Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

"S Not" uygulamasini nerden bulabilirim orjinal samsung a ait olan bide "S Health" google arastirdim bulamadim storede de yok

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana veririm onu bu Romun zipli dosyada varda zaten kurarken isaretlemen lazims health uygulaması :
s not:

uygulama linklerini buldum indirebilirsin eğer yüklenmez ise root explorer indir google playden sonra system/app klasörünün içine at teli yeniden başlat o zaman olur işte

Son düzenleme:
Tepkiler: theeternal
saolun

Tesekkur ederim fakat kurulumu anlamadim install olarak mi kurucam bunuda rom gibi apk ile direk kurulmuyomu ?

s notun o olduguna eminmisin.D

ben not eklemek için color note kullanıyom googleplaystoreden ındırdım shealth ıcın saol amaama not tutmayı başaramadım biraz garip ama işe yarıyo örendim şimdi

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
s health uygulaması :
s not:

uygulama linklerini buldum indirebilirsin eğer yüklenmez ise root explorer indir google playden sonra system/app klasörünün içine at teli yeniden başlat o zaman olur işte

Son düzenleme:
Tepkiler: cutyleader ve theeternal

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
program tarafımdan denendi ve çalışıyor

Tepkiler: theeternal

akata35

Üye
beyler bu kernellerdeki fark tam olarak nedir ?

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
Konu Rom Resim Görselleri Yenilenmiştir. Kendi Telefonumda S5 Tema + Şeffaf Stausbar ekleyerek yapılmıştır. Onu ekleyerek bu görünüm ortaya çıkıyor

Tepkiler: verynice ve cutyleader
Tesekkur calisti direk oh be cok saol playde adam akilli not defteri yok ya eyv.

whatsapp simgesi nası mavi oldu ve s5 weather widget yapsaydın daha güzel olurmuş

verynice

Üye
Konu Rom Resim Görselleri Yenilenmiştir. Kendi Telefonumda S5 Tema + Şeffaf Stausbar ekleyerek yapılmıştır. Onu ekleyerek bu görünüm ortaya çıkıyor
Paylaşım için teşekkürler

Xposed için önerebileceğin başka modüller var mı?

Paylaşım için teşekkürler

Xposed için önerebileceğin başka modüller var mı?

Hocam sizinde s3 mini icin onerebileceginiz farkli seyler var mi ? Nasil anlatiyim biyle degisik seyler uygulamadan tutun zip e kadar ne olursa .d farklilik ariyorum :-)

Arkadaşlar virginity 8 kullanıyorum hoşuma gittiği için de değiştirmedim gayet sitabil ve akıcı bi rom v10 un şarjı 8 e göre nasıl ve daha iyi yanları varmı tavsiye edermisiniz v10 u ??

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
V8 göre daha iyi sarj ve stabilite

----------

Arkadaşlar twitter giremeyen varsa cepten
programını indirsin çatır çatır giriyor valla

Son düzenleme:
Tepkiler: theeternal ve cutyleader