gkhan136
Üye
Fulll working
Arkadaşlar bu PAC romu da çok güzel ben CM yi beğendim fakat zevk meselesi![]()
Kardeş arama falan yapıyo mu ? Denediysen kasma durumu nasıl ?
Fulll working
Arkadaşlar bu PAC romu da çok güzel ben CM yi beğendim fakat zevk meselesi![]()
Kardeş arama falan yapıyo mu ? Denediysen kasma durumu nasıl ?
ben denedim hala arama sikintisi var kasma sikintisi var xda linkinden indirdim ben arkadas baska yerden indirmis ise bilmem

O zmn güncellenmesini bekleyeceğiz demek ki cm ye devam. Şu Paranoid de iyi gibi ancak arama onda da yokmuş. Halo meselesi yüzünden sırf bu merak![]()

Net hızı bana göre aynı

hocam peki maclaw ın yaptığı son pac rom hakkında bilginiz var mı ?![]()
ama google play için recovery moddan gapps ı flasladım ve bi kaç programımı yükledim . Sonra cm nin kulak kuyruk süzüldü yavaştan 
Ben denemedim ama bence hem güzel performans hemde görsellik açısından en ideal dmod v6 diyorum . Dmodda kasan ağır bi tema vardı cm dede denedim farkedecekmi diye ondada kastı . İlk defa cm yükledim ama pek iç açıcı olmadı . Ha oyun performansı çok yüksektir belki denemedim ona lafım yok .aslında cm yi ilk yüklediğimde baktım tel uçuyor dedim noluyorama google play için recovery moddan gapps ı flasladım ve bi kaç programımı yükledim . Sonra cm nin kulaklarını kuyruk süzüldü yavaştan
![]()

Dmod v6 nın görünümü bnm de hoşuma gidiyor ama onda da ek özellik yok hiç :confused: karar veremedim bi türlü cm de türkçeleşme sıkıntısı var cok kararsızım yardım![]()
Bilmiyorum ama hani cm deki gibi bildirim çubuğu gibi değil sonra kamera farklı gibi
aynen bende halo yu ilk o romda gordum ilk basta ne oldugunu anlamadim sonra anladim acayip bisey cogu kisi o yuzden istiyo zaten![]()
Dmod sürekli tele reset atıyodu o yüzden buna geçtim ram kullanımıda çok fazla

Halo dediğiniz nedir acaba?

Halo dediğiniz nedir acaba?