[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
gencler can sıkıcı bi olay var arama yaparken ses cok az geliyor ama herzaman degil bazen normal bir sekilde calışıyor bazen ses düşüklügü oluyor telefonu acıp kapatınca bir iki arama düzeliyor sonra kafasına göre teeeyyy allaamm ya birde su hys karnel var telefonda

- - - Eklendi - - -

nezaman adam akıllı bi rom olacak merak ediyorum oda biz telefonu müzeye kaldırdıgımızda olur heralde beklicez artık napalım :ağlarım:

ismailozcn

ismailozcn

Üye
gencler can sıkıcı bi olay var arama yaparken ses cok az geliyor ama herzaman degil bazen normal bir sekilde calışıyor bazen ses düşüklügü oluyor telefonu acıp kapatınca bir iki arama düzeliyor sonra kafasına göre teeeyyy allaamm ya birde su hys karnel var telefonda

- - - Eklendi - - -

nezaman adam akıllı bi rom olacak merak ediyorum oda biz telefonu müzeye kaldırdıgımızda olur heralde beklicez artık napalım :ağlarım:

Arama sırasında ses kısma tuşuna bas sonra ses arttırma tuşuna düzeliyor.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
galaxy w devri kapanmıştır

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
rom geliştirmek zor birşey değil linux kullanabiliyorsanız gerisi çok kolay herşey hazırda hızlı ve sınırsız internet ve en az 25 gb hdd boş alan olması gerekiyor

1buçuk senedir programlama yaptığım için linux(ubuntu) kullanıyorum. yardımcı olmak isterim.

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Sdswap nasil yapicaz???
Ayarlarda yok

cihansarikaya

Üye
Windows kullanarak olmazmi ben linux ve mac uyum saglayamadim 14 yildir windows kullaniyorum

ilcarnefice

Üye
Andriodin tanımı yapılırken bile linux tabanlı açık kaynak kodlu mobil işletim sistemi denir o yüzden başka yöntemi yoktur..

ilcarnefice

Üye
1buçuk senedir programlama yaptığım için linux(ubuntu) kullanıyorum. yardımcı olmak isterim.

Aynı şekilde haziran sonundan sonra bende elimden geleni yaparım bende az biraz linux dan anlarım

wondermu

Üye
Son çaremiz bu samsungun stock cm10 yada ics vermesini beklemek arco da yok baska gelistiricide yok suan için piyasada ya bütün galaxy w kullanicilarini ayaklandirip samsunga baski yapmamiz lazim yada bekleyecez sadece birde insan psikolojik olarak bir kere rom vs isine girdimi durmak bilmiyorr aliskanlik:)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
herkesin yeni bir telefon almaya parasi yok olsada yeni android surumu cikti diye telefon almak cok sacma ve aptalca bir durum elimizdeki cihaz gb de bile stabil degil ve guncelleme almasi gereken bir cihaz

cihansarikaya

Üye
arkadaşlar buiid 6 çok fazla sorun veriyor kamera donma gapps sorunu gibi build 5 link lazım yardım bvekliyorum teşşekkür ederim şimdidien

ilcarnefice

Üye

wondermu

Üye
Bir nevi arco da haklı adam samsungun yapmadığı işi tek başına nasıl yapsın samsung dogukan belki önümüzdeki ay verir orta derece cihazlar için güncelleme

-Emre

-Emre

Üye
Olmadı kendimiz yaparız Linux'tan anlayan forumda çok hatta linux için ayrı bölüm actirdilar ben de yaz gelsin ubuntu kurucam pcye

ilcarnefice

Üye
Aynen bende yardımcı olmaya çalışırım

burak_909

burak_909

Üye
Beyler; Touchwi5 kurun kesinlikle tavsiye ediyorum. Şu an kendi telefonumda kurulu fazlasıyla memnunum.

Buyrun Link:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapıldığını anlatıcam boş zamanımda :)

mhmmdbilal

mhmmdbilal

Üye
Build 6 yi yukledim hizli kasmalar cok az ama hala bluetooth sorunu devam ediyor

eren2934

eren2934

Üye
nasıl yapıldığını anlatıcam boş zamanımda :)

Türkçe kaynaklar yok gibi birşey.Anlatırsan çok kişinin duasını alırsın.Aslında çok zor bir şey değil.cyanogenmod githubdan dosya çekiyorsun sonra arcodan kerneli çekiyorsun build ediyorsun.Ama uzun sürüyor.Yanlışmıyım?

Üst Alt