[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

stackbyte

stackbyte

Üye
deneyelim madem öyleyse ram kullanımı da önemli tabi inşallah daha iyi olur

tarık_07

Üye
Kullanıp test edenler, kullanım anelizi yaparsa sevinirim. Birde arkadaşlar beta yerine, neden final olmadı hiçbirsorun yok yazıyor rom bilgilerinde?

Son düzenleme:
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler :D en çok merak ettiğim bir şey vardı siz kurup deneyenler bi baksanıza 720p de video çekerken 30 fps veriyormu

stackbyte

stackbyte

Üye
blackcat sen değiştirdin mi telefonu ?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
evet değiştirdim

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3

stackbyte

stackbyte

Üye
kullanan yorum yazsın ya :D

bilen19

bilen19

Üye
Arco sağolsun. Buyuksun. Fazla merakiyi degil hemde egoyu tatmin etmek icin. Ram kullanimi hic birsey kurmadan silmeden 150 bos arkadaslar. Kullandikca yazicam.

sir mordred

sir mordred

Üye
Kullanıp test edenler, kullanım anelizi yaparsa sevinirim. Birde arkadaşlar beta yerine, neden final olmadı hiçbirsorun yok yazıyor rom bilgilerinde?

bu bizim için iyi haber demektir ayrıca hala daha sorunlar var örneğin movie editör telefonu donduruyor ve reset attırıyor

ayrıca beta 2 olması şunu gösteriyor bundan sonra belki beta 3 olur veya release candidate 1 olur ondan sonrada final çıkabilir(yani en azından 2 yeni rom daha göreceğiz) arco herhalde yeni güncellemeler yapmayı planlıyo

şununda müjdesini vereyim arco yakında cm11 yapacak(ama xda'da hadidjapri şuan zaten romu geliştiriyor bu demektirki romu arkaplandan desteklicek fikrimce)

tarık_07

Üye
bu bizim için iyi haber demektir ayrıca hala daha sorunlar var örneğin movie editör telefonu donduruyor ve reset attırıyor

ayrıca beta 2 olması şunu gösteriyor bundan sonra belki beta 3 olur veya release candidate 1 olur ondan sonrada final çıkabilir(yani en azından 2 yeni rom daha göreceğiz) arco herhalde yeni güncellemeler yapmayı planlıyo

şununda müjdesini vereyim arco yakında cm11 yapacak(ama xda'da hadidjapri şuan zaten romu geliştiriyor bu demektirki romu arkaplandan desteklicek fikrimce)
Movie editörü kimsenin kullanacağını düşünmüyorum, peki başka sorunlar varmıdır acaba?

aJHier

aJHier

Üye
acaba buna AC!D Audio Engine 8.2 , Bravia Engine 2 kurabliyormuyuz?? yada turbo boost

yarenefe

Üye
Romu deneme amaçlı kurdum.. Ve kısa sure baktim.

1. Acilis hizlanmis ve dogal olarak kisa surede aciliyor. .

2. Oyunlarin acilis hizi artmis subwayi kasmadan oynadim fakat gta s.andreas ve angry bird go da hata vererek kapandi.

3. Kamera yesil sorunu kalkmis.

4. Antutu benchmark sonucu 6320 cikti.

Şimdilik bu kadar...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ozakin70 ve bayfeat
genco15

genco15

Üye
Beyler biriniz farkli bi siteye upload eder misiniz romu dunden beri indirmeye calisiorum ama yarida kaliyor hep

bayfeat

bayfeat

Üye
Gaps ionun içinde mevcutmu ? yoksa gapsı bizmi flaşlıyoruz

Qubar12

Üye
Hocam spirit fm unlocked indiriyorum band kısmına geliyorum ama türkiye yok North america ve 2-3 tane degısık kısımlar var hepsini denedım ama radyo calısmıyor cızırtılıyo geliyor neden ?

stackbyte

stackbyte

Üye
ben kurdum kasma yaptı ne iş anlamadım android 4.1.2 daha iyi geliyor bana ya :Saslında 4.0.4 daha iyi ama uygulamaları değiştiriyorlar kaldırmaya başlamışlar 4.0.4 desteklemediği uygulamalar çıkmış güncelleniyorlar sonra kaldırmıyor :(

sir mordred

sir mordred

Üye
Hocam spirit fm unlocked indiriyorum band kısmına geliyorum ama türkiye yok North america ve 2-3 tane degısık kısımlar var hepsini denedım ama radyo calısmıyor cızırtılıyo geliyor neden ?

internetten biraz araştır spirit fm'in eski versiyonlarından birini indir
ben kurdum kasma yaptı ne iş anlamadım android 4.1.2 daha iyi geliyor bana ya :Saslında 4.0.4 daha iyi ama uygulamaları değiştiriyorlar kaldırmaya başlamışlar 4.0.4 desteklemediği uygulamalar çıkmış güncelleniyorlar sonra kaldırmıyor :(

4.0.4 ü hiç kullanmadım çünkü her zaman android versiyonu en yüksek romu kullandım nedenini sorarsanız örneğin android 4.3 ile birlikte TRİM desteği geldi bu destekten önce hepiniz belki tecrübe etmişsinizdir telefonu biraz oynadıktan sonra(yani uygulama oyun yükleyip kaldırdıktan sonra) telefon yavaşlardı ama TRİM ile belirli bir zaman sıklığında android yazılımı telefondaki tüm dosyaları tarıyor ve artık dosyaları.bulup otomatik siliyor böylelikle yavaşlama olmuyor ondan sonra android 4.4 ile ART 'ı kullanabiliyoruz ve ART sayesinde oyunların açılış süresi yarı yarıya düşüyor ve dalvik çalışmadığı içinde cpu fazla işlem yapmıyor böyleliklede daha fazla batarya performansı alabiliyoruz l

son olarak arco ION ile adreno sürücülerini güncelledi bu da daha iyi bir oyun performansı demek ayrıca ben romu kurdum ve biraz hızlanma hissettim

• Beğen
Tepkiler: blackcat67
aryscat

aryscat

Üye
Kamera yeşil ekran sorunu gitmiş , flash video ların dalga dalga karışması düzelmiş. 720p video çekiminde takılma yok denecek kadar azalmış. Şimdilik bukadar.

Üst Alt