[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Belli oluyor hocam tüm konulara bakarsanız sadece sizin konuştuğunuz yerlerde kavga çıkıyor gereksizmişim git sor bakayım şu ana kadar yardım ettiğim hangi kişiler mutsuz kalmış senin yüzünden telefonuma şu oldu diye bela okumuş ? Konuştuğunuz laflara dikkat edin görende sanırki büyük geliştirici.

• Beğen
Tepkiler: Neagf

HeroMR

HeroMR

Üye
Belli oluyor hocam tüm konulara bakarsanız sadece sizin konuştuğunuz yerlerde kavga çıkıyor gereksizmişim git sor bakayım şu ana kadar yardım ettiğim hangi kişiler mutsuz kalmış senin yüzünden telefonuma şu oldu diye bela okumuş ? Konuştuğunuz laflara dikkat edin görende sanırki büyük geliştirici.

Benim sadece yazdigim bu konuda kavga var oda senin gereksizligin yuzunden.

Neagf

Üye
Aha :D birde savasi benim actigimi idda ediyor senin gibilerde beni delirtiyor direk icinizde bir fesatlik var yardim edersek reklam elestirirsek kiskanma...

Soyledigim gibi:
"Bir isi bilen yapar, bilmeyen elestirir."
Sen ipromehi eleştirdin. Ama ben bilgiliyim diyorsun. Ne iş? :D

• Beğen
Tepkiler: NovaTR14
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Alın ROM unuzu başınıza çalın o zaman kendinizi bilmiş sanıyorsunuz. Neagf hocamın dediği gibi burdaki tek gereksiz kişi sizsiniz. Seviyesiz insanların seviyesinede daha düşülmez neagfy hocam.

• Beğen

Neagf

Üye
Alın ROM unuzu başınıza çalın o zaman kendinizi bilmiş sanıyorsunuz. Neagf hocamın dediği gibi burdaki tek gereksiz kişi sizsiniz. Seviyesiz insanların seviyesinede daha düşülmez neagfy hocam.
Aynen hocam. Boşver...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kardeşim iyimisiniz rom konusu bu kavga çıkarmayın

HeroMR

HeroMR

Üye
Tamam gereksizim demek sen gelen herkese cm10.1 kurdur. Turk kardesimdir destek oliyim turklerde bu ise girsin diye geldim arkamdan bicaklandim.

Neagf

Üye
HeroMR

HeroMR

Üye
Suanda sana lafimi koyar terkederdim bu forumu ama sadece senin gereksizligin yuzunden baskasi da desteginden olmasin diye gidiyorum.

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ben kime ne kurcağını söylemem hangisini kuracaksa o konuda yardımcı olurum. Laf koyulmakla adam olunmuyor bu dünyada işte

• Beğen
HeroMR

HeroMR

Üye
Adam romun gorselligini begenmedim dedi yardim ettim alternatif gosterdim bana reklam yapiyor dediniz. Adama da baska alternatof gostermediniz kisacasi yaptiginiz su:

MRhero: ozaman bunu kurbdhaa gorsel
Adamin teki: reklam yapma
Sen: rom boyle kullancaksan kullan kullanmayacansan s*tr git. Mrhero sende reklam yapma.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler neyin kavgasını yapıyorsunuz yakışmıyor konuyu kirletiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve HeroMR
HeroMR

HeroMR

Üye
beyler neyin kavgasını yapıyorsunuz yakışmıyor konuyu kirletiyorsunuz.

Katiliyorum. Benim kavga cikarmak gibi bir amacim yok ama hemen kavga cikariyor ve kotu yaklasiyorlar yardimci olmak istiyorum hemen reklsm diyorlar...

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Ben de diyorum ki konuyu çarpitan o. Cm10.1 konusunda kendi cm9 romumun reklamini yapti. Hadi git onu alintila.
Bana emri baki konuşma en son sen yazmışsın seni alıntıladım

HeroMR

HeroMR

Üye
O Neagf reklam olarak goruyor. Ben sadece yardim etmek istedim. Reklamlarin bir kazanci olur ben burda ugrasmis cikarsiz rom yapmisim bana reklam diyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
samsung şuan sadece kamera kodunu paylaşsa o bile yetecek lafta geliştiriciye destekliyorlar hani aq nerede destek aylardır mesaj atıyorum at kafalılara bana 2.3.6 en güncel sürüm deyip kesip atıyolar biz sanki bilmiyoruz en son sürümübir sonraki telefonum ya nokia lumia 520 veyatta alcatel one touch star ( Jelly Bean Var üstelik 512 mb ram var )

Üst Alt