Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

emrh77

emrh77

Üye
Yorumlara baktimda çoğu kişi sorun var demiş doğru yukleyememis olabilirsiniz bende dun yukledim şimdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim çok seri bi ROM

samet unroot yapmayı biliyor musun

- - - Eklendi - - -

bende çalıyo hatta sabah ark uyandırdı çaldıdararak

lale63

lale63

Üye
Ya roma laf edenleri olduresim var super ama sarjin anaso agliyor 30 dkda %70 e indi sadece google chromede geziyordim yani :)

• Beğen
Tepkiler: smh60

Samet.25

Ya roma laf edenleri olduresim var super ama sarjin anaso agliyor 30 dkda %70 e indi sadece google chromede geziyordim yani :)

Bende normal gidiyor 45 dk filan online oyun oynadim telde gezindim yüzde 20 filan gitti

Samet.25

Ama dmodv6 da 16 17 saat gidiyor.romun yapimcilari kabul etti zaten sarj sorununu

Bu romdaki stabillik ve hiz hic bi romda yok şuan cm romlari en iyi romlardir benim icin stabillik ve hiz önemli şarj da yeterli senin için hangisi önemliyse onu sec herşeyi tam anlamıyla mükemmel bi ROM zaten bulamassin

lale63

lale63

Üye

Bu romdaki stabillik ve hiz hic bi romda yok şuan cm romlari en iyi romlardir benim icin stabillik ve hiz önemli şarj da yeterli senin için hangisi önemliyse onu sec herşeyi tam anlamıyla mükemmel bi ROM zaten bulamassin

Iste roma laf yok ama sarj sorun valla ikisinin bi arada oldugu bi rom yokmu yaw

cavci7

Üye
Şebeke bende de yok.Telefon çalıyor görülüyor ama ses yok.aynı zamanda arama da yapmıyor.Bende orjinal roma geri dönmek zorunda kaldım.

Samet.25

Bende daha öyle bi sorun olmadi ins olmaz romu çok sevdim

best1905

best1905

Üye
turkcell demi böyle yaıor acaba sizin hat ne

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
avea - vodafone denendi

best1905

best1905

Üye
turkcell deneyen yazzın arkadaşlar

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Olsa denerdim bi arkadaştan alıp denerim belki kardeşim

best1905

best1905

Üye
romu yeniden kurdum haydi bismillah çalışır inşallah

- - - Eklendi - - -

yine aramıyor nalet olası şey güncellemeyi bekleyeceğim mecbur turkcell denmi acaba bu deneyince haber verirseniz sevinirim

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Final bu

- - - Eklendi - - -

Bak root falan herşeyi kaldır stock 4.1.2 kur tel ilk eline geçmiş gibi ondan sonra dene belki çözülür

best1905

best1905

Üye
çözüldü maclawdan romu yeniden indirdi,m çözüldü güncelleme gibi bişey gelmiş ilk yüklediğimin ism 20130801 di şimdikinin sonunda _2 var

- - - Eklendi - - -

rom çıkar çıkmaz yüklemiştim ben

• Beğen
Tepkiler: emrh77
emrh77

emrh77

Üye
çözüldü maclawdan romu yeniden indirdi,m çözüldü güncelleme gibi bişey gelmiş ilk yüklediğimin ism 20130801 di şimdikinin sonunda _2 var

- - - Eklendi - - -

sen biliyon bu işi be =)

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Çok sevindim kardeşim :)

Üst Alt