Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

cesares_

Üye

:)

- - - Eklendi - - -

Bu arada şarjı az gidenler şu konuya göz atın derim
http://www.maxicep.com/android-cihaz-destek/android-batarya-kalibrasyonu-793998.html :ok2:
Bence de o konuya iyice göz atıp oltaya gelmesinler.Ben batarya konusunda gerekli açıklamayı yaptım.Batarya kalibrasyonu dediğin olay sıkmaca haber.Kusura bakma ama...

- - - Eklendi - - -

ya arkadaşlar size zahmet yükediyseniz bi kaç screenshot paylaşın.görelim.değişiklikler neler.mesela arayüz.kilit ekranı.sesler.bildirim çubuğu v.s. neler değişmiş.pac rom ve cm 10.1 kuran arkadaşlar sizden ricam.paylaşımlarınızı bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: serihan
53cc

53cc

Üye
S3 mini için stok rom 4.1.2 nerden temin ederim? Nasıl yükler ve ilk orjinal haline getirebilirim? Cwm nasıl yüklenir? Öncesinde gio kullanıyordum. Bu işler Odin ile çok kolaydı. Buradaki konular çok dağınık ve takibi çok zor. :eek:

Samet.25

S3 mini için stok rom 4.1.2 nerden temin ederim? Nasıl yükler ve ilk orjinal haline getirebilirim? Cwm nasıl yüklenir? Öncesinde gio kullanıyordum. Bu işler Odin ile çok kolaydı. Buradaki konular çok dağınık ve takibi çok zor. :eek:

Cwm custom rom yüklemek için,sen stock rom yüklemek istiyosun bu yüzden senin cwm ile işin yok,stock rom için burdan indir. Odin i aç zip içindeki tar.md5 uzantılı dosyayı odin den pda bölümüne yerlestir start tusuna bas hem unroot hemde fabrika çıkıslı haline gelmiş olur.

rar : w w w.syorulmaz. com boşlukları birleştir

LordSeco35

Üye
arkadaşlar bunu nasıl yükleyeceğim ayrıntılı bilgi verir misiniz? önceden odin ile falan yüklemiştim 4.1.2 yi bunu nasıl yükleyeceğim?

Samet.25

arkadaşlar bunu nasıl yükleyeceğim ayrıntılı bilgi verir misiniz? önceden odin ile falan yüklemiştim 4.1.2 yi bunu nasıl yükleyeceğim?

Cm romunu yukluceksen odin ile değil recovery moddan flaslican yani 1. Sayfadaki indirme linkinden cm yi indir gapps i indir sdcard a at teli kapat açarken ses açma home power tuşuna basarak ac recovery menüsü gelecek karsina ordan wipe data cache yap adventec dan wipe dalvik cache yap sonra install chose sdcard a tikla indirdiklerini hafiza Kartina attiysan choose extsdcard i sec oradan önce cm yi sec yuklenince gapps i sec reboot system e tikla

53cc

53cc

Üye
Teşekkürler samet hocam :rolleyes:
Yanlıx cihazdaki orjinal romun ana bant sürümü vermiş olduğunuzdan farklı (XXAMB4). Amacım bir custom rom yüklemek. Ama bir sorun olursa official roma geri dönmekti. Gio da uygun materyallerim vardı. Froyo ya geri dönmek CWM den custom rom yüklemek vs sorun değil. Tek sorun orjinal ve unrootlu haline nasıl dönebileceğimdi. Verdiğin link işime yarar ama ana bant sürümleri farklılığı sorun çıkarır mı emin olamadım. :eek:

serkancan2010

Üye
rootlumu rom kardeş

Samet.25

Teşekkürler samet hocam :rolleyes:
Yanlıx cihazdaki orjinal romun ana bant sürümü vermiş olduğunuzdan farklı (XXAMB4). Amacım bir custom rom yüklemek. Ama bir sorun olursa official roma geri dönmekti. Gio da uygun materyallerim vardı. Froyo ya geri dönmek CWM den custom rom yüklemek vs sorun değil. Tek sorun orjinal ve unrootlu haline nasıl dönebileceğimdi. Verdiğin link işime yarar ama ana bant sürümleri farklılığı sorun çıkarır mı emin olamadım. :eek:

Hicbir sorun cikarmaz merak etme ana bant surumu o kadar önemli değil sadece stock romda dikkat edilmesi gereken nokta telefonunun stock romunu indirmek yani telefonun i8190 ise i8190 in romunu indircen i8190n i8190l nin filan romunu indirmicen ben ilk yüklerken ana banta filan bakmadim bile .d

53cc

53cc

Üye
Model numarasında yazan değer yeterli midir?
Sanırım ana bant numarası ülkeleri dmgruplabak için konulmuş bir etiketden ibaret. Söylediğiniz gibi model numarası asıl önemli olanı.

Samet.25

Model numarasında yazan değer yeterli midir?
Sanırım ana bant numarası ülkeleri dmgruplabak için konulmuş bir etiketden ibaret. Söylediğiniz gibi model numarası asıl önemli olanı.

Evet en önemli nokta model no gerisini boşver

sanal hacker

sanal hacker

Üye
samsung thacwizd olsaydı görüntüsü daha ii olurdu ama buda idare eder teşekür

Samet.25

samsung thacwizd olsaydı görüntüsü daha ii olurdu ama buda idare eder teşekür

Touchwiz un apk sini netten bul yükle titanyum backup ile sistem uygulaması yap bu kadar .d ama nova launcheri tavsiye ederim bu roma çok guzel oluyo

LordSeco35

Üye
arkadaşlar telefon kapalıyken şarj etmek isterken telefonu otomatik açıyor napmak lazım?

Samet.25

arkadaşlar telefon kapalıyken şarj etmek isterken telefonu otomatik açıyor napmak lazım?

Acikken şarj etcen mecbur bi çaresi yok onun arama gelmesin diye filan kapatiyosan uçak moduna al

serihan

serihan

Üye
maclaw olmayan sürümleri denemeyin!

karasubasi

karasubasi

Üye
arkadaşlar bi yardımcı olursanız sevinirim rehberi içe aktaramıyorum sim kartında içe aktarılcak bişey bulamadı diyor

serihan

serihan

Üye

Üst Alt