[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
şimdi kardeşim bizim tel(galaxy w ) adreno 205 gpu içerir ve her gpuda olduğu gibi bu gpununda sürücüsü(driver) vardır ve güncel sürücüler(driver) oyun performansını ve antutu sonuçlarını artırır

qualcomm firması adreno sürücülerini güncelledi ancak bu güncel sürücüler herhangi bir romda çalışmıyorlar ancak ion destekli romlarda ve kernellerde çalışabiliyorlar

arco'nun 4.2.2 romuda şimdiki yeni arsradunun cm10.2 alpha 2 romuda ion destekli değiller

bu sebepten her ikiside eski adreno sürücülerini taşıyorlar

ancak arsradu galiba cm10.2 romunun ileriki versiyonlarında ion desteği ekleyecek. bu da güncel adreno sürücülerinin çalışacağı anlamına gelirki yine bu oyun performansında ve antutu 2d & 3d score'larında artış sağlayacaktır

ion desteği nedir ion hafıza yönetim şeklidir ve buna genelde "ion memory allocator" denir.aslında bu ion meselesi baya karmaşık üst düzey android bilgililer ancak bunu tam olarak anlayabilir ki ben googlede o kadar araştırmama rağmen az bi ingilizceyle çok az bişeyler anladım
Anladım dostum yazmış anlatmışsın zahmetin için eyvallah.

DDPROG

Üye
İon kernel için galaxy w ın kaynak kodları gerekmiyormu?

Ultraviolett07

Üye
Beyler bu roma ne zaman günceleme gelir ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hiç belli olmaz kardeş hiç ummadığın zaman bile güncelleme gelebilir.

Ultraviolett07

Üye
Eyvallah beyler kontrolleri günlük yaptımda en azından telefonumu 1 kere güncelleyim ne 2.3.6'da güncelleyebildim ne de cyanogen da :D

sir mordred

sir mordred

Üye
evet arkadaşlar aşağıdaki uygulamayla kameradaki yeşil ekran(yeşillenme) sorunu çözülmüş bulunmaktadır indirip kurabilirsiniz:

ozakin70

ozakin70

Üye
evet arkadaşlar aşağıdaki uygulamayla kameradaki yeşil ekran(yeşillenme) sorunu çözülmüş bulunmaktadır indirip kurabilirsiniz:

Ewt gayet iyi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
çok iyi teşekkürler

Ultraviolett07

Üye

Eline sağlık...

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
bendede yeşil ekran(yeşillenme) sorunu var.. kurulumu nasıl yapabilirim

Son düzenleme:

Podcast

Üye
Diğer kamerayı silme imkanımız varmıdır acaba direk galeriye bağlı olduğu için galeride siliniyo ayrı bi app yok sanırım yada ben bulamadım :(

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Kalsın boşver silme

tarık_07

Üye
Diğer kamerayı silme imkanımız varmıdır acaba direk galeriye bağlı olduğu için galeride siliniyo ayrı bi app yok sanırım yada ben bulamadım :(
Titanium backup ile silebilirsin.

sir mordred

sir mordred

Üye
cm10.1 beta 1 kullanan arkadaşlar bi sorum olacaktı google play storedan indirdiğim "barcode scanners" uygulaması bende çalışmadı deneyeniniz varmı? sizde çalışıyormu? cevaplarınız için teşekkürler

bayfeat

bayfeat

Üye
link ölüüüü kardeş

Aalparslan

Üye
Beyler forumxda daki arco'nun CM 9 final sürümü linki gitmiş elinde olan birisi bunu upload edebilirmi?

Son düzenleme:
HeroMR

HeroMR

Üye
Arco'nun goo.im hesabı kapandı. (Goo.im developerlar için ücretli host alanı sağlayan bir yer) her halde ücreti ödeyemedi veya unuttu arco :D Tabi doğal olarak arco'nun tüm linkleri gitti bu da bir faciaya neden oldu denebilir. (CWM, CM9, CM10, CM10.1) bunların hepsinin son sürümleri tekrar upload edilse de eski sürümler artık öldü denebilir.

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
radyo varmı kardeşim..:thumbup:

Üst Alt