[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
konuşurken ses de kısılma var bu sorunu çözen var mı ?

ilcarnefice

Üye
konuşurken ses de kısılma var bu sorunu çözen var mı ?

gencler can sıkıcı bi olay var arama yaparken ses cok az geliyor ama herzaman degil bazen normal bir sekilde calışıyor bazen ses düşüklügü oluyor telefonu acıp kapatınca bir iki arama düzeliyor sonra kafasına göre teeeyyy allaamm ya birde su hys karnel var telefonda

- - - Eklendi - - -

nezaman adam akıllı bi rom olacak merak ediyorum oda biz telefonu müzeye kaldırdıgımızda olur heralde beklicez artık napalım :ağlarım:

Arama sırasında ses kısma tuşuna bas sonra ses arttırma tuşuna düzeliyor.

Burda

Dejavuex

Dejavuex

Üye
denedim olmuyo malesef yine kısık geliyo bu arama sesini yükseltilcek bişi yok mu?

ilcarnefice

Üye
Şu anda cm9 kullanıyorum malesef elimden birşey gelmiyor

loley00

Üye
sizce su anda bu rom kulanilirmi yoksa biraz daha bekliyeyimmi?

ilcarnefice

Üye
Bana göre iş görsede henüz yeterli değil ama arco da sürüm geliştirmeyi bırakacakmış yani bu son sürüm de olabilir..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bundan sonra telefon alıcaklar iyi düşünsün android falan almayın gidin iphone 5 alın apple desteği kesmiyor sorunsuz bir cihaz ya .

bursaprensi

Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var şu performans ayarlarından işlemciyi ayarlıyoruz ya ben 122 mhz 368mhz ayarlıyorum. hangi i/o scheduler i ayarlarsam ayarlayayım iki uc saat sonra kendi kendine max işlemci hızını 122 ye dusuruyor.

bununla ilgili bilgisi olan varmı?

wondermu

Üye
Arkadaşlar benim bir sorunum var şu performans ayarlarından işlemciyi ayarlıyoruz ya ben 122 mhz 368mhz ayarlıyorum. hangi i/o scheduler i ayarlarsam ayarlayayım iki uc saat sonra kendi kendine max işlemci hızını 122 ye dusuruyor.

No frills CPU kontrol yaZ google play da ara onu kur frekans ayarlarını yap

- - - Eklendi - - -

bundan sonra telefon alıcaklar iyi düşünsün android falan almayın gidin iphone 5 alın apple desteği kesmiyor sorunsuz bir cihaz ya .
Yok samsung demek istedin google varsa işin içinde güncellemede var nexus falan alsınlar

- - - Eklendi - - -

Samsung iyi bir telefon markası olabilir kabul amma ve lakin güncelleme ve müşteri memnuniyeti sıfır hep yeniye yönelik destek eski cihaZlarla hiç ilgilenmiyorlar

systemchi

systemchi

Üye

Bu konuyla ilgili olmayabilir ama işlemci frekansları ile ilgili şunu diyebilirim.Bence min ve max değerlerle oynama.
Sen sarjın az gitsin diye böyle yapıyosun ama telefonunda misal 1024 mhz ile bir görevi 0.5 saniyede yapıyorsa 122 yada 224 mhz de bunu 1-2 saniye arası süreyle yapacaktır ve şarjın aynı gidecektir.
Ayrıca 224 mhz'ye bile alsan bu frekansta telefonda donmalar olabilir,elim yanlışlıkla tasarruf moduna değince telefonu açamadığımı bilirim wipe data yapmıştım işlemci yöneticisi değişsin diye.
Skull kernel yükle işlemci lulzactive, i/o scheduler row olsun ve batarya tasarruf programı olarakta juice defender ultimate yükle extreme modu kullan.

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
Android le alakası yok samsung .

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi kurulum videosu eklendi

systemchi

systemchi

Üye

• Fixedbluetooth MAC address during boot (Çeviri Sonra yapıcam)

lol :D
Çevirisi: Bluetooth açılışı sırasında adres(diğer cihazları) bulma sorunu çözüldü.

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
İki sorum var cevap alabilir miyim?
1) cm9 buna göre daha stabil mi?
2) ve şarj konusunda karşılaştırma nasıl cm9'a göre?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Fiko_Reis

fatihqaz

Üye
Bana hangi internetsiz radyoyu önerirsiniz spirit hariç

ilcarnefice

Üye
sence sabırla 10.1'in yeni sürümlerini beklesem mi yoksa cm9'a dönsem mi?

Bana göre ramazan ayında kullanılabilecek kadar gelişir o zamana kadar ben cm9 öneririm ama arco geliştirmeyi bırakacakmış galiba yani şu andaki sürüm cm10.1 in son sürümü olabilir..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
geliştirmeyi bırakmıyor sadece cm9 ve cm10 final sürümü çıkartıcak kendisi yeni cihaz alana kadar devam edicek galaxy s4 mini alacakmış cihaz ağustosta çıkacakmış dün githubda değişiklikler yapmış bu akşam bi ihtimal ya cm10 yada cm9 final çıkabilir

Üst Alt