[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

veliusta

Üye
İstediğim ayarları yapmadım.Bileniniz var mı?

1- Telefon görüşmesinde sensör ekranı kapatmasın.
2- UYGULAMALAR menüsünün yanındaki WİDGET'LAR menüsünü kaldırabiliyormuyuz?
3- Telefon kilitli iken sağda çıkan kamera menüsünü nasıl kaldırabilirim?

Bir de bu rom'da sanki ses çızıltısı var gibi.Müzik açınca kötü çalıyor.Fark ettiniz mi?

Efendi52

Efendi52

Üye
Merhaba
bu romda orjinal romda olan 3*4 tuşlar yani T9 kullanımı var mı acaba

Colonya

Üye
Merhabalar
Efendi arkadaşın dediği klavye şu normal numara çevirirken çıkan klavyemi oysa touchpal olmadan numara çevirme ekranindaki klavyeyi mesaj yazma ekraninda nasil kullanabilirim.yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

wondermu

Üye
Merhabalar
Efendi arkadaşın dediği klavye şu normal numara çevirirken çıkan klavyemi oysa touchpal olmadan numara çevirme ekranindaki klavyeyi mesaj yazma ekraninda nasil kullanabilirim.yardimlariniz için şimdiden teşekkürler.

TouchPal kur onda T12 var onu dene bu daha kullanışlı ben şahsen T26 kullanıyorum çok hızlı yazabiliyorum bununla

Colonya

Üye
TouchPal kur onda T12 var onu dene bu daha kullanışlı ben şahsen T26 kullanıyorum çok hızlı yazabiliyorum bununla

Touchpal kurmadan olmuyomu mesela bir dosyasi falan olupta system e falan atarak yapabilecegimiz birsey

ilcarnefice

Üye
Touchpal kurmadan olmuyomu mesela bir dosyasi falan olupta system e falan atarak yapabilecegimiz birsey

Hayır android klavyesinde t9 klavyesi ayarı yoktur bildiğim kadarıyla tek yol touchpal veya alternatif bir program yüklemek..

ÇILGINÖMER

Üye
alpha 7 çıkmış. hayırlı olsun.

aryscat

aryscat

Üye
Alpha 7 demekki arco işi yarım bırakmayacak

ilcarnefice

Üye
Alpha 7 demekki arco işi yarım bırakmayacak

Ne olacağı belli değil önceki final sürümlerinde getirdiği güncellemeleri getirmiş sadece buda final sürümünün hiç istemediğim halde yaklaştığını görür gibiyim..

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Alpha 7'de 3.0.XX kerneline geri dönülmüş.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
geliştirici tamamen saçmalamış bu sürümde.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
geliştirici saçmalamamış bu sürümde 3.4x kernelde batarya çok çabuk bitiyordu ve çok şikayet vardı geliştiricimiz eski kernele geri döndü

ilcarnefice

Üye
geliştirici saçmalamamış bu sürümde 3.4x kernelde batarya çok çabuk bitiyordu ve çok şikayet vardı geliştiricimiz eski kernele geri döndü

E peki daha ne kadar gelişir bir fikrin varmı cm9 ve 10 finalinde çıkarttığı güncellemeler gelmiş..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

ilcarnefice

Üye
alpha sürümünde hala yani gelişmeye devam edicek ama arco çok yavaş ilerliyor

Aynen haklısın neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum halbuki geliştireceği tek rom kaldı diğerlerini bitirdi..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Aynen haklısın neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum halbuki geliştireceği tek rom kaldı diğerlerini bitirdi..
hep samsung yüzünden jb sürücülerini paylaşsaydı şuanda stabil sürümü kullanıyor olacaktık

Üst Alt