[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
geliştirmeyi bırakmıyor sadece cm9 ve cm10 final sürümü çıkartıcak kendisi yeni cihaz alana kadar devam edicek galaxy s4 mini alacakmış cihaz ağustosta çıkacakmış dün githubda değişiklikler yapmış bu akşam bi ihtimal ya cm10 yada cm9 final çıkabilir

O zaman ağustos a kadar cm 10.1 in final sürümü de çıkmış olur diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşlar kullananlar ram nasıl ss koyabilirlermi ve yorumları ne önerirlermi yada final sürüm mü beklenmeli???

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Resimler :

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
ram tüketmine dair ss lerden bahsetmiştim yani gb le aynımı yoksa bayağı fark ettiriyor mu?

bursaprensi

Üye
hocam ram i bosver sarji iciyor resmen... bu sorun giderilmeden kullanmak mantiksiz diye dusunuyorun cm9 a dondum tekrar...

ozakin70

ozakin70

Üye
hocam ram i bosver sarji iciyor resmen... bu sorun giderilmeden kullanmak mantiksiz diye dusunuyorun cm9 a dondum tekrar...

büyük sıkıntı ozaman zaten şarjı ucu ucuna zor denk getiriyoruz Neyse finali bekliyelim ara yazılım kullanmıcam zate tel ara ürün nedir bu aralar dan çektiğimiz:angry:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
en ahmak cihazlara güncelleme veriyor bu firma yahu anlamıyorum bizim kullandığımız cihaz gingerbread'da bile stabil değilken nasıl ics veya jb güncellemesi almaz aklım almıyor ya

wondermu

Üye
Samsung vermek zorunda arkadaş bu nasıl iş dediğin gibi bu telefonun rami işlemcisi vs kaldırır jb ics neden vermiyo yeni tel alalım diyemi?

bensukru

Üye
daha önce cm 9 kullandım ben cm 10 kullandım ancak bu cm 10.1 modda çok güzel çok seven benim ama görmedim subvay oynuyorum çok güzel donma yapmıyor ilk yüklediğim zamanlarda sarj sıkıntım vardı ilk şarjdan sonra ikinci şarjlı çıkardıktan sonra yüzde 30 dan sonra uyarı vermeden telefon kapandı açtığımda şarj yüzde 0 gösteriyordu birkaç kere şarj ettim aynı sorun devam etti ancak daha sonra vclocworkmoddan açarken wipe batery stats yaptım sildim batarya dosyasını tekrar fulledim şarzı kapattım telefonu bi da sildim tekrar açtım ve şu anda telefonu kullanmadım zamanlarda çok iyi gidiyor şarzı kendi kendine geliyor ancak telefonu kullandım da şarj çok fazla gidiyor.kisacasi cok guzel stabil calisiyor. Ondeki kamerada calisiyor sorunsuz hemde.

eMReSK26

Üye
Bazen görüşme yaptıktan sonra ekran parlaklığı kendiliğinden azalıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

cihansarikaya

Üye
Ben s3 mini alarak cozdum size allah sabir versin

wondermu

Üye

buradan bakin samsung ne kadar süredir bizimle ilgilenmiyor

• Beğen
Tepkiler: oparlayan ve eMReSK26
Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
ve artık sabredemedim CM9'a geçtim. mutluyum huzurluyum :)

wondermu

Üye
arkadaşlar size verdigim bu linkte
samsungun sadece 1 yildir güncelleme verdigini fark ettim yani anlayacaginiz bize 1 yil daha güncelleme vermek zorunda aslinda bir sekilde samsunga baski yapip ics yada jelly bean alabiliriz ama bunun için bütün forumlardaki wonder kullanicilarini galyana getirip samsungun müşteri temsilcisi vs bunun gibi yerlere sikayet etmemiz lazim

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar size verdigim bu linkte
samsungun sadece 1 yildir güncelleme verdigini fark ettim yani anlayacaginiz bize 1 yil daha güncelleme vermek zorunda aslinda bir sekilde samsunga baski yapip ics yada jelly bean alabiliriz ama bunun için bütün forumlardaki wonder kullanicilarini galyana getirip samsungun müşteri temsilcisi vs bunun gibi yerlere sikayet etmemiz lazim

dediğine harfiyen katılıyorum biz enayi değiliz para verdik güncelleme vermek zorunda hakkımız bu bizim 18 ayıda geçti güncellemeyi mecbur vericek

- - - Eklendi - - -

şikayet edelim yazacağımız şeyde bu cihaz gingerbread romda stabil çalışmıyor cihazın güncelleme alması gerekiyor ve firma yaklaşık 1 yıldır cihazla ilgilenmiyor

ilcarnefice

Üye
dediğine harfiyen katılıyorum biz enayi değiliz para verdik güncelleme vermek zorunda hakkımız bu bizim 18 ayıda geçti güncellemeyi mecbur vericek

- - - Eklendi - - -

şikayet edelim yazacağımız şeyde bu cihaz gingerbread romda stabil çalışmıyor cihazın güncelleme alması gerekiyor ve firma yaklaşık 1 yıldır cihazla ilgilenmiyor

İşe yarayacağını pek zannetmiyorum ama umarım dikkate alırlar..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bakın şimdi beyler bizim cihazda msm7x30 bu cihazda aynı

android 4.0 güncellemesi almış

ilcarnefice

Üye
bakın şimdi beyler bizim cihazda msm7x30 bu cihazda aynı

android 4.0 güncellemesi almış

Doğukan kardeşim darısı başımıza diyelim de inş işe yarar..

Üst Alt