ama hocam iyi birşey değil mi herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmaya calısıyor birbirineKonu gerekli linkleri ekleyerek tekrar guncelleyecegim saolun romu ben takip etmem gerekirken baska arkadaslar
v10 ıcın ne dusunuyorsun
rom kurulum sırasında otomatık guncelleme dıye bırsey mevcut mu yoksa herseferınde aynı ıslermlerı yapmak mı zorundayızTakip ediyor
Ben sabah kurdum v10 u direk uygulamalari silmeden direk sadece ota guncellemesi olmaz bu gibi romlarda rom gayet stabil calisiyor v9 cok yavasliyordu. Simdi ram iyicine rahatlamis romu yapan arkadaş hiç bir değişiklik yapmamış sadece romun kurulum esnasındaki menu değişmiş rengi
He bide bazı performans artırıcı dokunuşlar yapmış
Benim ayarlarda niye cpu control yok v10 dun kurdum
TamamPc başına geçtiğim zaman özelden birkaç tane link var atarım
Benim ayarlarda niye cpu control yok v10 dun kurdum
hocam şu özelden atacağın bir kaç linki sana zahmet banada ataben virginity karneli kurdum şimdilik akıcı , bakalım zmanla nasıl olacak.Pc başına geçtiğim zaman özelden birkaç tane link var atarım
çok fark yokhocam şu özelden atacağın bir kaç linki sana zahmet banada ataben virginity karneli kurdum şimdilik akıcı , bakalım zmanla nasıl olacak.
önemli değileyvalh teşekkürler
hocam bunu flaşladıktan sonra nerden aktif edeceğiz?Kardeş bizzat senin için araştırdım. Bu linkteki dosyayı indir flaşla. Ben denedim çalışıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
otomatik olurhocam bunu flaşladıktan sonra nerden aktif edeceğiz?
kayıtları nasıl bulup dinleyebiliriz?otomatik olur