ilcarnefice
Üye
nasıl yapıldığını anlatıcam boş zamanımda![]()
Allah razı olsun

nasıl yapıldığını anlatıcam boş zamanımda![]()

konuşurken ses de kısılma var bu sorunu çözen var mı ?
gencler can sıkıcı bi olay var arama yaparken ses cok az geliyor ama herzaman degil bazen normal bir sekilde calışıyor bazen ses düşüklügü oluyor telefonu acıp kapatınca bir iki arama düzeliyor sonra kafasına göre teeeyyy allaamm ya birde su hys karnel var telefonda
- - - Eklendi - - -
nezaman adam akıllı bi rom olacak merak ediyorum oda biz telefonu müzeye kaldırdıgımızda olur heralde beklicez artık napalım![]()
Arama sırasında ses kısma tuşuna bas sonra ses arttırma tuşuna düzeliyor.
Arkadaşlar benim bir sorunum var şu performans ayarlarından işlemciyi ayarlıyoruz ya ben 122 mhz 368mhz ayarlıyorum. hangi i/o scheduler i ayarlarsam ayarlayayım iki uc saat sonra kendi kendine max işlemci hızını 122 ye dusuruyor.
bununla ilgili bilgisi olan varmı?
Yok samsung demek istedin google varsa işin içinde güncellemede var nexus falan alsınlarbundan sonra telefon alıcaklar iyi düşünsün android falan almayın gidin iphone 5 alın apple desteği kesmiyor sorunsuz bir cihaz ya .
Arkadaşlar benim bir sorunum var şu performans ayarlarından işlemciyi ayarlıyoruz ya ben 122 mhz 368mhz ayarlıyorum. hangi i/o scheduler i ayarlarsam ayarlayayım iki uc saat sonra kendi kendine max işlemci hızını 122 ye dusuruyor.
bununla ilgili bilgisi olan varmı?
İki sorum var cevap alabilir miyim?
1) cm9 buna göre daha stabil mi?
2) ve şarj konusunda karşılaştırma nasıl cm9'a göre?
sence sabırla 10.1'in yeni sürümlerini beklesem mi yoksa cm9'a dönsem mi?1-bence stabil
2-şarj cm9 a göre kötü
sence sabırla 10.1'in yeni sürümlerini beklesem mi yoksa cm9'a dönsem mi?