[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
bakın şimdi beyler bizim cihazda msm7x30 bu cihazda aynı

android 4.0 güncellemesi almış

[h=3]CPU speed[/h]
1 GHz

[h=3]Platform Android[/h]

Android™ 4.0 with HTC Sense™ 4

[h=3]Memory[SUP]1[/SUP][/h]

Total storage: 4 GB[SUP]1[/SUP]
RAM: 512 MB
Expansion slot: microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)

bu telefon bizim telden daha düsük < islemci tek cekirdek 1 ghz. bizimki 1.4 1.8 e cikabiliyor o.c ile bu makinayi havada yer!

Berk E.

Üye
Arkadaşlar umudu kesin şu telefondan Samsung vermez bu telefona guncelleme. Kim bilir kac kisi vazgecti bu telefondan Jb veya İcs gelmiyecek diye.

Karamaske1905

Üye
Doğukan hocam böyle konuşmakla olmaz :) Şikayet var sadece Samsung Türkiyeye takılıyor bir işe yaramaz yani.Bizim yapmamız gereken siteye 300 kişi olarak yorum yapmak o zaman patlar :)

ilcarnefice

Üye
Doğukan hocam böyle konuşmakla olmaz :) Şikayet var sadece Samsung Türkiyeye takılıyor bir işe yaramaz yani.Bizim yapmamız gereken siteye 300 kişi olarak yorum yapmak o zaman patlar :)

Uzun lafın kısası işimiz zor :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler asıl bomba burda

bu cihazda 512 mb ram var ve jelly bean almış hiç satılmayan cihaza versin samsung bişe demiyorum

ilcarnefice

Üye
beyler asıl bomba burda

bu cihazda 512 mb ram var ve jelly bean almış hiç satılmayan cihaza versin samsung bişe demiyorum

Al işte ibretlik cihaz :)

Kerim.

Kerim.

Üye
beyler asıl bomba burda

o telefon direk jellybean ile satiliyor.yani wondera guncelleme vermedi diye yeni jb'li 512mb ramli telefon cikartmicak mi?

ilcarnefice

Üye

o telefon direk jellybean ile satiliyor.yani wondera guncelleme vermedi diye yeni jb'li 512mb ramli telefon cikartmicak mi?

Biz kimsenin telefon çıkartmasına birşey demiyoruz doğukan kardeşimiz sadece bizim telefonla kıyaslıyor yani bizde ics veya jb istiyoruz o telefon kaldırıyosa bizim telefon da jb yi kaldırır fakat güncelleme gelmiyor..

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
sistem her zaman aynı bi ürün çıkar belli bi satış rakamını yakalar ve görevi biter şimdi bu telefon son sürümü havada karada kaldırır ama samsungun her zaman her üründe yaptığı şey belli ürün görevini tamamladı bitti. yani burda bu telefondan alacagını aldı Samsung gerisi firma için önemli değil

Kerim.

Kerim.

Üye
Biz kimsenin telefon çıkartmasına birşey demiyoruz doğukan kardeşimiz sadece bizim telefonla kıyaslıyor yani bizde ics veya jb istiyoruz o telefon kaldırıyosa bizim telefon da jb yi kaldırır fakat güncelleme gelmiyor..
arkadaslar guncellemeyi unutun ve custom romlarla devam edin

AndroTürk

Üye
Eğer samsung güncellerse s3 mini yi nasıl satacak güncellemez adamlar custom romlar güzel cm9 ve cm10 finali geldi zaten güzel romlar 10.1 i de şimdi deniyecem.

bensukru

Üye
Valla ne yalan soyliyim diger romlara kiyasla super bu rom. Hic gb ye donmeye niyetim kalmadi. Samsung gir xda ya arcoya bakta yuzun kizarsin bu kadar insani madur ediyorsun. Goruntulu gorusme yok cokta lazm degil onun haricinde sesli aramada sesi bi kademe kisarsam yukseliyor. Bunun haricinde hicbir skkinti yok cook hosuma gitti rom. Eylem yapalim samsunga karsi "wonder kardesligi" adi altinda :P

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
samsungun rom larına ihtiyacımız yok bu yaz interneti bağlattırabilirsem cyanogenmod 10.1 devam edicem söz vermiyorum internet bağlattırabilirsem gerçekten devam edicem samsung yapacaksa bir iyilik jb kodlarını paylaşşın

• Beğen

bensukru

Üye
Birde su goruntulu gorusme kodlarini acik kaynak olarak paylassa super olur en azindan rom gelistirenlere bi faydasi olr. Dogukan takibdeyiz umarim internetini halledersinde gelistirmeye baslarsin.

• Beğen
MeeksTR

MeeksTR

Üye
görüntülü görüşme sorunu çözülmeli, görüntülü arama geliyor açtığımda ne görüntü gidiyor nede geliyor. Klavyeside çok basit ve dil tanıma konusunda zayıf. Onun yerine SwiftKey kullanılsa kusursuz olur. cm9 kullanmadım ama cm10.1 hız açısından çok iyi. Yapilabilirse ayarlar sekmesinin arkaplanı tam Siyah olsa daha canlı durur bence. Birde gereksiz birkaç ayar var uyku modu gibi birde Apollo kalite bakımında sınıfta kalıyor onun yerinede poweramp kullanılmalı. Kamera olarakta Camera Zoom FX tercih edilebilir

ilcarnefice

Üye
samsungun rom larına ihtiyacımız yok bu yaz interneti bağlattırabilirsem cyanogenmod 10.1 devam edicem söz vermiyorum internet bağlattırabilirsem gerçekten devam edicem samsung yapacaksa bir iyilik jb kodlarını paylaşşın

Hocam kusura bakma ama ben sana tek başına yaptırmam benim de hevesim ve yardım etme isteğim var :P

• Beğen
Tepkiler: blackcat67

sonsuz.9955

Üye
yazilim atmak istiyorum yapamadım biri yardımcı olabilir mi

sonsuz.9955

Üye
yazilim atmak istiyorum yapamadım biri yardımcı olabilir mi

Üst Alt