[rom][gb]mission Rom, Stock Romda Olabilcek Son Hız!müthiş Görsellik! +++şarj

bayfeat

Üye
Stock romun iyileştirilmis hali beyler hersey aynı hız performans şarj iyi demiş
aynen herşey aynı olmasına tagmen birçok hatası var viberden gelen kodu etkinleştirmiyor telefon uygulamalar kapatıldı diyor birçok kez..google hesabını kabul etmiyor mobil veriyi açınca mesaj atmıyor hata veriyor gönderilemedi diye..

Kerim.

Üye
ya bu görsellikleri stock yapıp öyle bi rom çıkarsan olmazmı? stock launcher stock bildirim stock tarayıcı vs vs ama performans geliştirmeleri bu gibi olsa?

Hadi ya o zman bunada heves kalmadı

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar o sorunlar tamamen Cow Kernel ile alakalıdır. FE 2 De XXLM8 Kernel kullanılcak ve bu sorunlar kalkacak.Teşekkürler.

ya bu görsellikleri stock yapıp öyle bi rom çıkarsan olmazmı? stock launcher stock bildirim stock tarayıcı vs vs ama performans geliştirmeleri bu gibi olsa?

Malesef..

Fakat bu rom için 2.3.6 diyorsunuz ama benim wonderım şuan 4.0.4 nasıl olacak anlamış değilim. odin ile geri döndürmek gerekiyormu açısından sormuştum...

Bir yerde yanlış anladınız sanırım bu rom 2.3.6 için değil bu romun kendisi 2.3.6.. Odin ile geri döndürmeye gerek yok, direk konudaki kurulumu inceleyin.

Stock romun iyileştirilmis hali beyler hersey aynı hız performans şarj iyi demiş

Herşey aynı derken? Sanki roma küfür etmiş gibi oldunuz Lütfen dikkatli bakın nasıl herşey aynı olabilir.

Hocam ondan kastım yani stock rom olması k.bakmayın tabiki düzenlenmis renk efektleri değişmiş ve daha dolu şey :-)

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi

Hocam ondan kastım yani stock rom olması k.bakmayın tabiki düzenlenmis renk efektleri değişmiş ve daha dolu şey :-)

Sorun degil hocam

Com.android.phone uygulamasi hata vermeseydi yeni versiyonunu yayinlayacaktim bugun

MaxiHan

Üye

Atomic gb denemedin galiba ki son hız diyorsun

MaxiHan

Üye
O 2011 serisi xperialar icin var yani wonder la esdeger buna ragmen wonderdan yuksek puan aliyor xperialar. Rom port edebilen arkadasimiz varsa diye soyledim romu.

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Wonderda göremedim , hem banane xperia nin stock romundan Beni wonder ilgilendirir.

Edit: Birde denemedim evet xperia telefonum yok

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah hocam hem com.android.phone uygulamasi hata veriyor hemde ram miktari 220den asagi inmez oldu.Sarz cok gidiyo felan, bisey hata veriyor ciddi ciddi

Dejavuex

Üye
bence romu sıfırdan düzenle sadeliğe önem ver hız daha ön planda tut bak gör daha çabuk tutulur inşallah çözersin

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Neden sade yapayim ki? Secim yaparken resimleri sizi icine cekmesi lazim bence, ben farkliyim demesi lazim Tekrar sifirdan baslmak cok yorucu ve zor...

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
SON DURUM
Bildirim rengi saridan maviye degistirildi.
Uygulamalar guncellendi.
Tweak cakismalari engellendi.
Bravia Engine eklendi.
Ram kullanimi ile calisma devam ediyor.
Çıkan hatalar çözüldü.
Kernel XXLB4 olarak ayarlandi.
Boot Animation Değiştirildi.

CihatBC

Üye
    Konu Sahibi
Guncellendi!

CihatBC