 attı onun attıgı buydu

gacvokem

Üye
eyvalh teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: theeternal

gacvokem

Üye
Kardeş bizzat senin için araştırdım. Bu linkteki dosyayı indir flaşla. Ben denedim çalışıyor.
hocam bunu flaşladıktan sonra nerden aktif edeceğiz?

• Beğen

gacvokem

Üye
teşekkür

• Beğen
smh60

smh60

Üye
bu vırgınıty bayaa iyi hale geldi gerçekten :)

• Beğen
Tepkiler: verynice ve theeternal

Üst Alt