Sorunsuz calisiyor degilmiCok sagolBunu nasil atacamYaptim oldu cok tskkrler
mc 3 nasıl oynuyorsun telefonun hafızası az değilmi bi anlatabilirmisin...merhaba kardesim upload ettim root explorer ile system app a gir odaki gallery 2 yi sil bunu at install de sonra telefonu kapat ac video cek yine yesil olursa izlerken bir iki defa daha dene aynı sekilde ustune yapıstır duzelecektirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuda mini 2 de oynadıgım oyunlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaslar swap root explorerla vold vsf. Oynayip yapip hafiza kartini telefon hafizasi gibi gosteriyorum oyle oynuyorummc 3 nasıl oynuyorsun telefonun hafızası az değilmi bi anlatabilirmisin...
Arkadaslar swap root explorerla vold vsf. Oynayip yapip hafiza kartini telefon hafizasi gibi gosteriyorum oyle oynuyorum
Ses kisma orta tus la acican sen yanlis bastiindan acilmuyor odinle orjinal rom yukle yazdim ya ustte zaten sesckisma orta tus diye iyi okuhayır cwm acılıyorda odin için telefonu download modda acmak zorunda degilmiyim yani ses acma power orta tuş ?lütfen yardım lütfennnn
Ses kisma orta tus la acican sen yanlis bastiindan acilmuyor odinle orjinal rom yukle yazdim ya ustte zaten sesckisma orta tus diye iyi oku