Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Kardeş arama falan yapıyo mu ? Denediysen kasma durumu nasıl ?

ben denedim hala arama sikintisi var kasma sikintisi var xda linkinden indirdim ben arkadas baska yerden indirmis ise bilmem

gkhan136

gkhan136

Üye

ben denedim hala arama sikintisi var kasma sikintisi var xda linkinden indirdim ben arkadas baska yerden indirmis ise bilmem

O zmn güncellenmesini bekleyeceğiz demek ki cm ye devam. Şu Paranoid de iyi gibi ancak arama onda da yokmuş. Halo meselesi yüzünden sırf bu merak :)

Samet.25

O zmn güncellenmesini bekleyeceğiz demek ki cm ye devam. Şu Paranoid de iyi gibi ancak arama onda da yokmuş. Halo meselesi yüzünden sırf bu merak :)

aynen bende halo yu ilk o romda gordum ilk basta ne oldugunu anlamadim sonra anladim acayip bisey cogu kisi o yuzden istiyo zaten :)

gkhan136

gkhan136

Üye
Baya ilginç ve güzel gözüküyordu videolar da :) keşke geliştiriciler ne zaman çıkacağına dair haber verse romlarda :confused:

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar yüklemeyen arkadaşlara bilgi olsun diye söylüyorum . Bazı yerler hala ingilizce türkçe tam destek yok . Kontrol ettim hızlı ama dmod a göre öyle fazlada fark yok yüzde 20 falan daha hızlı . Konuşurken karşıdakinden az ses geliyor . Bide rehber gidince benim dmoda tekrar döndüm . Dönene kadarda baya uğraştım . Bide cm de teli şarja taktım nedendir bilmem şarş çok yavaş doluyor . Anlayacağınız bence dmod daha iyi derim . . . msjlaşma arayüzü kötü wifi de olsun mobilveride olsun dmoda göre net hızıda yavaş biraz ..

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Net hızı bana göre aynı

karasubasi

karasubasi

Üye
hocam peki maclaw ın yaptığı son pac rom hakkında bilginiz var mı ?:hmmm

Ben denemedim ama bence hem güzel performans hemde görsellik açısından en ideal dmod v6 diyorum . Dmodda kasan ağır bi tema vardı cm dede denedim farkedecekmi diye ondada kastı . İlk defa cm yükledim ama pek iç açıcı olmadı . Ha oyun performansı çok yüksektir belki denemedim ona lafım yok .aslında cm yi ilk yüklediğimde baktım tel uçuyor dedim noluyor :) ama google play için recovery moddan gapps ı flasladım ve bi kaç programımı yükledim . Sonra cm nin kulak kuyruk süzüldü yavaştan :)

gkhan136

gkhan136

Üye
Ben denemedim ama bence hem güzel performans hemde görsellik açısından en ideal dmod v6 diyorum . Dmodda kasan ağır bi tema vardı cm dede denedim farkedecekmi diye ondada kastı . İlk defa cm yükledim ama pek iç açıcı olmadı . Ha oyun performansı çok yüksektir belki denemedim ona lafım yok .aslında cm yi ilk yüklediğimde baktım tel uçuyor dedim noluyor :) ama google play için recovery moddan gapps ı flasladım ve bi kaç programımı yükledim . Sonra cm nin kulaklarını kuyruk süzüldü yavaştan :)

Dmod v6 nın görünümü bnm de hoşuma gidiyor ama onda da ek özellik yok hiç :confused: karar veremedim bi türlü cm de türkçeleşme sıkıntısı var cok kararsızım yardım :(

karasubasi

karasubasi

Üye
Dmod v6 nın görünümü bnm de hoşuma gidiyor ama onda da ek özellik yok hiç :confused: karar veremedim bi türlü cm de türkçeleşme sıkıntısı var cok kararsızım yardım :(

Ek özellik derken neyi kastettin anlamadım . Mesela dmodda arayıp bulamadığın özellik nedir ?

gkhan136

gkhan136

Üye
Bilmiyorum ama hani cm deki gibi bildirim çubuğu gibi değil sonra kamera farklı gibi

karasubasi

karasubasi

Üye
Bilmiyorum ama hani cm deki gibi bildirim çubuğu gibi değil sonra kamera farklı gibi

Valla sen bilinde kardeş dmod bence . Hem cm de film açtım tam ekran yapma yok ekran çevirmeyi aktifleştirmedikçe tam ekran bile yapamıyon . O video playerle halledilir diyeceksin ama aynı anda video ekranını küçültüp başka işlemler yapma gibi şansında yok cm de . Eğer oyuna önem veren birisiysen cm yükle ama yok oyunla işim olmaz diyosan dmod gerek görsellik gerek özellik. Dmod . Ha cm ninde güzel özellikleri var mesela kilit açma ekranı mükemmel ötesi diyebilirim . Uygulamaları arka plana almamamış olsa bile galeri , msj vb uygulamalara bi tıklamayla karşında . . Keşke biraz daha özen gösterilseydi kullanılcak tek rom olurdu ama eksikleri mevcut .

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Dmod sürekli tele reset atıyodu o yüzden buna geçtim ram kullanımıda çok fazla

karasubasi

karasubasi

Üye
Dmod sürekli tele reset atıyodu o yüzden buna geçtim ram kullanımıda çok fazla

Valla semih kardeş sen bi yerde hata yapmışın bence 1 buçuk aydır kullanıyorum bi kere reset atmadı bende... ram kullanımı da öyle fazla değil 600 ü geçtiğini nadir görüyorum 380-560 vivarı seyrediyor. Gerçi o biraz tele yüklenen uygulamalarla alakalı da . . . Hem güzel ram temizleme programları var arada temizlersen 400 mb ramla gül gibi geçinirsin :)

best1905

best1905

Üye
Bu romun oyun performansindan baska fazla bo artisi yok. Arayuze gelince nova launcher var sarj suresi kotu bu romun cok buyuk oyun oynayanlar yuklesin dead trigger modern combat 4 gibi

Samet.25

benim cm de anlamadigim telefonu kullanirken oyun oynarken nette gezerken sarj fazla gitmiyo tuslari kilitledigim hizli hizli iniyo .d

Üst Alt