[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10.1 Rom Yükleme [ Android 4.2.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

radresxxx

Üye
Bu rom da şarj iyi gidiyormu??

avast

avast

Üye
Nasil kullandigina bagli grennfy falan yukle

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Öncelikle NeW-MaN kardeşim konu süper yaptığın rom süper şuanda indiriyorum acaba kamera ve bluetooth hataları düzeltildi mi?Detaylarda düzeltmişe benziyorsun ama diğer üyelerin yorumlarından etkilendim.Ayrıca skype varsa bana ulaş bende kendi çapımda roomlar yapıyorum.Mesaj at yada skype ekle skype:assasin.creed11 bu arada TEŞEKKÜRLER!!!

avast

avast

Üye
Kardes romlar thewisp adli developperin portlari vluetooth ve kamera calisiyo cm10.1 de video kaydi bozuk ama onunda duzeltmenun yolu var ve bir iki tweakla gayet akici oluyo konda yoksa bi ara konu acarim

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Kardes romlar thewisp adli developperin portlari vluetooth ve kamera calisiyo cm10.1 de video kaydi bozuk ama onunda duzeltmenun yolu var ve bir iki tweakla gayet akici oluyo konda yoksa bi ara konu acarim
kardeşim benle iletişime geçer misin skype var ekle istersen yada seninkini ver şu sorunları bi konuşalım skype:assasin.creed11

avast

avast

Üye
Bu sene gys ye hazirlaniyorum o yuzden skype kurmadim telefona tablette yeni garantoye gitti burdan konusalim sorun olmazzsa ozel mesaj atin pm le konusalim

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
kardeş Clocwork Recovery Mod çalışmıyor yani işlemleri yaptım ama çalışmıyor ses açma home güç tuşuna basıyorum bir üçgen çıkıyor tel normal şekilde açılıyor bi yardım...ha tmmdır avast kardeş çözdüm yükledim deneyelim bi şu sürümü video kayıt hatası felan dedin onun çözümünüde konu açar mısın acil :D

avast

avast

Üye
Hocam bekleyin acayim

avast

avast

Üye
Malesef mobildeyim ve upload edemiyorum

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
Avast kardes simdi ben bu romu yukledim hersey super tikir tikir calisiyor ama bunda dosya gizleme nasil bilgin varsa bilgilendirir misin ?

avast

avast

Üye
Dosya yeniden adlandir de basina . koy

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
hayır işte olmuyor oluyorsada bu sefer nasıl tekrar görünür yapcaz anlatır mısın ayarlardan gizli dosyaları felan göster diye bi seçenek göremedim dosyalar gizli kaldı öyle...

avast

avast

Üye
Es file explorer yukle isini ordan yurut

AlexsandroZ

AlexsandroZ

Üye
hah tamamdır böyle bi şey bekliyordum deneyip bilgilendireceğim.

TMMDIR kardeş oldu

Son düzenleme:

radresxxx

Üye
video hatası çozumu linkini atarmısınız..

avast

avast

Üye
Upload edemihorum malesef pc de degilim suanda

radresxxx

Üye
pc de olduğunuz zaman atarsınız ilgiziniziçin teşekkurler..

avast

avast

Üye
pc de olduğunuz zaman atarsınız ilgiziniziçin teşekkurler..

merhaba kardesim upload ettim root explorer ile system app a gir odaki gallery 2 yi sil bunu at install de sonra telefonu kapat ac video cek yine yesil olursa izlerken bir iki defa daha dene aynı sekilde ustune yapıstır duzelecektir buda mini 2 de oynadıgım oyunlar

Üst Alt