[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10.1 Rom Yükleme [ Android 4.2.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
arkadasın dedigi dogruda 230 biraz abartı xda da hala calısıyolar wifi performansı icin

brsgltkn

brsgltkn

Üye
bende de aynı sorun var yoksa rom çok güzel wifi şifremi girdiğimde kaydedildi diyor öylece kalıyor sizde de öyle di mi ?

avast

avast

Üye
bedne baglanıyor sorunsuz modemin sinyaliyle stockta 1 2 cizgide cekiyor bunda 1 cizgi ceken yerde tek nokta cekiyor ondan baglantı kesiliyor arada

efsanekral_92

Üye
bu romu yükledim tek hatası wifi bağlantısı çok kesiliyor

avast

avast

Üye
CM10.1 final romunu verene kadar bekliycem ben simdi stock romda 1 gb ram swapladim squadzone kernelle 1.1 ghz de. Kullaniyorum

• Beğen
Tepkiler: DarkFielD
DarkFielD

DarkFielD

Üye
birkaç gün denemek için yükledim, bazı eksikliklere rağmen güzel.Emeğinize sağlık

avast

avast

Üye
Dark kardesim hangi versiyonu yukledin sesli arama disinda bi eksik yoktu sanirim

avast

avast

Üye
Oyle bir sayacmi varmis :oops:

hevale_egit

Üye
Arkadaşlar Bu Rom çok aşırı şarz tüketiyor 5 saatte hiçbir işlem yapmadan %40 civarı şarz tüketti... orjinal 2.3.6 da telefon hiçbir işlem yapmasaydı bu saate ancak %3-4 filan yerdi. şarz tüketimi minimuma indirmek için bildiğiniz bir yol var mı?

avast

avast

Üye
Hocam 3g yi kapat. Ocelikle sonra tweak yapmayi dene

avast

avast

Üye
Anfroid 4.4 cikti mini 2 ye

avast

avast

Üye
orjinal degil tabiki

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Onun hangi ozellikleti calismiyo bi bilgin varmi peki

avast

avast

Üye
Varvar bilgisayara gecersem paylasicam ama gecemedim bi turlu artik cm10.1 e bakmazlar artik direk ona yogunlasirlar 4.3.1 de yarim kaldi zaten

avast

avast

Üye
Ram optimizasyonu falan ygs ye hazirlaniyorum da bir iki gune bi konu acarim anlatiminida

avast

avast

Üye
Tabiki tapatalktan acamiyorum becerebilsem mobil acicam

Üst Alt