[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10.1 Rom Yükleme [ Android 4.2.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

radresxxx

Üye
Cok sagolBunu nasil atacamYaptim oldu cok tskkrler

radresxxx

Üye
evetevetgalaxy mini 2 cm 10.1 ile uyumlu güzel bildiğin scriptler varmı acaba ben bir sitede buldum scriptler çok güzel anlatılana göre ama linkler bozulmuştu indiremedim.. yardımcı olursan sevinirim..oyunlar içinde teşekkürler..mesela İpucu - Samsung Galaxy Mini2 Sistem Scriptleri - MaxiCep bu linkteki scriptler güzel ama indiremedim..galaxymini2 cm 10.1 hızlandırıcı scripte ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim..mesela İpucu - Samsung Galaxy Mini2 Sistem Scriptleri - MaxiCep bu linkteki scriptler güzel ama indiremedim..

avast

avast

Üye
Yok kardesim samsung yari yolda birakti note2 ye bile duzgu guncelleme gelmediki mini2 ye gelsin :D

radresxxx

Üye
güncelleme değil sadece script gönderdiğim linkteki gibi

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Kardesim elimde ikitane var. Biri ram swapliyi biri de ram kullanimini azaltiyo ben ikisini kurunca stabil oluyo ama mobilden upload nasil edicwm

avast

avast

Üye
Bu sene ygs lys hazirlaniyorum da firsatim olunca elimdeki tum yamalari ozellikleriyle paylasicam siz secersimiz

radresxxx

Üye
pc ye geçtiğin zaman yüklersin ilgin için teşekkürler derslerinede başarılar dilerim..

avast

avast

Üye
Eyvallah kardesim

radresxxx

Üye
merhaba kardesim upload ettim root explorer ile system app a gir odaki gallery 2 yi sil bunu at install de sonra telefonu kapat ac video cek yine yesil olursa izlerken bir iki defa daha dene aynı sekilde ustune yapıstır duzelecektir buda mini 2 de oynadıgım oyunlar
mc 3 nasıl oynuyorsun telefonun hafızası az değilmi bi anlatabilirmisin...

avast

avast

Üye
mc 3 nasıl oynuyorsun telefonun hafızası az değilmi bi anlatabilirmisin...
Arkadaslar swap root explorerla vold vsf. Oynayip yapip hafiza kartini telefon hafizasi gibi gosteriyorum oyle oynuyorum

radresxxx

Üye
tmm teşekkürler dahili hafıza olarak swap alanı gözükecek demiVold fstab yukledim telefon brick olduKardesim yukledigin dosyanin linkini birde kisaca anlatirsan sevinirim..ben okadar arastirdim hepsi galaxy w icindi jellybean olanlarida ben yinede yukledim telefon brick oldu ve cogu farkli yoldan da denedim olmadi ..Kardesim yukledigin dosyanin linkini birde kisaca anlatirsan sevinirim..ben okadar arastirdim hepsi galaxy w icindi jellybean olanlarida ben yinede yukledim telefon brick oldu ve cogu farkli yoldan da denedim olmadi ..
Arkadaslar swap root explorerla vold vsf. Oynayip yapip hafiza kartini telefon hafizasi gibi gosteriyorum oyle oynuyorum

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Usta acil yardım edin lütfen telefonu açıyorum hep cwm ekranı geliyor normal acmama ragmen telefon acılmıyor.Her zaman cwm ekranı geliyor lütfen yarrdım edin

avast

avast

Üye
Rom kur yada orjinal romu at odinle

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
abi ya odin kullanamıyorum yanitelefon download modda da açılmıyor hep cwm ekranı geliyor lütfen yardım ya lütfen yoksa ben bittim

avast

avast

Üye
Yeni rom at cmw ile cmw aciliyosa odinde aciliyodur ses kisma home power dene bendede Yni sorun olmustu

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
hayır cwm acılıyorda odin için telefonu download modda acmak zorunda degilmiyim yani ses acma power orta tuş ?lütfen yardım lütfennnn

avast

avast

Üye
hayır cwm acılıyorda odin için telefonu download modda acmak zorunda degilmiyim yani ses acma power orta tuş ?lütfen yardım lütfennnn
Ses kisma orta tus la acican sen yanlis bastiindan acilmuyor odinle orjinal rom yukle yazdim ya ustte zaten sesckisma orta tus diye iyi oku

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Ses kisma orta tus la acican sen yanlis bastiindan acilmuyor odinle orjinal rom yukle yazdim ya ustte zaten sesckisma orta tus diye iyi oku

Ya onu bende biliyorum olmadı sorunumu hallettim ama telefonu kurtardım ilgilendiğin için sağol

avast

avast

Üye
Nasil duzeltin

Üst Alt