karasubasi
Üye
benim cm de anlamadigim telefonu kullanirken oyun oynarken nette gezerken sarj fazla gitmiyo tuslari kilitledigim hizli hizli iniyo .d
Rezilliğinde bu kadarı gardaşım bu cm her yerde aynı

benim cm de anlamadigim telefonu kullanirken oyun oynarken nette gezerken sarj fazla gitmiyo tuslari kilitledigim hizli hizli iniyo .d

S3 mini kullanıcısının da bi alternatifi yokRezilliğinde bu kadarı gardaşım bu cm her yerde aynı![]()
artık bayramdan sonraya kaldık belki güzel bi şeyler çıkar :rolleyes:S3 mini kullanıcısının da bi alternatifi yokartık bayramdan sonraya kaldık belki güzel bi şeyler çıkar :rolleyes:
dmod la idare edecem yorumlarda 1 kişinin bile kötü demediği bi rom çıkana kadar
yoksa s4 miniye kayarım yawaştan 
Yok ya sanmıyorum adamlar hangi birine yetişsin bi torba androd model vardmod la idare edecem yorumlarda 1 kişinin bile kötü demediği bi rom çıkana kadar
yoksa s4 miniye kayarım yawaştan
![]()
olmadı bi nexus alırız artık
ama 4.2 ve ya 4.3 gelirse destek verirler 
Öyle bir rom baya zorolmadı bi nexus alırız artık
ama 4.2 ve ya 4.3 gelirse destek verirler
![]()
Bildiğim kadarıyla gelcek son yazılım 4.2 olcak bi sitede okumuştum .

İnşallah 4.2yle daha güzelleri gelir![]()
Şöyle bir rom olsa
1-dmod v6 gibi arayüz
2-cm gibi bildirim çubuğu yada kilit ekranı
3-halo bildirim sistemi![]()
![]()
Aslında zor olmasa gerek yazılım yapmak öğrenecen işin ilmini kendi sistemini kendin özelleştircen 
Aslında zor olmasa gerek yazılım yapmak öğrenecen işin ilmini kendi sistemini kendin özelleştircen
![]()
ya da Türk olacak istediğin gibi anlaşacaksın

Aynen istediğin gibi yapacaksınya da Türk olacak istediğin gibi anlaşacaksın
![]()
![]()
Bu arada bütün maxicep üyelerinin ramazan bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olması dileğiyle . . . .Cm 10.1 Romunun Telefonda Nasil Gorundugunu Ne Gibi Ayarlarin Oldugunu Gostermek Amacli Bi Video Hazirladim Merak Eden Arkadaslar Burdan Bakip İclerine Sinerse Yukleyebilir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBayraminiz Kutlu Olsun Bu Arada![]()
Senn de bayramın kutlu olsun 
Eyvallah hocam ilaç gibi geldi vallaSenn de bayramın kutlu olsun
![]()

isine yaradiysa ne mutlu![]()
hocam bi de bu mesaj bölümüyle alakalı screenshot koyabilir misin acaba ?Çok güzel olmuş ellerine sağlıkhocam bi de bu mesaj bölümüyle alakalı screenshot koyabilir misin acaba ?
bunu diyosun sanirim ?
dikkatimi çekti ilk sayfada ki sslerde menüde file manager var dili türkçe yapsak bile aynı mı oluyor ?Aynen hocamdikkatimi çekti ilk sayfada ki sslerde menüde file manager var dili türkçe yapsak bile aynı mı oluyor ?
ben cm ile gelen file manageri kullanmiyom markette file manager uygulamasi var onu kullaniyom hem turkce hemde cok kullanisli cm ninki karisik geldi baba sildim onu titanium backup ile markettekini koydum
bi el atalım ya 
Çok kararsızım beklesem mi bilemedim illusion rom var o da gelişecek dediler![]()
bi el atalım ya
![]()
cm yi yukle kullan bence cm den iyi rom kolay kolay cikmaz ciksada hatali cikiyo hepsi ben cm yi bi yukledim bida kolay kolay birakmam .d sonucta en iyi custom rom her telefon icin bide boyle sorunsuz cm zor bulunur
Haklısın hocam da bu sefer batarya sorunu ortaya çıktı ?